Ε προφανώς! …μάλλον γι’αυτό μου άρεσε
Έχουμε την ίδια κούπα με τον Τόμας κατά τα άλλα δε μου αρέσει ούτε αυτός ούτε ο Jensen…
Ο Τόμας είναι υπερβολικά ωραίος να τον κοιτάς αλλά όταν μιλάει αγριεύομαι (με την κακή έννοια)
[SIZE=“4”]Aaron Johnson[/SIZE] Άγγλος ηθοποιός (πιο γνωστός για τον ρόλο του ως John Lennon στο nowhere boy). Του ρίχνω και 2 χρόνια, αλλά τον βρίσκω πολύ γοητευτικό <3
Ναι, ο από πάνω έχει κάτι ιδιαίτερο:)
Αυτός έχει παίξει και στο “Born to die” της Lana.Άσχετο,αλλά με το που τον είδα μου θύμισε πολύ εμφανισιακά έναν τύπο που δούλευε πρίν καναδύο χρόνια στο mo better.Κάνένας-καμία που σύχναζε περίοδο 2009-10 ίσως καταλαβαίνει τι εννοώ…
εγκρίνω
…κ επειδή επανάληψη μήτηρ μαθήσεως…
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Kυρίες μαζευτείτε, πάρτε πίτσες και μπύρες και δείτε το Magic Mike.
Δυστυχώς έχει και υπόθεση ανάμεσα στα χορευτικά
Όχι υπό κανονικές συνθήκες δεν μου αρέσει ο channing tatum
Μ’αρέσει ο Daniel Brühl και δεν ξέρω ακριβώς γιατί…Αχ!
Τι ταινία και ερμηνείες!!! ειδικα το 2ο τρειλερ που χορεύει ο Κύριος μόνος του!! αχ αχ αχ!! αν και κουκλος δεν ειναι όπως λέει και η Almighty C ο Τatum ξέρει και τα κουνάει όλα πανέμορφα!! Θυμήθηκα την συγκίνηση που ένιωσα όταν είδα την ταινία το καλοκαίρι…
Φυσικά και λατρεύω Ian Somerhalder από Vampire Diaries, αλλά σίγουρα θα έχει αναφερθεί. Επίσης δεν αναφέρω και Jensen Ackles από Supernatural. Είναι ο λόγος που ΔΕΝ ξεκινώ τη σειρά. Θα κολλήσω.
Πέρα από αυτά θα ποστάρω κάποιον που τελευταία σκέφτομαι ότι είναι σέκσυ. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε μιας και είναι λίγο πιθηκομούρης και “κακός” σειράς…αλλά μετράει ο ξανθούλης με την αγγλική προφορά.
Ελπίζω να μην είναι gay.
Joseph Morgan
Έκανα κατς απ στο Californication στη τελευταία σεζόν και μπορεί ο Johann Urb να ενδιαφέρει κάποιες κυρίες.
Και μία συνοδευόμενος μια που ποστάρει ανήρ