Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Οχι αντεχω ακομα.

Ελα μωρε δεν ειναι ασχημος, απλα ο Μανσον εχει πεθανει πιο πριν απ’ τους αλλους.

Δεν έχετε γούστο. ΤΕΛΟΣ. Τέτοια προσωπάρα, τέτοια κορμάρα, 1.90 παρακαλώ (Με τέτοιο κορμί με τέτοιο μπόϊ είσαι για το playboy LOL:lol:) Και συνεχίζω λοιπόν αφού το θέλετε…μα δεν είναι κούκλος; Α…γιατί δεν σχολιάσατε που τον πόσταρα άβαφο; ε;; δεν είχατε λόγια…:lol::lol::lol:

:eek::eek: Τι είναι τούτο?δαγκώνει?:-s

Τι είναι τούτο?δαγκώνει?:-s[/QUOTE]
#-o
:lol::lol::lol::lol: Σας καλώ σε μονομαχία, να υπερασπιστώ τα γούστα μου :lightsabre:

Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο συντηρητικοί στα γούστα; Που να έβαζα και τίποτ’ άλλο δηλαδή. Αυτό είναι από τα πιο νορμάλ που μ’αρεσουν.
Πάρτε κάτι πιο soft γιατί δεν το βλέπω ν’αντέχετε:D
Ronny Moorings από τους Clan Of Xymox

Ο εξαφανισμένος εδώ και χρόνια Richey James Edwards από τους Manic Street Preachers

Δε λέγεται συντηρητισμός αυτό. Λέγεται αισθητική.
Όσο για το άλλο, βάλε ΦΙΝΑ!

8O8O8O

αυτη την φωτο θα την δειχνω στα παιδια μου για να τρωνε το φαγητο τους

φταίω εγώ τώρα να γίνω κακιά?:stuck_out_tongue: Σορρυ κιολας αλλά αν είναι αυτό από τα πιο νορμάλ που σου αρέσουν, γύρευε πως θα είναι τα υπόλοιπα…
παρακαλούμε αν βάλεις κι άλλα παρόμοια να τα βάζεις σε σπόιλερ, γιατί πόσα πια να αντέξουμε μεις οι καλόγουστοι:):slight_smile:

Ντιμι Ντιμι! Σου βρηκα γκομενο!

:stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[/SPOILER]

:(:(:(:cry::cry::respect:

Νεκροφιλια!!!

Α ηθελα να το ποσταρω κι εγω αυτο.
καρδουλες
Ευγε δεχτερ παιδι μου :smiley:

κατι μου θυμιζει σαν φατσα αυτος αλλα δεν μπορω να θυμηθω…

Όχι ρε συ, απλά αναγνωρίζω το ωραίο :(:frowning:

Νεκροφιλία είναι τα προηγούμενα ποστ της stray cat.

Πρώτη φορά που ακούω καλό λόγο στο θρεντ αυτό!!! Α από σένα είχα ακούσει μπράβο και για τον Χάουζ αγαπούλες και φιλάκια

:D:p

ασυφταε, στη δευτερη φωτο φαινεται και το όνομά του δίπλα. Ο Chuck είναι (Death, Control Denied).

:lol::lol::lol:
'οχι, δε μπορώ να το δεχτώ, λυπάμαι…ένας τέτοιος θεός πρέπει να ανήκει σε όλες τις γυναίκες…
δεν αξίζω να είμαι δίπλα του…ταπεινότητα

:lol::lol:Και συνεχίζω με κάτι νορμάλ !!! Bauhaus, αριστερά ο Daniel Ash και δεξιά ο θρυλικός Peter Murphy

Ξανά ο Peter Murphy στα νιάτα του (θεογκομενάκι…)8O

Και ο συγχωρεμένος Rozz Williams από τους Christian Death -κρεμάστηκε στο σπίτι του την 1η Απριλίου το 1998

Τελικά, η αισθητική ΕΙΝΑΙ η μεγαλύτερη απόλαυση…

Μπα, το να βλέπεις ‘‘καλόγουστους’’ να ειρωνεύονται για την αισθητική, είναι μάλλον πιο μεγάλη απόλαυση. Αχ, αυτοί οι μεταλλάδες, που είναι στο περιθώρειο και για αυτό δεν τους ενοχλεί το διαφορετικό…:?:roll:

Με λίγα λόγια stray, καλύτεραμην ποστάρεις άλλα, απλά κάτι τέτοια ποστ θα βλέπεις ως απαντήσεις, κρίμα είναι, εκτός και αν κάνεις χαβαλέ οπότε πάω πάσο.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι καλόγουστη.
Δεν ειρωνεύτηκα.
Δεν ακούω μέταλ.
Δεν θεωρώ ότι είμαι στο περιθώριο (ίσως στο περιθώριο της σελίδας, δεν ξέρω…)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε με ενοχλεί το διαφορετικό. Η αδιαλλαξία, το συζητάμε. Και τα βιαστικά συμπεράσματα.

:slight_smile:

Μόνο που δεν μίλησα για εσένα. Για τα ποστ που προηγήθηκαν και που αν γινόταν σε άλλα μέλη θα είχαν ήδη πέσει παρατηρήσεις αναφέρομαι. Εκτός και αν εκεί είναι βιαστικά τα συμπεράσματα και δε βλέπεις ειρωνία, οπότε πάω πάσο…