:oops::oops::oops:
Επιτέλους κάτι όμορφο και καυλωτικό σε αυτό το θρεντ. Ρε στρεη κατ, έλεος πια… Είπαμε. Ειδικά αυτό το πράμα με το ροζ φρύδι… Δε με απασχολεί αν είναι γκέη ή όχι, αυτό είναι δικό του θέμα του ανθρώπου. Το θέμα είναι ότι είναι σα γαμώ το μπελά μου ανεπιτυχή αποκριάτικη στολή…
Τόσο πιο αντρουά…με κάνετε και επαναλαμβάνομαι αλλά τι να κάνω
Τι μπρατσάρεςςςςςςςςςςςς 8O
Και μια άλλη τώρα με την πρώην του, έτσι για να μη λέτε μ@κίες:p:
Ο Jeffree είπα δεν μ΄αρέσει, απλά τον πόσταρα επειδή ο free νόμιζε ότι δεν υπάρχουν χειρότερα:p
Όλοιιιιιιι όμως οι υπόλοιποι που έχω ποστάρει μ΄αρέσουν, αυτό είναι αλήθεια.
Απάντηση: ΝΑΙ
ΟΧΙ δεν ήταν τέτοιοι
Αυτό λέω και΄γω αλλά που τέτοια τύχη, δεν κυκλοφορούν και πολλοί βλέπεις αν και είχα ευκαιρίες αλλά είμαι σε σχέση so…είπα το μεγάλο όχι [-X:p
Παιδιά sorry που αργώ να ποστάρω αλλά το internet στο σπίτι σέρνεται:( Sorry…sorry
Έλα ρε…Λεσβιακά θα κάνανε…No offense…
Στρέη, οκ. Ξέρουμε πλέον πολύ καλά ότι σου αρέσει αυτός ο Μπρέναν. Πλιζ μην τον ξαναποστάρεις!!!
Το ποστ της χιλιετίας λέμε!!! :lol::lol:
Ρε αυτός είναι ο μισός κι από μένα!!!8O8O8O
Όντως, αυτά δεν τα λες ούτε χεράκια ξέρω γω. Πόσω μάλλον “μπρατσΑΡΕΣ”.
brenan>>
Είναι όμως 1.90 !!!
Α! Έλα ρε, γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό; Τώρα αλλάζουν όλα.
Μπρέναν I love you!
Stray cat: αν και ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να γραφτούν βλακείες, αν είναι και σου αρέσουν τόσο τέτοιοι άντρες τσέκαρε ότι υπάρχει απο visual key σκηνή, πιστεύω θα σου αρέσουν αρκετοί απο αυτούς
Να μερικά δείγματα αν ψήνεσαι
Mana απο Moi Dix Mois
ή οι the gazette
red pyramid, η πρώτη φώτο είναι κοπέλα, έτσι; (σοβαρά τώρα)
:anyone::please:
γιατί στις υπόλοιπες τι είναι???8O8O8O
Για να παρει ο Πυραμιδας θαρρος να ξαναποσταρει σε αυτο το θρεντ τις σαυρες του φανταστειτε τι κωλοσαυρες ποσταρει η Στρεη κατ.
Πυραμιδα μαζεψου κι εσυ.
Αχαχα ναι όντως, αλλά αυτή είναι η πιο εξώφθαλμη ξέρω γω
Ε τώρα παραδεχτείτε το. Οι φωτο του Warrel φαντάζουν σαν οπτικός παράδεισος. Ε;
Εντάξει οκ,το ξεφτιλίσαμε,γελάσαμε,αηδιάσαμε σταματήστε όμως τώρα και ποστάρετε τπτ που να βλέπεται
Όχι πάλι τον βλακάκο Ιρλανδό ε!
Mythodea πόσταρε Chris ρε!!! :καρδούλες:
Θέλετε Chris Barnes;
Όχι δεν είναι. Είναι ο Mana απο τους Moi Dix Mois, γνωστό γκρούπ της συγκεκριμένης σκηνής. Ο συγκεκριμένος έχει και ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο φύλο. Προσωπικός έχω αρκετές γνωστές μου που θα τρελενόντουσαν για κάποιον σαν αυτόν. Βέβαια μιλάμε για τη μειοψηφία αφού είμαστε Ελλάδα και μόνο όσοι ασχολούνται με αυτή τη σκηνή μπορούν να γουστάρουν ένα τέτοιο ντύσιμο.
Οκ, η λογική λέει ότι πάλι οι΄κλασσικές βλακειούλες θα γραφτούν (απο άλλους στο χαβαλέ απο άλλους σοβαρά) απλά ας έχουμε κατά νου ότι τα πρότυπα ομορφιάς δεν είναι παντού ίδια και καλό θα είναι να είμαστε ποιο ανοιχτοί “κύρηγμα mode off”