:-s:-s
I CAN’T EXPLAIN,YOU WOULD NOT UNDERSTAND
γαμάτη υπογραφή μπάι δε γουέη
Σκατα, τωρα ειδα οτι το ενα ματι κοιταει εδω και το αλλο στην Ασια, χαρισμα σου [-X
Carlos Ponce,κάτι σαν ηθοποιός (παίζει παντού αποκλειστικά και μόνο με μαγιό περιφερόμενος κάπου στο μπακράουντ,ανεξάρτητα από την υπόθεση της ταινίας):lol:
Εδώ σε στιγμές μεγάλων ερμηνειών::lol:
http://www.hotflick.net/pictures/009CPR_Carlos_Ponce_001.html
Victor Noriega,τραγουδιάρης σε στυλ Iglesias:
http://4.bp.blogspot.com/_FvIPmG6kolA/TO69lmaR41I/AAAAAAAAHhE/ANAy75p5yWs/s1600/victor-noriega_3.jpg
Ελπίζω να έχει μπει…
[B][SIZE=“3”]Chuck Schuldiner[/SIZE][/B] μας έφυγε πολύ νωρίς
Έχει μπει, έχει μπει… :)
[SIZE=“6”]<3[/SIZE]
Χε…! Καλός είναι αυτός!=)
Επίσης
[SPOILER]Daniel Gildenlow
Είναι Daniel Day Lewis look-alike, νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
[SIZE=“1”]χα, μέχρι και όνομα ίδιο έχουν, τώρα το παρατήρησα.[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER]Neil Fallon
Αυτό είναι λίγο ένοχο, ξαφνικά πολλή βαρβατίλα, αλλά [I][U]εδώ[/U][/I] το μάτι του είναι ιδιαίτερα υπέροχο, δώστε μια ευκαιρία.[/SPOILER]
Κι αν έχουνε ξαναμπεί, λίγη επανάληψη δεν βλάπτει!!
[QUOTE=domino;1193804]Χε…! Καλός είναι αυτός!=)
Επίσης
[SPOILER]Daniel Gildenlow
Είναι Daniel Day Lewis look-alike, νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
[SIZE=“1”]χα, μέχρι και όνομα ίδιο έχουν, τώρα το παρατήρησα.[/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER]Neil Fallon
Αυτό είναι λίγο ένοχο, ξαφνικά πολλή βαρβατίλα, αλλά [I][U]εδώ[/U][/I] το μάτι του είναι ιδιαίτερα υπέροχο, δώστε μια ευκαιρία.[/SPOILER]
Ο Neil Fallon από κοντά μόνο βαρβατίλα δεν είναι,υπερβολικά ευγενικός και χαμηλών τόνων,τον είχα δεί μετά το live και του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία,ο τύπος μόνο rock star ψώνιο δεν έχει,πολύ χιούμορ και εντελώς down to earth.
Eύγετε κοπέλες, έχω ποστάρει Neil Fallon, λατρείας.
Νeil Fallon να και λιγο γουστο εδω μεσα:p
Τώρα μπήκε περισσότερο στην καρδιά μου!
Καλά,σίγουρα.Δύσκολο να βρείς ανθρώπους σε αυτή την μουσική που έχουν ταλέντο και εχουν κάνει και κάποια επιτυχία και δεν είναι καβαλημένοι.Εδώ κάποιοι δεν έχουν καν κάτι από τα παραπάνω και την ψωνίζουν άγρια.Μάζι με τον Dio (με βάση αυτά που είχα ακούσει,δεν τον είχα δεί ποτέ από κοντά) και αυτόν εδώ,χωρίς να θέλω να γίνω αφοριστική,έτσι προσγειωμένο άτομο μουσικό,μάλλον δεν ξέρω κάποιο άλλο.Λίγοι και παράδειγμα προς μίμιση.
Όχι,υπάρχουν και άλλα άτομα προσγειωμένα ρε,πάλι καλά…
[SPOILER]…και πιο όμορφοι όχι σαν αυτόν:!:[/SPOILER]
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, σε παραπέμπω στην υπογραφή σου\:D/
Άντρες με μούσια ΜΟΝΟ!
Εν προκειμένω, και με βαθιά φωνή. Και παρανοϊκό μάτι. Need I say more??
careful what u wish, hein
Daniel ναι, μαλιστα. Ο αλλος ειπαμε μουσι αλλα οχι κι ετσι, μαλλον παει να αντισταθμισει την αρχη καραφλας.
αρχή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (αλλά μάλλον εννοείς τον neil και όχι αυτόν που πόσταρε η reddish,οπότε άκυρο)
Έχω συμφοιτητή που είναι ΙΔΙΟΣ με αυτόν τον Daniel…
Ρε παιδιά,αυτή εδώ η μορφή με τα κίτρινα ποιά είναι;Ο αναπληρωματικός του Αργύρη ( :rasta:)
Ο σωστός Manson.
βγάλτε τον μωρέ τον κοντοστούπη βλαμμένο.Κάθε φορά που τον βλέπω…ίου! Έλα, ποστάρετε τίποτα καλό.