domino
October 14, 2011, 6:45pm
Χαχαχαχ βέντερ ισχύει, μόνο που αντιθέτως ο Τένναντ είναι αξιολάτρευτος και αγαπημένος. Και κάπου 20 χρόνια μεγαλύτερος.
Όχι ρε Νένιελ…! Τον αδικείς, στις φωτογραφίες βγαίνει έτσι αλλά κανονικά αν και γουρλομάτης μόνο τρομαχτικός δεν είναι =)
Μα μόνο εγώ είμαι φαν, κανείς να με υποστηρίξει…?
Neniel
October 14, 2011, 6:47pm
Απλά φαντάσου σκηνικό να κοιμάσαι ξερωγώ του καλού καιρού, ξαφνικά ξυπνάς και τον βλέπεις από πάνω σου να σε κοιτά ακριβώς έτσι! Ε μην μου πεις βρε παιδί μου ότι δεν θα τρομάξεις!
Κορίτσια, για κάποιον λόγο, σε αυτήν τη φώτο μου θύμισε…τον Κουρή…δεν ξέρω γιατί, αλλά το βλέμμα, η στάση, κάτι τέλος πάντων…
στο δασος Κουρι παω για ποδηλατο δε ξερω αν εχει σχεση
Τον Νίκο Κουρή βρε παπαρδέλα, τον ηθοποιό…
[SPOILER] [/SPOILER]
ήθελα να βρω μία φωτογραφία με πιο γουρλωμένο μάτι… :lol:
sofi-k
October 15, 2011, 2:50am
Καλα που τον εβαλες σε σποιλερ γιατι ειμαι και φαγωμενη.
just passing by again…posting a gay (hopeful) korean guy
No Minwoo (actor και ex member visual kei\rock μπάντας.drums κιθάρα μπάσο πλήκτρα και μέτρια φωνή)
[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?v=WcoHFIxlDOA [/SPOILER]
πόση ομορφιά να χωρέσει η γκαμημένη οθόνη.να σε χαίρεται ο άντρας εραστής σου αγόρι μου
Astaldo
October 15, 2011, 3:32am
seriously now… τα ρυζια by default ΔΕΝ είναι ωραία!!
Μιας και κάποιοι τον έχουν συναντήσει από κοντά και επιβεβαιώνουν πως ακόμα και τώρα είναι ωραίος,μεταξύ αυτών και γυναίκες
[SPOILER] [/SPOILER]
[SPOILER] [/SPOILER]
pax
October 23, 2011, 7:19pm
^^^^ ναι,ναι…μην ξεχνιομαστε…
κ το λοιπον…βγηκε σε μια τυχαια αναζητηση για country μουσικουλα κ ετς αλλα το παρακολουθησα ολο το βιδεο παρ’ολο που αλλα εψαχνα:p
γλυκουλι
sofi-k
October 23, 2011, 10:16pm
Ναι ρε παιδι μου αλλα με τετοια εμφανιση δεν τραγουδας καντρι, απλα δεν κολλαει.
Hellena
November 4, 2011, 4:36pm
[B]Mikko Kotamäki[/B]
Τον αγαπάω [SIZE=“4”][B]<3[/B][/SIZE]
[SPOILER] [/SPOILER]
[SPOILER] [/SPOILER]
[SPOILER] [/SPOILER]
[SPOILER]
Και με σωστή μπλούζα 8)[/SPOILER]
Στηρίζουμε Έλενα! Βρε τι βγάζει η Φινλανδία :roll: Έχει κάτι στο πρόσωπο το τραβηχτικό-αλήτικο :oops:
Neniel
November 5, 2011, 11:36pm
^
Κούκλα μου τί ήταν τούτο το τελευταίο;!;! Εφιάλτες!!!
To έβαλα σε spoiler πάντως :lol: