Taylor Kitsch , ηθοποιός
^^
.
Εξαιρετικό παλικάρι αυτό, το είχα δει σε μια ταινία της πυρκαγιάς ονόματι “Αδελφότητα του Σκότους” ή κάτι τέτοιο πριν χρόνια. Το γεγονός ότι τον θυμήθηκα μιλάει από μόνο του.
[U]Freida Pinto[/U] ρε τεμπέλη:!: Και γαμώ τις Ινδές (Slumdog Millionaire)
[SPOILER]Ναι, γτπ ξύλο παρεμπιπτόντως, δες oldboy ξέρω 'γω να νιώσεις.[/SPOILER]
Σε πάω!
αλλος ειναι ο λογος και λεγεται jared:p
τωρα γιατι ειναι παντρεμενος με τη “ρουμπι” το χομπιτ…δεν το καταλαβαινω![-X
Αυτός στο βίντεο τα ποδαράκια δεν τα σήκωνε όταν έκανε κοιλιακούς και του έμεινε το στομάχι ταράτσα:(
Και πολυτάλαντος
Ρε ο Gosling(εχει μπει πολλες φορες και δικαιως:oops:) ηταν και ο Γιανγκ Χερκιουλις
18χρονο πιτσιρικι ξερω γω
και μειντενας
αστοδιαλο
Για τις ανάγκες της ταινίας βέβαια αλλά δεν μας ενοχλεί
Idd ο μόνος λόγος που δεν έκλαψα πολύ τα λεφτά μου.
:-({|=[-o<=P~ κλπ.
Α ρε Gosling καις καρδιές…:roll::roll::roll::roll:
ο τυπάς από το Immortals ήταν το μόνο που άξιζε σε αυτή την ταινία… αν ήταν και στο mute ακόμα καλύτερα…
πλάκα κάνεις :!:
έχει τύπο ο Gosling, στηρίζω κι εγώ.
Τα είπατε και πιο πίσω απ’ ότι είδα, αλλά είναι θρεντ που δεν πειράζει να επαναλαμβανόμαστε, οπότε ας εκφράσω κι εγώ τον θαυμασμό μου-αν δε το έχω κάνει ήδη και μου διέφυγε- για τον Michaell Fassbender!!1~! [SIZE=“1”]Του πήγαινε πολύ και ο ρόλος του Magneto στους xmen.[/SIZE] Btw, αυτή η επικίνδυνη μέθοδος έχει ΤΟ αντρικό καστ.
Σε σποιλερ λόγω μεγέθους λοιπόν.
[spoiler]
[/spoiler]
αυτόν το έχω σταμπάρει από το Life as a house…:thumbup::thumbup:
Σκατά μνημονικό έχω:!::!:
Έχω μια φίλη όμως που και ένα τρέιλερ να είχε δει πριν 8 χρόνια θα τον θυμότανε. Γι’ αυτό δε χρειάζεται πια να θυμάμαι εγώ φάτσες βασικά :Ρ
Πάντα τέτοια παιδιά, ανερχόμενη αγάπη μου.
Για τον Ίαν Ζόμεαχάλντα από πάνω έχω να πω ότι στο Λοστ μου 'χε γυαλίσει αλλά πλέον τον βλέπω και δεν συγκινούμαι ουδόλως, μου πέρασε φαίνεται.
Μπάιδεγουέη, ελφιν, μια σκατούλα ρόλο δεν είχε στο life as a house?! Πού τον θυμάσαι?? Η φίλη μου που σας έλεγα, να, ένα τέτοιο πράγμα. Imdb τη φωνάζουμε
όντως ήταν σκατούλα ο ρόλος…γενικά θυμάμαι φάτσες…και τις πιο άκυρες…:p:p