Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

ε κλαην…ποιον να πρωτοπω τωρα!!!axl,jim,o αλλος απο incubus κτλ κτλ ετσι ηταν…τι να πουμε οτι δεν ηταν ωραιοι?με τη σωστη φατσα (+μηκος μαλλιου:roll:) βεβαια

μην την ακούτε την άνιωθη, στηρίχτε μακρυμάλλικα τσιλιβιθρόνια :blues:

Στηρίζω αν και έχω αρχίσει να ξετσιλιβιθρονιάζομαι :frowning:

:|:|

PAX ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο NOVITSKI ΤΟΥ THREAD ΜΑΣ=P~=P~=P~

και…μην ξεχνιομαστε!

τσιλιβιθρινια ftw!!

Ναι ειναι πολυ σεκσυ το μπρατσο του τυπου να ειναι πιο λεφτο απ’το δικο μου.:expressionless:
Σαν τον ευτυχη απο την κουζινα της μαμας.

Τσα! Να ‘μαι πάλι στο αγαπημένο μου θρεντ! :stuck_out_tongue: Δοντ γουόρυ, δεν αποθαρρύνομαι με τπτ εγώ! Απλά την πήρα σαν προσβολή αυτή την παρομοίωση έτσι; Εμένα είναι Άντρες! Χα!
Είναι πολύ αδυνατούλης αυτός είναι η αλήθεια, αλλά μου θυμίζει έναν άλλον μοντέλο, που αν ψήνεις κοκκινομάλληδες θα σ’ ενθουσιάσει (εμένα για το μαλλί με πώρωσε!)

Check this out

[SPOILER]

Είναι πολύ ανδρόγυνος όμως σε άλλες φωτογραφίες και αυτό με χάλασε… :frowning: Τελοσπάντων, he’s got the hair, he’s got the bod τι με νοιάζει κι αν είναι gay :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

παιδιά ο τίτλος του πιο κούκλου τραγουδιστή ανήκει στον Phill Anselmo τέλος
και απο ηθοποιούς άντε να πω τον Sam Worthington? απλά έχει μια αυστραλιανή προφορά που έμενα πρροσωπικά παιδιά με φτιάχνει…:slight_smile:

:lol::lol: Μετά από πολύ καιρό διαβάζω τ’ όνομά μου, έχω αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι της καλογουστιάς μου στο θρεντ…δεν εξηγείται αλλιώς! Καλώς σας βρήκα και πάλι :slight_smile:

Ακριβώς ο τύπος μου!!! Τα λόγια είναι περιττά?ψηλός, αδύνατος, λευκό δέρμα, μακρυμμάλης και άτριχος!

Καλέ domino τιμή σου και καμάρι σου να σε παρομοιάζουν μ’ εμένα, :pεξάλλου το γούστο μας δεν διαφέρει και πολύ (μ’ αρέσει το κοκκινομάλλικο που έβαλες, το είχα αναφέρει και παλιότερα) όπως και οι ανδρόγυνοι γενικότερα, αχ…αυτή είναι η σκληρή αλήθεια!

Εγώ στηρίζω, αλλά ποιός μ’ ακούει;

[SIZE=“5”]ΓΥΡΙΣΕ Η ΣΤΡΕΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
[/SIZE]

Γειά σου Bleedinάκο :metal:

ειδικα για την επιστροφη στραυ κατ…

ναι καλα!!!αφορμες!!!:p:p

Ειλικρινά μίσος και θάνατος στους αδύνατους φλώρους:!:

ιιιιιιιιιιιιιιι ωστε καθαρος ρατσισμος ε…στο αλλο θρεντ με τα ανορεξικα δεν βλεπω να εξαπτεσαι ετσι ομως :stuck_out_tongue:

(βασικα αντε…αμα μακρυνει κ αλλο το μαλλι σε 3-4 χρονια ομως-γιατι εχει κ μπουκλα και μαζευει-θα σε ανεβασω κ σενα για να μη λες!)

Σ’ ευχαριστώ Pax :smiley:

Τα λες αυτά γιατί ζηλεύεις :stuck_out_tongue:

Ορίστε ένα καινούργιο κομμάτι: Οκ. δεν είναι ηθοποιός ούτε τραγουδιστής, είναι μοντέλο

Andrej Pejic

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Απλά άμα είναι ας αλλάξει ο τίτλος σε ένα στυλ “ο πιο όμορφος φλώρος,το πιο όμορφο αδελφάτο,ποιος έχει πιο μικρές πλάτες και από το μήκος του μόντεμ σας” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!
Δεν ξέρω γιατί εκνευρίστηκα τόσο:|

[SPOILER]Δεν μου έχει φάει την γκόμενα κάνας τέτοιος πάντως…

[SPOILER]…άσε που δεν γίνεται κιόλας:afro: [/SPOILER]
[/SPOILER]

Edit:Pax πρώτον δεν παίζω τόσο μεγάλο ρόλο ακόμα και στο άλλο θρεντ και δεύτερον όσο να’ναι μία κοπέλα με διαστάσεις πιο μικρές και αδύνατες είναι πιο “ευπρόσδεκτη” από έναν άντρα με τις ίδιες ακριβώς:!:
Δηλαδή να μπει κάνας εξωγήινος και το πρώτο δείγμα άντρα που θα δει να είναι κάνας τέτοιος στις τελευταίες 2-3 σελίδες,πάει αυτό ήταν.Τα γιαπωνεζάκια λείπουν που έβαζε η άλλη:lol::lol:
Αφήνω παντελώς ασχολίαστο το ΠΕΣΙΜΟ και δεν θέλω κουβέντα για την μπούκλα μου[-X

Οι τελευταίες σελίδες με λίγο βυζί παραπάνω αφήνουν το NOVITSKI άνεργο

…και δε θέλουμε μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας

ποστάρετε κάποιον με ΜΟΥΣΙΑ ρε :stuck_out_tongue:

τι βλεμμα ειναι αυτο,ελιωσα8O

ΣΤΡΕΗ ΚΑΤ ΚΑΝΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟΠΙΚ. Φυγιε αποδω.

[SPOILER]
[/SPOILER]