Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Πωω αυτό το πράγμα σαν κοτσιδάκι πάνω από το κεφάλι,λες και είναι καρούμπαλο ή σακί με ελιές που το έχεις κλείσει πάνω,με εκνευρίζει αφάνταστα όταν το βλέπω σε άντρες,δεν ξέρω γιατί.

Αν και ο αποπάνω δεν το έχει σε τόσο μεγάλο βαθμό,αλλά το είδα και το θυμήθηκα8)

βασικά το βρίσκω εντελώς απαίσιο

τα σπαει σε συνδιασμο με μουσι ρε.μη ζηλευετε

Αχά.
Μερικές φορές μάλιστα αυτό το κοτσιδάκι δείχνει πολύ καλύτερο σε κάποιον από το να αφήσει κάτω το μαλλί.

Πχ στον συγκεκριμένο.

Είμαι αμετακίνητος,είμαι μία βλακεία και μισή.
Ειδικά όταν συνοδεύεται μαζί με μούσι,ροκιά και έτσι να 'ουμ και τίποτα ταττού στην μέσα πλευρά του μπράτσου.
Ου ρε αδελφάτο των ιπποτών:!:

Πόσο στοίχημα βάζω ότι κάτι τέτοιοι σου κλέβουνε τις τουρίστριες γι’ αυτό τους μισείς:!:

Aχαχααααααααααααααααα τι λέει!!!

Αυτο το στυλ κοτσιδακιου θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο too gay to fuction, καλυτερα εστω να ειναι τα μισα χαμω:

Έχοντας ξεκινήσει (4 επεισόδια) νιώθω την ανάγκη να επανορθώσω

Όχι. You’re on your own, miself.

Προς υπεράσπισή μου, [I]το είχα πει[/I] ότι μ’ άρεσε. Αααχ.

the new Conan:

Πιο sexy μου φαίνεται ο τραγουδιστής των Amorphis.

Eίδα την ταινία head on πρόσφατα, αλλά τον είχα σταμπάρει από πιο πριν.
[B]Birol Unel[/B]
Γερμανός, Τούρκικης καταγωγής. Ο Τούρκος “Klaus Kinski”.
Στα 3/4 όσων ποστάρουν εδώ μέσα δεν θα αρέσει, αλλά αδιαφορώ!

http://www.itusozluk.com/gorseller/birol+nel/40653

Νενιελ, τι λες καλο μου;

[SPOILER]
[/SPOILER]

Almighty μπορουσες να βρεις και χειροτερες φωτο, δεν προσπαθησες αρκετα, σε κατι αλλες φωτος που τον εχω δει παντως δειχνει καλυτερος.

Almighty ωραίο ποστ, είναι γοητευτικός, έπαιζε και στο soul kitchen ε

[B]Henry Cavill[/B]

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Δεν θα σου πω σε ποιον μοιαζει. Βγαλε τα πολλα μαλλια, προσθεσε 20 κιλα και το βρηκες.

Ναι.:oops::oops:

[SPOILER]Γιατί, γιατί, τι μου 'χεις κάνει αλληθωρίζοντα πρωτόγονε δεν ήμουνα έτσι εγώ αααα8O

Αλλά μπήκε στην καρδιά μου…! Μπορεί να ξεριζώνει σωθικά με την ίδια αβίαστη ευκολία που εγώ κόβω ψωμί φερ’ ειπείν, είναι [B]Ά[/B]ντρας όμως που να πάρει!!
Και ψυχούλα κατά βάθος, εγώ το ξέρω.<333[/SPOILER]

ναι.δεν εινα οτιι οι ρολοι του ειναι τετοιοι,να ξεριζωνει σωθικα…τα καλοκαιρια παει κυνηγι με τοξο μαζι με τον γκαρσια