Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Χαχαχαχ βέντερ ισχύει, μόνο που αντιθέτως ο Τένναντ είναι αξιολάτρευτος και αγαπημένος. Και κάπου 20 χρόνια μεγαλύτερος.:frowning:
Όχι ρε Νένιελ…! Τον αδικείς, στις φωτογραφίες βγαίνει έτσι αλλά κανονικά αν και γουρλομάτης μόνο τρομαχτικός δεν είναι =)

Μα μόνο εγώ είμαι φαν, κανείς να με υποστηρίξει…?:frowning:

Απλά φαντάσου σκηνικό να κοιμάσαι ξερωγώ του καλού καιρού, ξαφνικά ξυπνάς και τον βλέπεις από πάνω σου να σε κοιτά ακριβώς έτσι! Ε μην μου πεις βρε παιδί μου ότι δεν θα τρομάξεις!

Κι όμως όχι…:stuck_out_tongue:

Κορίτσια, για κάποιον λόγο, σε αυτήν τη φώτο μου θύμισε…τον Κουρή…δεν ξέρω γιατί, αλλά το βλέμμα, η στάση, κάτι τέλος πάντων… :expressionless:

στο δασος Κουρι παω για ποδηλατο δε ξερω αν εχει σχεση

Τον Νίκο Κουρή βρε παπαρδέλα, τον ηθοποιό…

[SPOILER][/SPOILER]
ήθελα να βρω μία φωτογραφία με πιο γουρλωμένο μάτι… :lol:

Καλα που τον εβαλες σε σποιλερ γιατι ειμαι και φαγωμενη. :expressionless:

just passing by again…posting a gay (hopeful) korean guy

No Minwoo (actor και ex member visual kei\rock μπάντας.drums κιθάρα μπάσο πλήκτρα και μέτρια φωνή)

[SPOILER]

http://www.youtube.com/watch?v=WcoHFIxlDOA[/SPOILER]
πόση ομορφιά να χωρέσει η γκαμημένη οθόνη.να σε χαίρεται ο άντρας εραστής σου αγόρι μου

seriously now… τα ρυζια by default ΔΕΝ είναι ωραία!!

Μιας και κάποιοι τον έχουν συναντήσει από κοντά και επιβεβαιώνουν πως ακόμα και τώρα είναι ωραίος,μεταξύ αυτών και γυναίκες

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

γιατί έτσι.

^^^^ ναι,ναι…μην ξεχνιομαστε…

κ το λοιπον…βγηκε σε μια τυχαια αναζητηση για country μουσικουλα κ ετς αλλα το παρακολουθησα ολο το βιδεο παρ’ολο που αλλα εψαχνα:p
γλυκουλι

Ναι ρε παιδι μου αλλα με τετοια εμφανιση δεν τραγουδας καντρι, απλα δεν κολλαει. :stuck_out_tongue:

Kivanc Tatlitug

[B]Mikko Kotamäki[/B]
Τον αγαπάω [SIZE=“4”][B]<3[/B][/SIZE]

[SPOILER] [/SPOILER]

[SPOILER] [/SPOILER]

[SPOILER] [/SPOILER]

[SPOILER]
Και με σωστή μπλούζα 8)[/SPOILER]

Στηρίζουμε Έλενα! Βρε τι βγάζει η Φινλανδία :roll: Έχει κάτι στο πρόσωπο το τραβηχτικό-αλήτικο :oops:

τον αδαμαντα μοιαζει

καμάρι μου! (floydized είδες τι βάζω…ε;εεε;:p)

όχι;

^
Κούκλα μου τί ήταν τούτο το τελευταίο;!;! Εφιάλτες!!!

To έβαλα σε spoiler πάντως :lol: