Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Shane Embury από τους υπέρΘεους Napalm Death! 8)
όxι Six Feet Under και υπολείματα… 8):stuck_out_tongue:

Ακούω Napalm αλλά δεν είχα ιδέα :oops:

:vibrate::vibrate:
ΕΤΣΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!

Έλα να βλέπω την καφροκοινότητα να μεγαλώνει!!!:metal:

Πήγαινε και στο “Λεπά νς Γονίδης” και ψήφισε Λεπά ε!:stuck_out_tongue:

Πήγαινε και στο “Λεπά νς Γονίδης” και ψήφισε Λεπά ε!:stuck_out_tongue:

Υes Sir!

αααααααααααααααα τι είπες για τ’ αγόρια μου;;;;; Ξέρεις τι sexy που είναι η χαλάουα και το eyeliner στ’ αγόρια; Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!:stuck_out_tongue:

:lol::lol: Καλά τα σπάς μιλάμε! Είσαι και πολύ respect…Ναι έχεις περίεργα γούστα…(άκρως διαφορετικά από τα δικά μου, αλλά δεν έχει σημασία) που σημαίνειιιιιιιι καλωσήρθες στο club !!!:lol:

Αχ! Νομίζω ότι ερωτεύτηκα!!! =P~ Δεν είχα ιδέα ότι ήταν τόσο καύλα ο Barnes ρε! Θενξ Μυθοδέα! :stuck_out_tongue: :smiley:

Αυτός σ’ αρέσει;

Tomas Lindberg :naughty:

Α τώρα που το σκέφτηκα, μπας και αποκτήσω έστω μια σύμμαχο. Μήπως σου αρέσει καθόλου ο Warrel Dane??? :-s

Βεντερ, σού’φεξε!!! :lol:

Ο βέντερ μου τον έμαθε τον Lindberg. Τον είχα δει στο αβαταρ του και έμεινα έτσι :|:|:|:| και μετά θέλησα να του τάξω γάμο, αλλά μένει λίγο μακριά :frowning:

Σας αρέσει ο Garm?
Και γαμώ τους τύπους.

του λίντμπεργκ ή του βέντερ? :stuck_out_tongue:

Σκορτζ ετσι,τρομαξε τες οπως μας τρομαζουν αυτες!

o άμαχος πληθυσμός τι φταίει?
Scourge, απορριπτεται.Είναι λίγο…αγριανθρωπος:-s

Ρε Βλήδιν, στον Λίντμπεργκ. Τον βέντερ δεν τον έχω δει. Μοιάζει στο άβαταρ του καθόλου; :stuck_out_tongue:

Σκούρτζε, είναι χοντρός ρε. Καλή προσπάθεια, βάλε Erik Rutan την επόμενη φορά! :smiley:
edit: στη φώτο με την ποδιά όμως δεν είναι πολύ κακός… :-s

Έχει αντικειμενικά ωραία χαρακτηριστικά πάντως, είναι λίγο ΟΥΓΚ, αλλά οκ.:stuck_out_tongue:

Το “αντικειμενικά” πολύ μου άρεσε :stuck_out_tongue: Πώς λέμε Μπραντ Πιτ ξέρω γω. Σκουρτζε κι εγώ προσπαθώ να τα πω αυτά αλλά δεν περνάνε. Παραδέξου το. Μια εσύ με την Λαβ Χιουιτ και τις πατσές, μια εγώ με τον Γουόρελ…

Καλός ο Τomas…Κάτι μου λέει όμως ότι αν τον συναντούσα ποτέ θα με πλάκωνε στα μπουκέτα :stuck_out_tongue: Warrel Dane… Χμ…Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα…Mόνο με τον Barnes μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί κάπως :stuck_out_tongue:

Ρε με κανετε να αγχωνομαι για το γουστο μου. Αυτοι οι 2 μ’αρεσουνε. :oops:
Dextsa που τον ειδες τον χοντρο λα;

γενικα ειναι εμετικος αντρας εμφανισιακα.

αλλα μη μου πειτε οτι στην αποπανω φωτο δε μοιαζει με…

Εh? :-s :tomato:

Κι εγω το σκεφτηκα αυτο. Μοιαζουν. Μαλλον γι’αυτο μ’αρεσε.:stuck_out_tongue:

Ρε μη συγκρινεται τον ΚΟΛΙΝ με αυτο το χοντρομουσοπραμα.

Μην τους ακους καρδγια μου, δεν το εννοουσαν.