Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Κοριτσάκια άμα ο τυπάς δεν έχει κοιλιά δεν αξίζει να 'ουμ
Άμα η Black Strat δεν πηγαίνει 1 μέτρο μακριά από τον κορμό σου λόγω κοιλιάς δεν υπάρχει ουσία…
http://img99.imageshack.us/i/hgfdhgd.jpg/

Awake συμφωνείς;

και ο λογος που το ρουα ματ καλα θα κανει να μη βαζει σειρες σαν αυτη που παιζει το παλικαρι οταν παμε να τα πιουμε…γιατι κολλάν τα ματια μου εκει και ουτε καν μπορω να δωσω βαση στη μουσικη που παιζει ωρες-ωρες!!!:lol:

Σοβαρα τωρα,τι παιρνεις;

Σόρυ κιόλας
και μ’ όλο το θάρρος, μόνο αυτό σου 'κανε εντύπωση?

οι υπόλοιποι (τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες, όσες είδα δηλαδή) θεωρούνται γαμώ, θεοί, λιώνω, σβήνω χάνομαι?? :-s

Δεν ειδα προηγουμενες σελιδες:p

Παντως οτι και να εχει ποσταριστει,μετα τον Rob Zombie ο μονος που απομενει να μπει ειναι ο Θοδωρος ο Παγκαλος

γλυκουλης. ποιος ειναι? μοιαζει με Shannon Hoon παντως

αχαχαχαχαχαχαχ!! Πες μου οτι δεν ειναι fake!..

οχι και κοιλια ρε ο [SIZE=“2”]8ΕΟΣ [/SIZE]

πες τα ρε space γαμω το φελεκι μου !!!

παίζει σε μια σειρα που λέγεται sons of anarchy

δεν την βλέπω βέβαια αλλα τοτε στο ρουα…έλεος δηλαδη!!!:lol::lol::lol:
…και ναι σε αυτήν όντως έμοιάζε…μπραβο ρε!!!νόμιζα οτι μονο εγώ το σκέφτηκα…είχα βαλει δυο αλλα για κάποιο λογο η μια δεν φαινεται…οποτε πάμε παλι…

8O8O8O

o Gilmour ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο ακομα και τωρα :stuck_out_tongue: και κοιλιτσα απεκτησε μονο οταν αρχισε να γερναει.Αγαπαμε κοιλιτσες! :smiley:

Καταρχήν από ότι κατάλαβα,καταλάβατε ότι δεν γουστάρω Gilmour και το ποστ ήταν κοροιδευτικό.Μέγα λάθος κύριοι και κυρίες.
Απλά είπα ότι είχε λίγο κοιλίτσα…Που είναι το κακό;;
Ρατσιστές:p:p

http://img101.imageshack.us/img101/2629/133452078l19mp750x345.jpg

Δείτε εδώ κυμπαριλίκι από τον θεό

ΕΤΣΙ :bow2:
Εκτος του οτι εχει το ειδος της αμερικανοφατσας που αγαπαμε, εχει και υφος ρεμαλιου. Ευγε :smiley:

και ενας για υποστηρικτης!!!8) πες τα!

Δεν μπορεσα να βρω καλυτερη φωτογραφια σε ολες σαν βλαμμενο βγαινει αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ωραιος.

Αυτος στανταρ εχει ξαναποσταριστει αλλα μια φορα ακομα μιας και ειναι επικαιρος.

ευγε.
Linus power, σκανδιναβοφατσας γοητείας. Ευγε.

βλέπαμε(παλι)τη ζωη του bruce lee και δεν μπορεσα να αντισταθω!!!

H απο πάνω μας κάνει πλάκα…

[SPOILER]

<3
λίγο βλέμμα της αγελάδας αλλά πάντα γλυκούλης[/SPOILER]

Τον αγαπώ. Ισπανούλης που έχει παίξει στην ταινία Α Single Man και είναι και μοντέλο!
Jon Kortajarena καρδούλες