domino:
Πολύ ψόφια τα βλέπω τα πράγματα και δε μ’ αρέσει! Για πάμε!
(Ποστάρω ό,τι μου 'ρχεται)
Γνωστός τοις πάσι υποθέτω… Ματάρεεες και τρελός τυπάς!
Το βασικό μου επιχείρημα στο γιατί οι κοκκινομάλληδες είναι γαμάτοι! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΙ ΟΜΩΣ Σ’ΑΓΑΠΑΩ, ΡΟΝ!!! Για πλάκα τον έχεις τον Ντάνιελ Ράντκλιφ! :yes:
Sam Riley -Ian Curtis στο Control- Να πω μόνο ότι είναι ΚΑΙ ταλαντούχος τραγουδιστής εκτός των άλλων (ε, για να ερμήνευσε τον Κέρτις), είχε ένα συγκρότημα, τους 10,000 Things, που προσωπικά βρίσκω γαμάτους (ενδεικτικά)
Joseph Gordon-Levitt (Inception, 500 Days of Summer) είναι πολύ γλύκας ο άτιμος, και απ’ τους καλούς ανερχόμενους ηθοποιούς!
Θέλω να δω αντιδράσεις, να δίνουν και να παίρνουν οι γνώμες και άλλα τέτοια όμορφα!!! Έβαλα πιο ιδιόρρυθμες προσωπικές επιλογές για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα. =P
(Θα 'βαζα άλλον έναν που να πάρει!! Αλλά δεν δείχνει τις εικόνες, τον αφήνω γι άλλη φορά!)
Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή;
1)Από πού και ως πού o RD jr έχει ματάρες! βλέμα αγελάδας alert…Είναι τόσο συνηθισμένος που αν περνούσε από δίπλα σου σιγά μην τον πρόσεχες
Ο Ron!!! αχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα και ύστερα λέτε για΄μένα!
Ο Sam Riley μάλιστα! Αυτός ναι, είναι γκομενάκι…πώς το λένε…το’χει!
Ο Joseph Gordon-Levitt απλά γλυκούλης, είναι οκ. μπάζο δεν θα τον πω [-X
και για να παίζουμε μπαλίτσα Α Εθνικής:
[B]Αlexander Skarsgård[/B] Αυτοί οι Σκανδιναβοί δεν παίζονται με τίποτα!!! (βλ. και αποτρίχωση στη μασχάλη αχαχα)
@StellaHoshi
Eίναι υποκειμενική έχεις δίκιο, εδώ παραπάνω μπήκε ο Ρον!!! Τώρα όσον αφορά την φούστα μπαλαρίνας που λες, αν την φορούσε ο Alexander παίζει να μου άρεσε περισσότερο!!! Μη με βάζεις να φαντασιώνομαι έχω και πρωινό ξύπνημα! αχαχαα
@ Στέλλα: <3<3
@ Στρέη: Ελατιναφτά, αυτός είναι άντρας, ξέρεις τι ζητάει ο λαός σου.
@StellaHoshi
Eίναι υποκειμενική έχεις δίκιο, εδώ παραπάνω μπήκε ο Ρον!!! Τώρα όσον αφορά την φούστα μπαλαρίνας που λες, αν την φορούσε ο Alexander παίζει να μου άρεσε περισσότερο!!! Μη με βάζεις να φαντασιώνομαι έχω και πρωινό ξύπνημα! αχαχαα
εεε ναι ρε!το χω ξαναπει!αν ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα θα ημασταν βαρετοι
aXaxxaaxaxaxaxaxAXaxaXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAaxaxaxaxxaAXaxaxaxaxaXaxaxaxaxAXAXAXAXAXAXAXAXAXAaxaaxAxAxaxaxaaxaAXAXAXaxaXxaaXxAAXXAAXaXxaAax
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
_Jim
April 4, 2011, 10:40pm
Έτσι έτσι! ΤΕΤΟΙΑ πόστς και ΜΟΝΟ από Stray Cat! :vibrate:
Τι έχει πια και γελάς τόσο; Έχω βάλει και χειρότερα :lol::lol:
Ρε΄συ λύσε μου μια απορία της άσχετης: τι είναι αυτό το <3 που βάζεις όλη την ώρα; :-s
τα παράπονά σου στον ΑΚΑΡΔΟ αντμίν που δεν έβαλε εμότικον καρδούλας να στέλνω ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ :blues:
<3 = καρδιά
Eυτυχώς που σε ρώτησα γιατί άντε να καταλάβω τι ήταν αυτό το κουλό. Έχεις φαντασία όμως
_Jim
April 4, 2011, 10:52pm
Όλα τα πιτσιρίκια + - 15 θα’χαν πλαντάξει στο γέλιο…
δεν τίθεται θέμα ‘‘πιο όμορφος’’…
…διεκδικούμε basic respect για τα ανώμαλα γούστα!!
