Ναι ρε συ δεν με νοιάζει…χαβαλέ έχει. Αλλά δεν κάνω πλάκα με τις φωτό…αυτό το στύλ άντρα μ’αρέσει…αλήθεια. Αφού με ρωτάει το φόρουμ " ο πιο όμορφος τραγουδιστής/ηθοποιός" να μην απαντήσω; ααα δεν γίνεται.
Εντάξει ρε πυραμίδα κι εμείς πλάκα κάνουμε προφανώς. Τι με νοιάζει τώρα αν η stray cat έχει προφανείς τάσεις νεκροφιλίας; Πλάκα κάνω ε, μη δεν κοιμηθείτε το βράδυ!
Κι εμένα σχεδόν όλοι όσοι έχω ποστάρει έχουν φάει κράξιμο. Εντάξει δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα. Αλλά νομίζω ότι και από τον τρόπο που απαντάει/“κράζει” ο άλλος μπορείς να κρίνεις αν είναι πλάκα ή αν “δε δέχεται τη διαφορετικότητα”, και φυσικά από το πόσο σοβαρό είναι το θέμα. Δηλ εν προκειμένω σόρυ αλλά πρόκειται για αστείο πράγμα, ποιο γκομενάκι -που δε θα αγγίξουμε ποτέ- μας αρέσει. Klein mein.
Peace, σας αγαπάμε όλους, ακόμα και τους κακόγουστους! Θα ποστάρω κάποια στιγμή πάλι, να ανεβάσω το επίπδο το θρεντ! Και αυτό είναι
απειλή
[QUOTE=dexter_;450158]Δηλ εν προκειμένω σόρυ αλλά πρόκειται για αστείο πράγμα, ποιο γκομενάκι -που δε θα αγγίξουμε ποτέ- μας αρέσει. Klein mein.
Εγώ μια φορά στις 21 Οκρωβρίου που είναι η συναυλία του Sean…το πήρα λοιπόν απόφαση!!! Θα τον αγγίξω:lol::lol: Να μου το θυμηθήτε δεν μου την γλυτώνει αυτό το γκομενάκι…
Υ.Γ. Visa για Αμερική ξέρει κάποιος; Αχ το μόνο του ελάττωμα στην τελειώτητά του!!!
Οπα, κάτσε, αυτός είναι ο τραγουδιστής των London After Midnight?! Ήμουν και γω στη συναυλία στη Θεσαλλονίκη πέρισυ, χοχοχο! Και ομολογουμένως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις… (η συναυλία. Για τον Sean ας κρίνει το θηλυκό κοινό, για τις οποίες υπάρχει και αυτό το θρεντ κιόλας!)
Ρε μην τσιτώνετε. Πείραγμα. Πείραγμα λέγεται.
Η αισθητική, δόξα τω θεώ, είναι κάτι το υποκειμενικό. Και κυρίως στις γυναίκες. Διαφορετικά τα μπακούρια σε τούτον τον κόσμο θα ήτο πολύ πολύ περισσότερα.
Πάλι καλά που υπάρχει η stray cat και μας θυμίζει ότι για όλους έχει ο θεός
(no offence για να ξηγούμαστε κιόλα)
Ένας τραγουδιστής πάντως που κάνει θραύση πάντως στο γυναικέιο φύλο είναι ο Peter Steel των Type O’Negative.
Έχει κάνει και φωτογράφιση στο Playgirl.
:naughty::naughty:
Η ο Hokam με μακρύ μαλλί:!:
Και μιας και είπαμε για Peter Steele:
[SPOILER]
[/SPOILER]
:D:D:D
Έτσι πρέπει
Τι κραταει στην δευτερη πικ.
Ειχα διαβασει στο Χαμμερ οτι ειναι προικισμενος.Πολυ. :-s
Nαι, είναι. Αν γκουγκλάρεις το όνομά τους στις φωτοζ, έχει αρκετές τσίτσιδες με το τσουτσούνι στο χέρι.
