Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

τρελή ομορφιά αυτός που πόσταρες :lol:

Ljungberg αγαπάμε αν και δεν είναι τραγουδιστής και απ ότι ξέρω ούτε ηθοποιός :stuck_out_tongue: Και έχει και κοντά μαλλιά (αυτό πάει στο πιο πάνω σχόλιο). Όσο για τον Bach στα νιάτα του ήταν καλός, αλλά πλέον δεν λέει και πολλά.

Ο ανθρωπος είναι απο μόνος του έργο τέχνης,δεν χρειάζεται να έχει σχέση με τον χώρο:p
Ο Back ανέκαθεν είχε φάτσα ξυλοδαρμένου κουταβιού.Δλδ μέχρι κ γω τον θεωρώ μπούλη…!!

λοιπον1) :lock: στα μπαμ

2)μην ξαναδω ξυρισμενο κεφαλι δω μεσα!!
:stuck_out_tongue:

3)[SPOILER]παρακαλουνται οι φιλοι μου τα μπεηκον να τον φερουν κατα δω και αναλαμβανω δικη και παραδειγματικη τιμωρια8)

[/SPOILER]

Επειδή είναι κρίμα να μην υπάρχει σε αυτό το θρεντ,ορίστε:

Έπαιζε τον Jake Sully στο Avatar και παίζει και στην Τιτανομαχία.Τον λένε Sam Worthigton και ήταν υποψήφιος για το ρόλο του James Bond στο Cazino Royale.

Enjoy.:D:D

καλα οι τρεις τελευταιες σελιδες του θρεντ απλα δεν υπαρχουν!!! Φοραω τα 3D γυαλια μου και απλα τους απολαμβανω8)8)

ΕΥΓΕ στις κοπελες με τα ποστ!

Kαθόλου κακό κοπελιά…

Ρε negative καλα το πηγαινες μεχρι που ειδα φωτογραφηση calvin klein και ξενερωσα αυτοματα. Κατα τ’ αλλα πειτε οχι στα υποκαταστατα με το μακρυ μαλλι ΠΑΝΩ απο η μεχρι τον ωμο, που σπαει και λιγο. Η εχεις ΜΑΛΛΙ η το εχεις κοντο.

Και εννοω αφενος

και αφετερου δεν ξερω. Τον Jackman ηθελα να βαλω που τον θυμηθηκα λογω ice tea και δεν μ’ αρεσουν οι μακρυμαλληδες :stuck_out_tongue:

Γιατι ρε κοπελιά,πού σε χαλάει η διαφήμηση του Calvin Klein?Δλδ άμα το σώβρακο δεν είναι αγορασμένο απ την λαική και τρύπιο ανα σημεία θεωρείται φλούφλης…?:stuck_out_tongue:
Δεν θέλω ρατσιστικές αντιλήψεις!
Ο Jackman ναι.Έχει στυλ.Παραδεχόμαστε.

Εδώ τα φώτοσοπ δεν μας πειράζουν και δε δημιουργούν πρότυπα, ε? :roll:

χαχααχχαχααχ :lol: ναι ε? για να δουμε μια διαφορα ανδρικου φοτοσοπ και γυναικειου…

100% original…!!!

100% original also!!(pff…τι να πρωτοβαλω να πουμε…ενα απο τα 70%!!)

(το πειραμα εγινε για να αποδειξει οτι και να μην τον ειχαν κανει-που ουσιαστικα μονο smooth εχουν βαλει-…σιγα τη διαφορα που εχει απο το κανονικο!!)και τωρα πες ποιων οι φατσες εχουν μεγαλυτερες αναγκες!!:p:p

Δεν ειναι θεμα ιδεολογιας :Ρ Απλα οι φωτογραφησεις που γινονται γι’ αυτην ειδικα την μαρκα ειναι απαισιες. Δεν ξερω τι φταιει. Ειναι πολυ φτιαχτες και γινονται με τροπο λες και δειχνουν ΤΟΝ σουπερ ντουπερ σεξυ γκομενο, τα μοντελα παιρνουν ΤΟ υφος κτλ. Αναγουλιαζω. Δηλαδη νταξει, ας ηρεμησουν λιγο, το ταλεντο δεν κρυβεται :Ρ

Pax το 100% ορίτζιναλ που λες για τη γκόμενα (δεν ξέρω καν ποια είναι) το χεις δει με τα μάτια σου?
Γιατί το ίντερνετ έχει γεμίσει με άπειρες δήθεν πραγματικές φώτο που δείχνουν τις σελέμπριτις σαν μούμιες.

Και μετά ψαρώνετε σεις και μας λέτε “νααααα, τι κάνει το φώτοσοπ δες την πως είναι στην πραγματικότητα καλε!”…

Τεσπά, όσο για τον τύπο προσωπικά ξερνάω με το κόνσεπτ του ξανθού άτριχου γαλανομάτη με φέτες κοιλιακούς αλλά εσάς αν σας αρέσει, πάω πάσο.

Απλώς όταν εμείς σχολιάζουμε βυζιά και κώλους μην στραβοκοιτάτε, γιατί αντίστοιχα πρότυπα ακολουθούμε και τα δύο φύλα.

Μπα, ο ξανθος γαλανοματης με τις φετες ειναι μυθος. Εμενα δηλαδη δεν μου κανει καθολου κλικ.
Βεβαια στην περιπτωση αυτουνου, σκαμε και βλεπουμε.

Λοιπον.

Μονο εγω τον βρισκω γλυκουλη;

Επισης

Τσαρμινγκ. :slight_smile:

Και φυσικα.

Κλουνεης νυχτεριδας και οντονελης ρομπιν.

Σε κλοουζ απ και οι 2

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ

:lol:
Ο,τι πιο τρομαχτικο εχω δει στα ιδερνετς τελευταια.

Ένα μεγάλο ρισπεκτ στη Ράνια,αφού έβαλε Norton και Downey.Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί κούκλοι.:p:p

Κοπελιά τι ναι τουτό? :dizzy: Οmg και τρία λολ! :wacko:

κλαιω…

σφουγγαρίζω.

too young to die

Ντύστε τον.

Chris και Brad είναι λατρείες.Το ξανθό,γαλανοπρασινομάτικο είναι παρεξηγημένο,αλλά όταν γίνεται ο κατάλληλος συνδυασμός είναι super.

θα χει μπει αλλα… αχ:oops:
Rob zombie

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/rob_zombie_director1.jpg

χμ μοιάζει με zakk wylde e?:-k