http://helios.et.put.poznan.pl/~malina/foto/peter_steele_nude/big/peter_steele_nude_ΝΟΥΜΕΡΟ.jpg
όπου ΝΟΥΜΕΡΟ=039
http://helios.et.put.poznan.pl/~malina/foto/peter_steele_nude/big/peter_steele_nude_ΝΟΥΜΕΡΟ.jpg
όπου ΝΟΥΜΕΡΟ=039
Hello. Can I make a cock call?
To’χεις κανει bookmark εε?
εδιτ: ρανια οχι αστεια
γάτος είσαι.
το βάζω και άβαταρ στο μσν όταν έχω στάτους in a call.
σε αυτη δε μοιαζει λιγο στο led?
δυο σταγόνες νερό
Είναι ο Cliff ωραίος άντρας?8O
Από τον Χετφιλντ και τον Σλας καλυτερος :):):):):)
ΝΑΙ ΓΑΜΩ:!:
[SIZE=“3”]Richard Zven Kruspe[/SIZE] λέγεται το καλό από [SIZE=“3”]Rammstein[/SIZE] :thumbup:
Ειδικά για 41 ετών…
και κάπου εδώ σταματώ γιατί τελειωμό δεν έχει
Επίσης, +1 για Chuck. Γλυκούλης, αλλά και μπρουτάλ ! (εδώ τουλάχιστον)
Γιατί “Ειδικά για 41 ετών…”? Νεότατος.
με τιμαει που το μονο που προσεξα απο ολες τις φωτο ηταν η μπεμπα του?
Ναι. Σαραντάρης Γερμαναράς θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ χάλια
Μιας και είσαι άντρας αν δεν απατώμαι, αν πρόσεχες και κάτι άλλο, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχούμε
καθένας είναι καλύτερος απ’τον σλας.
καθένας είναι όμορφος αν ρίξει το μαλλί και κρύψει τη φάτσα του
και το σπιτι απο πισω κατι λεει αλλα δεν το προσεξα:p
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αρέσει αυτός ο σκυλομούρης στις γυναίκες. Από που να ξεκινήσω; Μάτι χαραμάδα, ποζεράς μέχρι αηδίας, ντύσιμο μπλιαχ, καραφουσκωτός
και κακόγουστος…μπάζο η γυναίκα του.:lol:
Αυτή είναι ανδρική ομορφιά όχι παίξε γέλασε…Την αποθεώνω λοιπόν για ακόμη μια φορά.
Η μπάντα Specimen
Αν δεν βάλω τον απόλυτο θεό δεν μπορώ…Τώρα με συγχωρείται συγκρίνεται αυτή η Απολλώνια κορμάρα με αυτή του Josh Holloway; Μόνο με αυτή του Ερμή του Πραξιτέλους μπορεί να συγκριθεί σε χάρη και σε ΑΡΜΟΝΙΑ. Εδώ μιλάμε για φυσική ομορφιά, όχι ομορφιά με αναβολικά για φούσκωμα μούσκουλων και photoshop.[-X
God (Sean Brennan) Save the Male Beauty
OMG τι πλατάρες είναι αυτές;8O8O8O
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οκ, να σαι καλα και μεχρι τωρα νομιζα οτι σ’αρεσουν οντως αυτα τα πραματα ε.
Αλλα κανεις πλακα αρα οκ. Μαζι σου.:p:)
επίσης, γι’ αυτές που ψάχνουν ΑΝΤΡΙΚΗ ομορφιά υπάρχουν και οι poison
Μην ψαρωνετε ρε.Πλακα κανει η στρεηκατ.
Ελπιζω.
Ρε παιδιά δεν κάνω πλάκα λέμε. Ειδικά ο δεύτερος που πόσταρα ο Sean δηλ. είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Μα δεν έχει κορμάρα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζετε ότι κάνω πλάκα. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.:razz:
Somnambulist, αυτοί που πόσταρες φοράνε ροζ κραγιονάκι και πάει λέγοντας. Εμένα μ΄αρέσει το gothic στυλ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Να σας φέρω ένα άλλο παραδειγμα μπας και το καταλάβετε
Ville Valo-HIM
Δεν πολυτρελαίνομαι γιατί μπροστά στον Sean δεν πιάνει μια…να η απόδειξη