thumbs up για τη μύτη…
…όπως και για το ότι μπορεί να είναι εξίσου τέλειος παίζοντας σε polanski, loach και το king kong…
Αυτή η μύτη τζιμπά άνετα μπιφτέκι από ένα υποτιθέμενο πιάτο από κάτω και το ίδιο άνετα κόβει μπουγάτσα στα 6.
Δέος
domino
April 5, 2011, 12:08am
Ήθελα να πω “ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝ ΟΥΕΣΛΙ!” αλλά είδα αυτό
κι αυτό
… και τα ξέχασα όλα =P~=P~
Στρέι κατ, τους έχεις δουλέψει όλους ψιλό γαζί αλλά εμένα δε με ξεγελάς. Επίτηδες ποστάρεις γυναικωτούς για να σοκάρεις! Στην πραγματικότητα έχεις καλό γούστο ρε συ
ΥΓ.1: καλά σοβαρά δεν ήξερες τι 'ναι το <3 ?!?! :lol:
ΥΓ.2: ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝ ΟΥΕΣΛΙ! Όλοι πωρώνεστε με τις κοκκινομάλλες γκόμενες αλλά τους κοκκινομάλληδες τους κοροϊδεύετε! Ουστ ρε! StellaHoshi υποστήριξέ με!!
ΩΠΑ! Κόκκινο Φιστίκι χτύπησες διάνα αυτή τη στιγμή… Δεν μου 'πες ότι παίζει κι αυτός στην ταινία που μου πρότεινες…! Πόσο γοητευτικός, πόσο Και ποιος χέστηκε για τη μύτη!! ΕΤΣΙ είναι οι αντρικές μύτες:p Θεός!
Ωπα ώπα, πολλές νέες είσοδοι στο θρεντ.
Παρακαλούνται οι κοπέλες με ημερομηνία εγγραφής μετά τον Ιούλιο του 2010 να περάσουν από εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=19911
και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους μαζί με φωτογραφία με σορτσάκι (απαραίτητο) :blues:
Επίσης, το ίδιο άνετα κάνει το πρόσωπο του τόσο cult, sexy καθ θεικό…τετράδεος.
Και που σαι ακόμα…
…αλλά όπως πάντα λέω, σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα (εν προκειμένει περιπτώσει, της μύτης)
domino:
ΥΓ.2: ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝ ΟΥΕΣΛΙ! Όλοι πωρώνεστε με τις κοκκινομάλλες γκόμενες αλλά τους κοκκινομάλληδες τους κοροϊδεύετε! Ουστ ρε! StellaHoshi υποστήριξέ με!!
ΩΠΑ! Κόκκινο Φιστίκι χτύπησες διάνα αυτή τη στιγμή… Δεν μου 'πες ότι παίζει κι αυτός στην ταινία που μου πρότεινες…! Πόσο γοητευτικός, πόσο Και ποιος χέστηκε για τη μύτη!! ΕΤΣΙ είναι οι αντρικές μύτες:p Θεός!
Redheads rule…!! Άντρες ή γυναίκες, είναι το τελευταίο που μας πειράζει!!
Άστους να λένε, ντόμινο αγάπη…περισσότεροι για μας.! 8)
Όπου και να παίζει είναι θεός…στ αλήθεια είδες την ταινία?? Περιμένω σχόλια live :!:
Λες και έχει γεννηθεί στους 4 μήνες είναι αυτός ρε:!:
Αλλά γούστα είναι αυτά
Αφιερωμένο λοιπόν στον Floydized, που ονειρευεται γαλλικές μυτούλες…:roll:
Έτσι, αγάπη ο Τζο, όπως κι αυτός
Σύμφωνα με τις πηγές μου το βραχιολάκι του το έφτιαξε η κόρη του. Συγκινούμαι, τι τρυφερός μπαμπάκας =’) ;p
Ωπα. Ιστορική στιγμή. Στρεη Κατ με εντυπωσιάζεις, για πες λεπτομέρειες.Εγκρίνω :naughty:
Therion
April 5, 2011, 4:30am
στρεηκατ νομιζω η αρρωστια σου ειναι μεταδοτικη,χαλας κι αλλο κοσμο.
ΩΡΑΙΟ ΝΥΧΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