Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Τα μάτια μας πονούν-κατανόηση μηδέν. Σπόιλερ άλλη φορά γιατί τόση ομορφιά δύσκολα αντέχεται :stuck_out_tongue:

Μιας κ έχουμε αρχή νέας season σήμερα και μιας και τον αγαπώ (πολύ).

Charlie Hunnam

αχ! ααχ! αααχ!

Καλα σας εχει ο Jack, στο ταλαντουχος κυριος ριπλεη ηταν Μια Μεγαλη Καρδουλα.

περαστικος ειμαι απο δω,καταλαθος βρεθηκα γιατι πηγαινα στο διπλα
αλλα τωρα που το δα αυτος απο το σονς οφ αναρχι μονο εμενα μου θυμιζει τον κομπειν?ασχετο αλλα το χα απορια.

Εχμ… φαίνεται σε έχω αφήσει ανενημέρωτη εσένα…
Μπορείς να χρησιμοποιείς διάφορα εμότικονς για να εκφράζεις τα αισθήματά σου στο φόρουμ. Αλλά…! τα ONIONHEADS είναι δικά μου!.. και μόνο εγώ τα χρησιμοποιώ… ή μόνο με την άδειά μου, μπορείς να παίρνεις κάαααποιο… αν είναι… αν το θεωρήσω πρέπον…
Αλλά αυθαίρετα απαγορεύεται να χρησιμοποιείς τα κρεμμυδοκεφαλάκια μου!

Ευχαριστώ!

όχι όντως μοιάζουν… αν και ο κομπέιν ήταν πιο όμορφος!

[SPOILER][/SPOILER]

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΤΗΣ UNBURNT! ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ! ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ! :roll:

ξεκιναει νεα σεζον sons of anarchy? ΓΑΜΩ! Παλι θα καουμε. Αναμενεται πολυ ξυλο στη νεα σεζον :smiley:

We shall look back to this post in times of trouble and times of folly and find the courage to move forward. Amen. [-o<

Αυτος ο τυπας στην τριτη φωτο μοιαζει πολυ με Pitt.

UnburntKhaleesi ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ Ε.

[SPOILER][/SPOILER]

τσουρέκια?.. για πες… ?

έτσι μπράβο! τώρα έγινες πάλι εσύ!

Milo Ventimiglia
Έρωτας με την πρώτη ματιά στους Heroes…

Τυχερούλα Fergie!

Και τυχερή Alexis Bledel

[quote="“NegativeCreep,post:4062,topic:2616”]
Μιας κ έχουμε αρχή νέας season σήμερα και μιας και τον αγαπώ (πολύ).

Charlie Hunnam

8O Νομίζω βρήκα ποιά θα είναι η επόμενη σειρά που θα δω…

Αγαπάμε, λατρεύουμε, στηρίζουμε…από εποχή Gilmore Girls :smiley:

• Taylor Kitch

Όσες έχουν δει τον Wolverine καταλαβαίνουν…!

^ Υες.

Κάθομαι τόση ώρα και συλλογίζομαι, να ποστάρω David Tennant…? Θα εκτιμηθεί ή όχι…? Είναι ένοχο που αγαπώ αυτό το τρελό αγόρι ή όχι??

Κατέληξα ότι οφείλω να το δηλώσω περίτρανα και όποιος δεν ξέρει ας καταδικάσει!!

“Πιο όμορφος” σαφώς δεν είναι αλλά είναι Μια Αγάπη Μια Ζωή. So, έχουμε και λέμε:

[SPOILER][B][I][SIZE=“4”]David Tennant[/SIZE][/I][/B]

Γνωστός από το [B]Doctor Who[/B], τη μίνι σειρά Casanova (εκεί τον πρωτοείδα!), τον Hamlet και γενικά οτιδήποτε παραγωγής BBC. Επίσης, έχει κάνει ένα [U]>πέρασμα<[/U] σε μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρολάκι στο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς.
A, μάλλον αρχίζει να χώνεται και στο Χόλιγουντ κρίνοντας από το πρόσφατο Fright Night. Από λάθος πόρτα μπαίνει βέβαια, αλλά έστω!

[SPOILER]

Ίσως φαίνεται πολύ pretentious φάτσα από τις πικς, αλλά πραγματικά λίγο να τον δείτε να παίζει είναι αδύνατο να μην μπει στην καρδιά σας!! Του συγχωρώ μέχρι και το ότι δεν έχει χείλια.<333:D[/SPOILER][/SPOILER]

<3333

colin farrell γιατί εκτός από όλα τ΄άλλα με τρελαίνει και η Ιρλανδέζικη προφορά!!!

what about Sting?

και τωρα που εξηνταρισε νομιζω κρατιεται παααρα πολυ καλα.

o δάγκας

^
Τρομακτικότερα μάτια ever;