Δεν θελω!
Κι εγώ αιφνιδιάστηκα λίγο. Ειδικά σε μία του είχαν ζωγραφίσει ένα χαμογελάκι πάνω, σαν τα εμοτικον, και είχε πολύ γέλιο :lol3::lol3: Αυτός είχε το ύφος της λαγνείας και το πουλί του ήταν ο Γελαστούλης :lol2:
Επ, αστυνομία εκεί? Σχεδιαζεται απαγωγή του Sean Brennan από φανατική θαυμάστριά του. Αναλαβετε δραση.
ον τοπικ, παίρνω παραδειγμα από τη φίλτατη Dexter που πόσταρε Chuck, και ποστάρω Cliff.
Αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα :lol:Την πρώτη φορά (πριν καιρό) που έψαξα στο google για φωτογραφίες του περίμενα να δω φωτό όπως όλων των τραγουδιστών συγκροτημάτων π.χ πιο νορμάλ, μαζί με την μπάντα του κλπ. Βλέπω φωτό πρώτη πρώτη ολόγυμνο με την τσουτσού στο χέρι. Λέω πλάκα κάνεις δεν μπορεί…άλλος είναι…κάποιο λάθος έγινε…ε…όταν πάτησα πάνω στην φωτό κατάλαβα ότι ήταν δεν πλάκα. Ήταν αυτός… Τότε όμως δεν του είχαν βάλει κίτρινο χαμογελάκι, το έδειχνε χύμα:? Μα καλά πώς του ήρθε να κάνει κάτι τέτοιο; όχι ότι με πειράζει δηλαδή:wink:
Υ.Γ Καλά ρε σεις πλάκα μου κάνετε; Σε παραπάνω post έχω βάλει φωτό του Peter steele μαζί με του Sean Brennan και μου είπατε ότι είναι πεθαμενατζίδες και τα ρέστα. Δηλ όταν είναι μόνος του ο Peter Steele φαίνεται ωραίος; Εμ βέβαια τον επισκίασε η εκτυφλωτική ομορφιά του Sean.:lol:
Όταν πόσταρα πριν τον Peter Steele ήθελα να βάλω αυτή τη φωτό αλλά κότεψα και έβαλα τελικά τις σεμνές του. Τώρα βάζω αυτή του πραγματικά ήθελα. ENJOY !
+1 για την πρώτη παράγραφο :lol: Έψαχνα να τον βρω με ένα μικρόφωνο, μια κιθάρα, κάτι. Τίποτα, παντού με το πουλόφωνο στο χέρι, ο σατανάς! :lol:
Ρε το είχα προσέξει ότι τον έβαλες, από κει θυμήθηκα ότι είναι ταλέντο Αλλά μας έβαλες και τα ζόμπι δίπλα και αποσυντονιστήκαμε!
Όσο για τη φώτο είναι λίγο ατυχής ρε. Πολλή λαγνεία ρε παιδί μου, πολύ πόζερος… Δαγκώνει και το μαξιλάρι, πιάνει και το βυζί του… Χμ :-s:-k
Πιο καλά εδώ, παρά το Manowar φανελάκι Helios και τα τατου.
Μη κοντράρετε…
Δέξτερ, καλύτερα να ξαναπόσταρες Σον Πεν:):p:p
:lol::lol: Ναιιιι είναι ποζερός κάργα και γραφικός κατά την γνώμη μου. Αλλά άμα αρέσει σ’εκείνον εμένα δεν με πειράζει:p Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος τραγουδιστής μπάντας σε τέτοια φάση :-k Αν ξέρετε άλλον ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ!!!
Ήθελα να βρώ και μια άλλη φωτό του παρόμοια με αυτήν που έβαλα που βάζει το ακουστικό του τηλεφώνου μέσα στο παντελόνι του δαγκώνοντας παράλληλα το καλώδιο, αλλά δεν την βρήκα τώρα γμτ.