Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

:lol:

Μόνη μου ένταση ο Jabs, απλά επειδή αρέσει σε πολλές γι’ αυτό τον έβαλα.

Τελικα μαλλον τα γουστα μου ειναι ανακατα. :καρδουλες:

Freedom δεν το χεις!όλο ποζέρια ρε?αίσχος!
Μόνο ο τελευταίος είναι ωραίος!

τα καλύτερα έχασα γμτ:( Καταρχήν, ευγε σε όσους πόσταραν τον θεούλη Φιλ:) Και μια παρατήρηση: ο Sean της Stray Cat, κοντευει να ποσταριστεί περισσότερες φορές κι από τον Johnny Depp8O
ας (ξανα)βάλω τον παρακάτω κυριο που εκτιμώ βαθύτατα:

Εγκρίνεται:)

Πω ρε φιλε εγινε τζερτζελο χθες :frowning:
~~Ροζ φρυδια ^^

Αnyway, τούτος δω?
Και τρου και μανεκενε :stuck_out_tongue:

[

Μιση ωρα προσπαθω να το ποσταρω γαμωτονσερβερ.

Ασταδιαλα παω σχολη

Πω ρε φιλε εγινε τζερτζελο χθες :frowning:
~~Ροζ φρυδια ^^

Αnyway, τούτος δω?
Και τρου και μανεκενε :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Listening to: Dire Straits - Sultans Of Swing
via FoxyTunes

ω ρε φιλε το γαμησα

1. του δαζμανιακ πολυυυ καλο το ξανθο ε. !

2. ρε συ STRAY CAT στανταρ μας δουλευεις, πες οτι μας δουλευεις. Δε μπορει αληθεια να γουσταρεις αυτο το ροζ γκολουμ ουτε και το αλλο το σκιαχτρο τη brennan με τις ροζ τουφες. Δηλαδη οκ, απλα πες οτι κανεις πλακα.! :slight_smile:

Fenia, έγραψα και πιο πάνω ότι αυτός με το ροζ φρύδι οκ δεν μου άρεσε, απλά τον πόσταρα επειδή ο freedom είπε πως δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι χειρότερο από τον Brennan. Οπότε έβαλα αυτόν. Όσο για το αν μ’ αρέσει ο Sean Brennan, ένα έχω να σου πω…ΕΙΜΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ πώς το λένε και ΟΧΙ δεν κάνω πλάκα τ’ ορκίζομαι. Μα γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο πια…δεν το περίμενα να κάνει τόσο εντύπωση αυτό. Για να πω την αλήθεια τον πρώτο καιρό που τον πόσταρα νόμιζα πως τα κορίτσια θα τρελενόντουσαν μαζί του…ξέρετε αρέσει :stuck_out_tongue:

Και γμτ μου είναι παίδαρος ααααααααααααααα!!!

](http://www.imagehosting.com/)[/IMG]

Υ.Γ. Sorry που συνέχεια αναφέρομαι σ’ αυτόν αλλά με ρωτάνε τι να κάνω; :lol: (και δεν είναι σκιάχτρο με ροζ τούφες μη τα πάρω Lol)

ΤΕΛΟΣ!:stuck_out_tongue:

Δε θέλετε πόλεμο, μπορούμε πολύ εύκολα να ξεδιπλώσουμε συλλογή απο τύπους σαν αυτόν της stray cat, ενώ εσείς πιο δύσκολα βρίσκετε κάφρους :stuck_out_tongue:

Πες τα :lol: :metal::metal:

έλεγα να ποστάρω κάνα ΛΕΠΑ, αλλά θα βγει η Ράνια να πει πως πάλι τρολλάρω, οπότε πάρτε ένα που θεωρώ όμορφο. :stuck_out_tongue:

Ο πρών κιθαρίστας του Danzig, John Christ

Γι’ αυτός κάνουν επιτυχία:lol:

Πω εχεις δικιο εχουνε φαει ολες κολλημα μαυτον!:? εμενα δε μαρεσει…ειναι ασχημος…οχι οχι ειναι ασΚημος…[-X:p

Ουυυυυ ρε!

Listening to: Paramore - Whoa
via FoxyTunes

ω! αν απομονωσουμε το προσωπο και τον φανταστουμε με μαλλια αλα Σογιερ(L) ειναι ωραιο εδω. :roll:

οχι?

αυτος ο βρυκολακας αριστερα τρομαχτικο ομως. :frowning:

:expressionless:

οχι?.

Με τον Ιγκι Ποπ θα’μοιαζε :expressionless: