8O 8O ΑΑΑΑΑΑ!!
Πρώτον, ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε! Δεύτερον, [I]εμένα[/I] δε μ’ αρέσει και τόσο όμως ο συγκεκριμένος.
Άντε, έως τόσο γυναικωτό να το δεχτώ κ ν αναγνωρίσω μια καλή εμφάνιση… Αλλά και πάλι, not my first choice.
8O 8O ΑΑΑΑΑΑ!!
Πρώτον, ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε! Δεύτερον, [I]εμένα[/I] δε μ’ αρέσει και τόσο όμως ο συγκεκριμένος.
Άντε, έως τόσο γυναικωτό να το δεχτώ κ ν αναγνωρίσω μια καλή εμφάνιση… Αλλά και πάλι, not my first choice.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ ψοφαω χαχαχαχαχαχααχχα
μας ελειψαν τα αλιεν σου σ αγαπαμε
[COLOR=“White”]_____[/COLOR]
Λιώνω, τον θέλω, αχ και βαχ:
[B]Hayden Christensen[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
8O8O
Τι μας κάνεις Neniel βραδιάτικα…8O
Κριθαράκι?
Χ-) μάλλον.
Hayden λατρεία εδώ και χρόνια…:roll::roll::roll::roll:
Ειναι και Τζενταης μανγκας, μπραβο Νενιελ.
Πολύ ψόφια τα βλέπω τα πράγματα και δε μ’ αρέσει! Για πάμε!
(Ποστάρω ό,τι μου 'ρχεται)
Γνωστός τοις πάσι υποθέτω… Ματάρεεες και τρελός τυπάς!
Το βασικό μου επιχείρημα στο γιατί οι κοκκινομάλληδες είναι γαμάτοι! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ Σ’ΑΓΑΠΑΩ, ΡΟΝ!!! Για πλάκα τον έχεις τον Ντάνιελ Ράντκλιφ! :yes:
Sam Riley -Ian Curtis στο Control- Να πω μόνο ότι είναι ΚΑΙ ταλαντούχος τραγουδιστής εκτός των άλλων (ε, για να ερμήνευσε τον Κέρτις), είχε ένα συγκρότημα, τους 10,000 Things, που προσωπικά βρίσκω γαμάτους (ενδεικτικά)
Joseph Gordon-Levitt (Inception, 500 Days of Summer) είναι πολύ γλύκας ο άτιμος, και απ’ τους καλούς ανερχόμενους ηθοποιούς!
Θέλω να δω αντιδράσεις, να δίνουν και να παίρνουν οι γνώμες και άλλα τέτοια όμορφα!!! Έβαλα πιο ιδιόρρυθμες προσωπικές επιλογές για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα. =P
(Θα 'βαζα άλλον έναν που να πάρει!! Αλλά δεν δείχνει τις εικόνες, τον αφήνω γι άλλη φορά!)
ολολο.
Ένα ένα τα χτυπήματα.Μάλλον έχουν αλλάξει πολύ τα γούστα.Όταν θα μπει και Παναγιώτης Τόκος θα μπορέσω να πεθάνω ήσυχος:!:
αχαχαχαχαχ εβαλε τον ρον ρε μαλακες ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΡΟΝ
θα πεσω κατω αχαχαχαχαχ
Τρεχει κατι; Μια χαρα ειναι το παιδι!ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ.
τι’ν’αυτα ρε!!!αχαχχααχαχχαχαχαχαχχαχαχα
οκ σοβαρευομαι κ συνεχιζω κανονικα τη ροη
[B]Jacey Elthalion[/B]
Μονο σεβασμος πλεον για το προσωπο σου!!
Tο εχω ξαναπει προφανως αλλα θα το ξαναπω.Για μενα ΕΝΑΣ ειναι ο κορυφαιος και δεν χρειαζονται συστασεις.
[SIZE=“7”][COLOR=“Pink”]ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ[/COLOR][/SIZE]
αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :lol::lol: έχω λιώσει με την παρατηρητικότητά σου!
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα :lol:
Αμάν πια αυτός ο Depp. Τρομερά υπερτιμημένος, σιγά τον γκόμενο πια! και ναι, όταν φοράς αυτό το βραχιολάκι όποιος και να είσαι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Είναι απλά αστείο.
Πρέπει ν΄αρχίσω να ποστάρω τίποτα αληθινά αρσενικά με στυλ που στάζουν sex appeal γιατί δεν βλέπω προκοπή [-X
Το ξερα οτι καποιος θα το σχολιαζε και οτι ο καποιος θα ησουνα εσυ αλλα εγω σ’αγαπαω <3
@STRAY CAT καλη μου γατουλα η ομορφια καλως η κακως ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο!και με φουστα μπαλαρινας να τον εβλεπα τον ντεπ η μαπα ΔΕΝ αλλαζει …so… what the hell!