Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Δεν δουλεύω κανέναν, στ’ αλήθεια βρίσκω sexy τον άντρα που έχει έρθει κοντά στην θηλυκή του πλευρά…χμ…έχει κάτι!!! Αντίθετα οι μπρουτάλ τριχωτοί, με βαρβατίλα δηλ. αυτοί που θεωρούνται αρρενωποί με απωθούν 8)

Υ.Γ. 1 Ναι ρε’ συ δεν ήξερα τι είναι το <3 είμαι πολύ παραπάνω από 15 (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) και δεν τα παρακολουθώ και πολύ τα συμβολάκια :-s

Υ.Γ.2 Εγώ ψηφίζω κοκκινομάλληδες! Έχω αφήσει το στίγμα μου σε αυτό το νήμα με κοκκινομάλλη, θέλω να παντρευτώ κοκκινομάλλη!!! εεεεεε μαααααααααααα…πρέπει να σου μάθω λίγη ιστορία (από τα παλιά ποστ μου εννοώ) :stuck_out_tongue:

Oρίστε λίγη ιστορία :naughty:
Sean Brennan - London After Midnight (πάντα χωρίς σπόιλερ) [-X

Το νυχάκι τα σπάει! Το υπέρτατο γούστο μου θες να πεις είναι μεταδοτικό!!! Αυτοί είναι άντρες ρεεεεεεεεεεεεεε δηλ. ακομπλεξάριστοι :p:

[SIZE=“7”]ΩΡΥΟΜΑΙ!!![/SIZE] :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Σκανδιναβική ομορφιά as requested.
Δίνουν και υπέροχα γλωσσόφιλα μαζί. :smiley:

Ω Θεε, ω Παναγιτσα καλη! Τι συνεβηκε σε τουτο το τοπικ;
Ολη η κακογουστια μαζεμενη.

Βαζεις Robert Downey Jr. που υπεραγαπαμε και μετα βαζεις το πραμα αυτο το κοκκινο;;;; ΓΙΑΤΙ;

Ε μα δλδ, πειτε τα, που πας μωρε ΜΕΤΡΙΕ με το βραχιολακι, παλιολουλου;[-X
Αν ερχοτανε και μου την επεφτε με τετοιο βραχιολακι θα τρωγε χυλοπιτα στο πρωτο νανοσεκοντ.[-X

[SPOILER]Μια ωρα κοιταζα τη φωτο να βρω το βραχιολακι ε.:)[/SPOILER]

Αυτος ειναι ωραιος ρε, αρρωστη ησανε;:smiley:

πω ρε πουστη,παλι αυτος ο μπρενναν.Mας ειχε λειψει.

ελα στρεηκατ δωρακια.ανοιξε τα προσεχτικα,μην παθεις και τιποτα απο την καυλα.

Το νυχάκι το ζηλεύω, γω τέτοιο άψογο μανικιουρ δε μπορώ να κάμω, βάφω και δάχτυλα μαζί.
Είναι ο καλύτερος που έχει ποστάρει ο ξεμαλλιάρης ε, παραδέξου το :expressionless:

[B]ΣΤΡΕΗ ΚΑΤ[/B] όχι πάλι το seanbrennan, πες μας λεπτομέρειες για τον προηγούμενο τον visual key-πως-τονε-λενε-: ηλικία, τηλέφωνο, καταγωγή, χρώμα ματιών, μάρκα μανό κτλ, μη μας αφήνεις στο σκοτάδι. Σιριουρσλι. Αλλιως θα σπαμμάρω στο προφίλ σου.
Έχες ένα πόιντ τώρα που τα λέμε για το ακομπλεξάριστοι, btw.

αχαχαχααααα άρρωστη λέει !! Στους ξανδομπούμπουρες βορειοευρωπαίους πάντα είχα μια αδυναμία κι’ ας μην είναι κάποιος 100% ανδρόγυνος…αναγκάζομαι να συμβιβαστώ λιγάκι, γιατί αλλιώς…
Επίσης όταν έχω πυρετό σκέφτομαι τον David Gilmour (τι καρατεκνό που ήταν στα νιάτα του) 8O

Ρε? συ δεν είμαι σίγουρη για τα στοιχεία του, δεν είναι κανένας γνωστός. Από ένα άκυρο link τον βρήκα. Lacarmina.com

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.carmenyuen.com/blog/blogpics/081019_narciss05.jpg&imgrefurl=http://www.lacarmina.com/blog/2008/10/laverite-visual-kei-j-rock-bw-concert-photos-70s-glam-meets-80s-goth/&usg=__48cyhTWDUfkeFPrKYMhsHuh4ZyA=&h=506&w=688&sz=56&hl=el&start=34&zoom=1&itbs=1&tbnid=0CbSHuJRpl1HNM:&tbnh=102&tbnw=139&prev=/search%3Fq%3Dvisual%2Bkei%2Bandrogynous%26start%3D20%26hl%3Del%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbm%3Disch&ei=jyabTZnJGJOG4Abv5vjXBg

Mε κάτι με Γιαπωνοκινέζους έχει νταραβέρι
Δεν πρέπει να τον λένε Visual Kei…Αν βγάλεις άκρη σφύρα μου :frowning:

@Therion
Σ? ευχαριστώ για την προσπάθειά σου αυτή, αλλά μπορείς και καλύτερα?.είσαι σε καλό δρόμο!

