Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Ναι τον Mana τον ξέρω αλλά δεν μπόρεσα να ποστάρω φωτό του (όπως είπα σέρνεται εδω το internet γι΄αυτό) Πάντως σ’ ευχαριστώ Red :slight_smile:

Dexter η πρώτη φωτό είναι άντρας 8):wink:

Καλά μιλάμε εγώ έχω προκαλέσει τόσο πανικό σήμερα στο θρεντ; :-s sorry προέκυψε…

Συμφωνώ απόλυτα :wink: Και πιστεύω ότι όλοι για χαβαλέ λέμε ό,τι λέμε. Το τι θέλει/έχει κανείς στο κρεβάτι του δε με απασχολεί ιδιαίτερα, χαβαλές να γίνεται :slight_smile:

Mythodea, εννοείται ρε!!! :):smiley: Να σου πω και κανας Adam / Justin από τους Τουλς είναι πολύ καλή ιδέα :slight_smile:

Dexter για σένα με τρέλα!Όσο για τους άλλους 2…Χε χε!!!

Ξανθός γαλανομάτης φλώρος!!Daz πόσο με καταλαβαίνεις!:D:D

@Mythodea:

Αααααααχ :oops:=P~
Κλαίω από συγκίνηση… :cry:

Αντε να συνεχίσω διάβασμα τώρα, μακριά από τον αγαπημένο μου Κρις… :αγάπες:

Ρε να σας ποστάρω έγω κάνα Scott Kelly από Neurosis να στανιάρετε???

(φανμπόης μόουντ οφφ)

Bammenos kai me prasina matia alla se katalabaino glykia mou NC :stuck_out_tongue:

Τσουκ, τον γκούγκλαρα και είναι χοντρός και χωρίς τζίβες. Δελετε :stuck_out_tongue:

Κάτω η χούντα των τρεντοφλωροροκάδων!:smiley:

Είσαι ΘΕΟΣ…ΤΕΛΟΣ [SIZE=“4”]:respect::bow2:[/SIZE].

Παιδιά πείτε ελεύθερα ό,τι θέλετε, εδώ γελάμε :wink:

Βαμμένος ε…??Ντάξει δεν πειράζει.Κομμάτια γινόμαστε το δεχόμαστε…:stuck_out_tongue:

:ban:

Oi Fightstar gamane filos. Eimaste trendydes kai goustaroume :stuck_out_tongue:

Justin Chancellor και Adam Jones από Τοοl

Kai merikes retro gia tin NC…All time Kip! :smiley:

Oi pozerades sas eixan olous…:stuck_out_tongue:

Αγαπώ DAZ το δηλώνω απερίφραστα!!!
πόσταρε και καναν άλλο πρόσφατο φλώρο,άμα φοράει και σακάκι τον θέλουμε δυο φορές!:stuck_out_tongue:

Loipon sou exo paidi apo spiti. Sakaki den foraei alla pigainei taktika ekklisia kai bgazei gamati christian music kai tha se eksomologei kiolas :lol:

Opos ton zitises prin my dear…

Ela sou brika KAI me sakaki: http://www.youtube.com/watch?v=acspX34Guu4&feature=related

Δεν μ’αρέσει έχει μπουτάκι…:stuck_out_tongue:
Αλλα μ αρέσουν τα τραγούδια οπότε θα ακούσω αυτά.Να αποκομίσουμε και κάτι!

Για πάμε:

thank god που δεν είσαι γυναίκα :stuck_out_tongue: