Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Εμφανως επηρεαζμενη απο το πρωτο επεισοδιο Λοστ 5ου κυκλου οπου τονε δειχνει αμπλουζο και τετοια, συγχωρηστε μου την επαναληψη αλλα…

Και θα ποσταρω και εναν σκυλα τραγουδιαρη που μ’αρεσει.

@Σοφικαπα: Ωραίος ο Sawyer!
O Βέρτης δεν είναι σκυλάς, είναι καψουρολαϊκός:p και ναι, μπορείς να τον πεις και γλυκούλη (από κοντά είναι πιο καλός:roll: :oops:)

Επαναλαμβάνομαι επίσης,

Aγγιζει την τελειότητα :expressionless: 8O:D
Oποιος πει κακό λόγο ΔΕΝΕΙΝΑΙΦΙΛΟΣΜΟΥ/να φάει μπαν/να του καεί το dvd/να μην ξαναφάει στη ζωή του πιτόγυρο.-

Ο σωγιερ είναι όντως ωραίος. Και ο από πάνω ωραίος είναι αλλά έχει καγκουροβλέμμα. Δεν ξέρω, κάτι τύπισσες που λένε “τι μανάρι είναι αυτό” και απευθύνονται σε τέτοιου στυλ γκόμενους μ’ έχουν κάνει να τους μισώ. Εγώ και ο σωγιερ είμαστε πιο εκλεπτισμένοι.

γιασωνα μην πεταχτείς πάλι σαν τη τσουτσου
!

Ο τυπος ειναι χαλι,με αθλια θεοστραβη μυτη και πηγουνι,και αλληθωρος:p:p

μου βαζεις τον σογιερ το θεομωρο και με φτιαχνεις να πουμε και ανοιγω σποιλερ 2 και μενω :blink:

βλακα.

A.J.Cook…δείτε το θριλεράκι που βάζει ο Αντέννα 12.00 το βράδυ. Κάνει τη Λίντσι, κολλητή της πρωταγωνίστριας:!:

Όμορφος…Δε θα τον χαρακτήριζα έτσι…Είναι και γαμώ όμως! Sorry για τη βρισιάO:)
Τεσπα…This is it ladies!!!

Chris Barnes από Six Feet Under :metal:

Χαχα!Τα σπαει η νεα!Τουλαχιστον προτιμας καποιον με τριχες και οχι καποιο ατριχο και γυαλισμενο.

'Ετσι…Βαρβατίλα…Όχι φούστα,χαλάουα και eyeliner…(βλ. Ville Valo…)

:naughty: Chris Barnes λέμε…

Οι σχέσεις σου αποτελούνται από ψυχοπαθείς, serial killers κλπ??

Μπα…Αν ήταν ψυχοπαθείς θα είχαμε τρομερή επικοινωνία!!!Μέχρι στιγμής μόνο μ@λ@κες ήταν!
Αλλά απ’ ότι κατάλαβα…Έχω λίγο περίεργο γούστο τελικά…

Σε αναλογη φαση αλλα οχι τοσο τρου?

Νewton Faulkner. (Γαματο ονομα το Νewton, αν και μ’εχει παιδευσει αρκετα ο λαριολης)

Γαματο στυλακι

Ρε τρόμαξα…:-s

νταξ’ ο Μπαρνς είναι ένας θεούλης γενικώς, αλλά το μόνο που δε θα μπορούσες να τον πεις είναι “όμορφος”. Πληροφοριακά, οι τζίβες του είναι πλέον ΚΑΤΩ από το γόνατο!

Έχει κάτι που με τρελαίνει ρε!!! Κάτω από το γόνατο!!! NICE :naughty:

κάτω απ το γόνατο το χει αυτό που σε τρελαίνει? ν ανησυχούμε δλδ?

Αφού γουστάρεις υπερ-κάφρους λοιπόν, πάρε και τον απόλυτο καρα-υπερ-θέουλα για πάρτη σου!

(Ανοίγετε το σπόιλερ με δικιά σας ευθύνη!:p)

:p:p:p:p:p

Xα χα χα χα χα χα!Πιπέρι!

Χμ χμ χμ…Δεν μας σύστησες…Νταξ…Εμ…Ευχαριστώ!Αλλά θα κρατήσω τον Barnes…Πάντως η κοιλιά του δεν κακή…^^