Το βρήκα. Jimi Blumer λέγεται, έχει και δικό του μπλογκ, στο δίνω αν θες να επικοινωνήσεις ξερωγω :stuck_out_tongue: Απάτη ο τύπος όμως, χωρίς αηλαηνερ και μαλλί ανάκατο δε λέει τίποτα. Κρίμας [-X

Συγγνώμη αλλά ο Gilmour,πέρα από τα γυναικεία γούστα,δεν ήταν αυτό που λέμε καραμπάμ Αγγλάκι.Ο τυπάς είχε από τα 70s μικρή μπάκα,και από το '75 μπάκα κανονική, και γενικά κοψιά όχι και τόσο κοντινή με αυτά τα ΦΛΩΡΑΚΙΑ που ποστάρεις:D
Ήταν άρχοντας,άπλας,πως το λένε!
Αλλά σεβασμός επειδή όντως ήταν όμορφος,όχι μαλακίες στυλ σώμα κτλ,είχε ωραία χαρακτηριστικά,και τώρα δηλαδή.
Δεν έχω τώρα φώτο σε αυτόν το υπολογιστή για να το αποδείξω αλλά εμπιστεύσου με

Ρε αληθεια, πειτε, σας αρεσει δλδ αυτο το σωμα; Σοβαρα; Ρε πατε καλα; Σαν αβυζη γκομενα ειναι.

[SPOILER][/SPOILER]

Και τωρα θα πεταχτει καμια στρεη κατ και θα πει “οχι δεν μου αρεσει πολυ αυτος γιατι ειναι πολυ μπρατσωμενος και μουσκουλιαρης για τα γουστα μου” και θα ποσταρει τις πλαταρες του Sean παλι και θα πα να φουνταρω.

@σοφικ δεν πειραζει,μια λιγοτερη! (αναφερομαι στον ντεπ) 8)

ααααααααααχαχαχαχαχαα μα πώς με καταλαβαίνεις ρε Sofi !!! Η αλήθεια είναι ότι το γκομενάκι από πάνω πλησιάζει αρκετά στο τύπο άντρα που γουστάρω, αλλά έχεις ένα δίκιο…Sean δεν είναι με τίποτα (σσ ο Sean έχει μεγαλύτερες πλάτες, χωρίς πλάκα τώρα…) δεν είναι βαμμένος…αλά οκ. πλησιάζει αρκετά, δεν έχω παράπονο! Το γεγονός ότι είναι σαν άβυζι γκόμενα είναι το γκ@βλωτικό της υπόθεσης, εδώ είναι το ζητούμενο!

Έλα Sofi πες…είσαι στο μπαλκόνι σου; :lol:

Ok. Thanks! Έκανα βιαστική κίνηση με τ’ όνομα.
Όλοι οι άντρες αν έβαζαν eye liner σε συνδυασμό με μακρύ μαλλί θα ήταν καλύτεροι !!

Για του λόγου το αληθές:
Ville Valo με μακιγιάζ

Ville Valo χωρίς μακιγιάζ

Και μια ξεκάρφωτη του Ville αλλά νομίζω ότι έπρεπε να μπει =P~

Τον Valo τον προτιμω και χωρις μακιγιαζ :slight_smile:

Γουστάρουμε τη σπασμένη μύτη του Adrien!
Πέρα από ηθοποιάρα είναι και άπειρα γλυκός!:thumbup::thumbup:

+1 σαν παλιά himούλα που είμαι!:smiley:

Tα περισσοτερα κοριτσακια περασαμε απο την Himοφαση :lol:

κοπέλες του φόρουμ σοβαρευτείτε λίγο με τα ανδρείκελα που ποστάρετε.

Mike Ness!!Ωραιος τυπος :slight_smile: :slight_smile:

Α, τι καλα, ο πιανιστας, ο βιλε βαλο χωρις μακιγιαζ, μιλαμε για ρεκορ ασκημιας.
worst enemy saves the day.

:lol::lol: τωόντι!! Btw, δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά το “γαλλική μύτη” ως ανέκδοτο πρέπει να ξεκίνησε, ένα τεράστιο ποσοστό των Γάλλων έχει τη μύτη του Καίσαρα ξέρω γω.
(Αγαπάμε Vincent Cassel, Serge Gainsbourg οκ… μπορείς να πεις ότι είχε έναν μαγνητισμό ως προσωπικότητα υποθέτω -μετά που είδα μια βιογραφική του ταινία τον εκτίμησα:p- αλλά στην φωτο δεν φαίνεται!)

Δεν εννοούσα αυτό με το “κοκκινομάλληδες”… :? :? :?

[SPOILER]Mission accomplished… τζέρτζελο is back… ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!! [/SPOILER]Ελπίζω μόνο να μην έθεσα σε κίνηση ένα καταιγιστικό ποστάρισμα ερμαφρόδιτων…!