^
Αυτό θα πει γοητευτικός! Αχχχ…
Χθες όμως τσέκαρα και αυτό το κουκλί στην τηλεόραση και δεν γινόταν να μην ποστάρω [αν και σίγουρα όλο και κάποια θα τον έχει ποστάρει ;)]
Jensen Ackles
ωχ ωχ ωχ!
^
Αυτό θα πει γοητευτικός! Αχχχ…
Χθες όμως τσέκαρα και αυτό το κουκλί στην τηλεόραση και δεν γινόταν να μην ποστάρω [αν και σίγουρα όλο και κάποια θα τον έχει ποστάρει ;)]
Jensen Ackles
ωχ ωχ ωχ!
μαρτακης
Δε θα μου έκανε εντύπωση να έχει ήδη αναφερθεί, αλλά μετά το “φρεσκάρισμα” που έκανα στο Cruel Intentions, επιβάλλεται να την κάνω τη μνεία:
[SPOILER]
(aww, cute cunning smile!)
[/SPOILER]
Bump γιατί… μπορεί ν αναφέρθηκε ήδη στην τελευταία σελίδα [SIZE=“1”](από μένα)[/SIZE] ΚΑΙ στην προηγούμενη [SIZE=“1”](ναι μιλάμε γι αρρώστια)[/SIZE], αλλά δεν μπορώ, τον λατρεύω, έχω βάλει σκοπό να δω όλη του τη φιλμογραφία
[SIZE=“1”](και πέρασε καιρός.)[/SIZE]
[SPOILER][SIZE=“4”]Michael Fassbender[/SIZE] ΞΑΝΑ, μέχρι να έρθει η αναγνώριση και η δικαίωση :
Τι θέλεις? Θέλεις τα λεφτά μου?? Το σπίτι μου?? Το δεξί μου νεφρό? Είναι δικά σου!! Μόνο μη με κοιτάς με αυτό το βλέμμα… Αδύναμη… _
Και στην πρόσφατη Jane Eyre με μαλλί της εποχής ψιλοφέιλ ήταν θεός. Νομίζω ιδεώδης κος Ρότσεστερ.
Τι μαλλί φέιλ, μέχρι και με το καθίκι-κράνος του Magneto έχει ένα σεξαπήλ, τι να πει κανείς
Θα γέλαγα αν δεν επρόκειτο για τον Magneto.
Κλείνω με fun fact, αν δε το ξέρατε ή δεν θυμάστε καν τον χαρακτήρα του Stelios, ο Μάικλ έχει παίξει και στους 300.
Βασικά τι λέω, ποιος δεν θυμάται τον παλαβό που πετιόταν 10 μέτρα ψηλά και έκοβε το χέρι του Πέρση δουλέμπορα/πέταγε το δόρυ.
Ήταν ο αγαπημένος μου από τους 300, κι ας έπαιζε κι ο Gerard, αλλά φυσικά δεν θα τον συνέδεα αν δεν έβλεπα τις εικόνες στο γουγλ. Χάρηκα πάντως, γιατί τον αγάπησα πρώτη και χρειάζεται ένα χιπστέρι δω μέσα.=)[/SPOILER]
Εντάξει, νομίζω καλύφθηκα, παύω.
συγγνώμη, αλλά είδες για δεύτερη φορά αυτή την αθλιότητα; :Ρ
domino, στηρίζουμε Fassbender με όλη μας την καρδιά, συζητήθηκε λίγα ποστς πίσω Είναι και καλός ηθοποιός και βγαίνεις κερδισμένη αν δεις ταινία που παίζει.
[SPOILER]Κάπου εδώ θα έπρεπε να ρωτήσω αν είδες το shame :naughty: άλλα όσο και να θέλει το γυναικείο κοινό, δεν ενδείκνυται για ρηχό σχολιασμό.[/SPOILER]
υ.γ. το emoticon naughty έχει αυξήσει την ταχύτητα που κινείται ή είναι η ιδέα μου;
Ω θεοί!!!
Μεγάλο λάθος το tattoo στο κούτελο.
Και αυτό κάτω απ την αριστερή του φαβορίτα.
Ντάξει, ήδη στο βίντεο ήταν πολύ φανερή η απάτη, αλλά
Σε κάτι άλλες πικς φαίνεται ψιλοκαλός για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αλλά εκείνες είναι φλου και καλλιτεχνικές και τέτοια. Εδώ που είναι μόνο αυτός και η μούρη του, ΜΠΑΜ, άσχημος.
Επίσης, έχει αυτά τα στρετς που χωράει να περάσει το δάχτυλό σου από μέσα, γεια σας.
Bradley Soileau λέγεται παρεμπιπτόντως.
Και εγω σαν γνησιος φλουντας στηριζω BassFender.
Μιας κ έχω λιώσει με spartacus αυτό τον καιρό
I present to you
Mr Dustin Clare.
[SPOILER]
[/SPOILER]
δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει, αλλα :
Ωραίο τόπικ!!!
Εγώ θα έλεγα από ηθοποιούς μάλλον τον Colin Farrell
[spoiler]
:p:p[/spoiler]
Και από τραγουδιστές Brandon Flowers
Προτιμώ πιο προσιτούς, πιο “γήινους” τύπους…8)
'γειά μας κοπελες
[B]Jensen Ackles[/B]
(edit) μόλις είδα ότι έχει ποστάρει την ίδια η neniel οπότε ας βάλουμε και κάτι ακόμη
κι άλλο jensen edit…
όσο για τον fassbender και το shame, που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα, δεν έχω λόγια.
Jensen again and again. Einai erwtas to palikari!!!
Δαχτυλίδι γάμου χτες.
Re sofi-k ti mou’kanes twra me thn beer-photo…Poooooooooooooooo…
^ +1
Συν ότι σκεφτόμουν ότι θα κάναμε όμορφα παιδιά.
Που θα ακούγανε γαμάτη μουσική.
Αυτός ο άνθρωπος ξυπνάει όλα τα μικροαστικά συζυγικά μου ένστικτα.
Τόμας Πρωτόπαππας…πώς μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό!!!
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
μηπως αντιγραφει τον Jensen??? :-k