Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Μόνο ωραία μάτια έχει ο τύπος. Κατά τ’ άλλα… άστα βράστα.

Έχω δίκιο τελικά, είδατε true μάναρος!!! Τον “βρυκόλακα” αριστερά έτυχε να τον έχω γνωρίσει μετά την συναυλία τους σε after party και μιλάγαμε. Είναι ο μπασίστας τους. Πολύ συμπαθητικούλης :slight_smile:

απο ελληνες μονο αυτος μ αρεσει…8)

Ena kalo paketaki me to atomo me ta xilia prosopa. Poly agapimenos mou kai stis 2 tou idiotites.

στην πρωτη φωτο ειναι κ**λα, στις αλλες λιγο φλωρος και στην τελευταια ειναι κοργιαλάς.

καλά δεν είχα ιδέα ότι είναι ο ίδιος 8O
μπράβο ταλέντο…

Mia pou arese stin Fenia se kapoia foto, ena deytero paketaki mia pou sto proto estiasa stis allages tou.

Panta den ksexname oti einai o idios anthropos me ayton…

Ayta peri Jared…

Και να πούμε ότι τα κιλά στο Chapter 27, την πολύ καλή αυτή ταινία, στην οποία παίζει τον Mark David Chapman, τον δολοφόνο του John Lennon, είναι πραγματικά και όχι μακιγιάζ/προσθετική/CGI κλπ. Τσεκάρετε την ταινία, αξίζει. :wink:

Έτσι θα ναι ο άντρας που θα παντρευτώ!:stuck_out_tongue:
Πολύ ωραίος αλλα με είχε ξενερώσει που στην ταινία Αλέξανδρος τον είχαν κάνει γκέυ

Καύλες!!!

O Jones μωρε?

Εχει μυστηρια μουρη!
Μου θυμιζει τον Droopy

Το παράκανες ρε :stuck_out_tongue: Όντως έχει μυστήρια μούρη και γι’ αυτό είναι καύλα! Και ο Τζαστιν :smiley:

Έλα μωρή παιχτούρα Leto!

Τον ειχα δει στη δουλεια απο κονδα και νι, ειν καλο.

Τζαρεντ Λετο ματαρες.
Κατα τα αλλα οχι αλλους απλυτους ε.
Οτι εχει μουσια και μαλλια και δεν πολυφαινεται οτι ειναι ασκημο, δεν σημαινει οτι ειναι και ωραιο.

To σκεφτηκα και 'γω αυτο.:-s

Πες τα.

Ό,τι έχει μούσια και τζίβες είναι καυλωτικό, ίσως αυτό να ισχύει και σαν γενική αλήθεια ε! Εντάξει, με κάποιο όριο βέβαια αλλά η τζίβα κερδίζει πόντους απ τα αποδυτήρια.

Όσο για τα παραπάνω φλώρια… Οκ :slight_smile: Δε λέω τίποτα, εδώ εγώ λιώνω με Warrel και Barnes, σου δικαιολογώ και σένα βίτσια :stuck_out_tongue:

Οτι εχει μουσια ανεβαινει σκαλια ναι, αλλα οχι τζιβες. Ιου.

βαν??? πλιζ??? ενηουαν???

:ουπς: :ουπς: Χιοφι! Κακογουχτη Χιοφι! μπλοψκ :slight_smile:

πολυ γοητευτικος ο μακαριτης…:cry:

Μπαν που θελω αντρες που να τα πανε καλα με το σαπουνι. ΜΙΕΧ.
Ο Σεργιανοπουλος ειναι χαλιας. Ηταν. Ειναι. Ηταν. Τεσπα.