Α τότε δεν μιλάς για τους ρώσους, άρα θέλω πιεμ
Το transcode σημαινει οτι το mp3 το εχει παρει σε χειροτερη ποιοτητα, δηλαδη λιγοτερα απο 320kbps, και το μετετρεψε σε 320 με καποιο προγραμμα.
Αυτο βεβαια δεν δεν βελτιωνει την ποιοτητα, αρα δεν καταλαβαινω και τι νοημα εχει να το κανει καποιος.
Σωστός, το είχα διαβάσει παλιότερα και το είχα ξεχάσει. Άρα άκυρο.
Kομματι απο το νεο Agalloch
[U]Εδώ[/U] ακούμε ολόκληρο το νέο δίσκο των Horseback, “Piedmont Apocrypha”.
Επιστροφή, κατά πώς φαίνεται, στον drone-ίζον, kraut σύμπαν του “Impale Golden Horn”. Καλή φάση.
Γενικα, για τους γκαραζ, ψυχεδελαδες (ή και χιπστερ ενιοτε :p), παιζει καινουριο ΕΡ απο Black Angels και καινουριο LP απο Black Lips.
(Το γραφω εδω κι οχι στο θρεντ της ροκιπιντια, γιατι μιλαμε για πιο γνωστες μπαντες και παιζει να ενδιαφερονται κι αλλοι.)
ep black angels εννοείς το λάηβ;
περσινό, αλλά μια που το έβγαλε στο φως η Inside Out φέτος, πάει κάπως έτσι η σειρά.
Anglagard - Viljans Oga 2012
Steven Wilson - The Raven That Refused To Sing (And Other Stories) 2013
Incura - Incura 2014
να δούμε στην πορεία.
μμμμμμ
[SPOILER][/SPOILER]
πω μαλακες το πρωτο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΘΛΙΟ κομματι. Ειδικα το ρεφραιν ειναι για γελια και για κλαματα.
Το 2ο αντεχεται,αλλα και παλι υπερβολικα κατωτερο των προσδοκιων.
Θα του δωσω μια ευκαιρια οταν βγει ολος ο δισκος,αλλα αμα ξεκιναει ετσι, τοτε κλαφ’τα.
“Killer Be Killed sound exactly like what you would expect from a collaboration between Soulfly, Mastodon, The Dillinger Escape Plan and The Mars Volta”
So…really, really bad?
[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]
δεν ειναι και ασχημο:!:
Για το νεο Sigiriya ειπαμε?Δεν ειπαμε.
Mε τραγουδιστη πλεον τον Matt Williams μετα τη φυγη του Dorian πριν μερικους μηνες.
01 Dragging The Bones
02Guided By Mountains
03 Return To Earth
04 Godspeeder
05Tribe Of The Old Oak
06 Obelisk
07 Freedom Engines
08 Sleeping With The Dogs
21 Απριλιου.
Νέο τραγούδι Wovenhand και σπέρνει. Είναι σε ακόμα πιο χέβυ κατεύθυνση, όπως φαινόταν απ το τελευταίο άλμπουμ και το λάηβ τους. Γενικά, μόνο δισκάρες βγάζει ο γιουτζήν
Επίσης, σε πιο δεινοσαυρικά νέα, το καινούργιο Magnum είναι πραγματικά καλό
και τέλος, αναμένουμε φέτος ακόμα μια ομορφιά από τους Mono, το πιο φορμαρισμένο ποστροκ συγκρότημα ραηνάου.
Καλά πάμε.
Το Wovenhand με ξαφνιασε πολυ ευχαριστα και μενα!
Στις 10/6 έχουμε και το νέο Tombs με τίτλο Savage Gold (από τη Relapse).
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, την ίδια ημερομηνία, πιθανότατα έχουμε και νέο Leviathan. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαινω όταν βλέπω αυτή την ανάρτηση στο φβ της Profound Lore.
Δεν ξέρω πόσοι το πήρανε χαμπάρι, αλλά το “Ravenous solemnity” είναι εξωπραγματικός δίσκος, αφήνει μίλια πίσω τον προκάτοχο του, πράγμα φοβερό αν σκεφτεί κανείς ότι το “Night sky transform” ήταν καταπληκτικό album. Αλλά εδώ, δεν ξέρω, μιλάμε για μία πληθώρα τραγουδιών (14 στο σύνολο) και όλα έχουν συγκλονιστικές ιδέες μέσα τους. Οι τύποι βάζουν στο μίξερ όλο τον extreme ήχο και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα προσωπικό και πάει μπροστά τη φάση γενικά, έτσι νομίζω. Θέλει πολύ προσοχή αυτός ο δίσκος.