Νέες Κυκλοφορίες 2014

Απογοητευτικά κοινότυπο το AGALLOCH, συμπαθέστατο το WOVENHAND και ανέλπιστα καλό το VALLENFYRE (εξαιρώντας φυσικά τα ποζεράδικα τύμπανα του Erlandsson).

Το Agalloch και μενα δε μου ειπε τιποτα ιδιαιτερο, αλλα κραταω μια επιφυλαξη μηπως μεσα στο συνολο του δισκου τα πραγματα ειναι διαφορετικα

Στις 20/5 βγαίνει το Arms I Know So Well της Emma Ruth Rundle (red sparowes, marriages κ.α.), εδώ ακούμε το ομώνυμο κομμάτι https://soundcloud.com/sargent-house/emma-ruth-rundle-arms-i-know/

http://vicband.bandcamp.com/album/riza

Το promo τους πριν λίγα χρόνια ήταν γαμάτο. Πιστεύω και αυτό θα τα σπάει. Βασικά είναι πολύ ωραίος ο συνδυασμός που έχουν πετύχει, ηπειρώτικα με stoner ατμόσφαιρα.

Ψάξτε και το “To be continued…” των [B]V.i.C.Royal[/B] (R.I.P.), ίδια μέλη-άλλη μουσική.

IMPALED NAZARENE νεος δισκος “Vigorous And Liberating Death”, κυκλοφορει 14 απριλη .
tracklist

1. King Reborn
  2. Flaming Sword Of Satan
  3. Pathological Hunger For Violence
  4. Vestal Virgins
  5. Martial Law
  6. Riskiarvio
  7. Apocalypse Principle
  8. Kuoleman Varjot
  9. Vigorous And Liberating Death
  10. Drink Consultation
  11. Dystopia A. S.
  12. Sananvapaus
  13. Hostis Humani Generis

Δε ξέρω ημερομηνία αλλά μάλλον σύντομα split Diapsiquir / Peste Noire.

Και καινούργιο 1349 το φθινόπωρο:!:

:thumbup:

Ηπειρώτικο stoner… :thumbup: Πάρα πολύ καλό! Μετά το πρώτο άκουσμα το παρήγγειλα! Ευχαριστώ! :slight_smile:

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αυτό το έπος στην rockipedia, το άκουσα σήμερα 3 φορές στο τρένο. Σερί. Όσοι γουστάρετε Coheed&Cambria με μια μικρή δόση Leprous να τρέξετε και να το ακούσετε. Στο προσωπικό τοπ5 της χρονιάς από τώρα

καλύτερος δίσκος της χρονιάς εννοείς…

Προς το παρόν ναι, αλλά τις επόμενες μέρες βγαίνουν Insomnium, Tuomas Holopainen και το καλοκαίρι το Mastodon. Κρατάω και μια θέση καβάτζα μπας και τρελαθεί ο Gidlenlow και βγάλει το Falling Home EP, ορίστε, στο τοπ5. Σειρά θα σκεφτώ αργότερα, μη με πιέζεις.

τσ τσ τσ. τζάμπα τα reviews και οι συνεντεύξεις, χαχα. δισκάρα και μπάντα με όραμα και προοπτική. Βασικά, τραγουδάρες, με προσωπικότητα.

το Holopainen είναι ωραίο και ταξιδιάρικο, αλλά όχι για κάθε ώρα.

Για όσους θα ήθελαν να ακούσουν μια πιο “εμπορική” εκδοχή των Down (κάπου μεταξύ αυτών και των Black Stone Cherry ένα πράγμα να τσεκάρουν τις επόμενες μέρες το ντεμπούτο των Anti-Mortem.

Αρκετά συμπαθητική η επιστροφή του Howard Jones με τους Devil You Know.

Εξαιρετική η σύμπραξη Sanders-Puciato-Cavalera στο Killer Be Killed. Δυναμίτης το άλμπουμ.

Για όλα αυτά κριτικές και συνεντεύξεις τις επόμενες εβδομάδες, για όσους ενδιαφέρονται.

Όπως τα είπατε οι αποπάνω και όπως τα λεγε το ρηβιου για το Incura. Μένα μου αφήνει και μια Night at the Opera αίσθηση που πραγματικά τη λατρεύω. Εύκολα ο δυνατότερος δίσκος της χρονιάς μέχρι τώρα και μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν τους είχα ούτε ακουστά. Εδώ και κάτι βδομάδες παίζει σερί και δε το βλέπω να ξεφουσκώνει.

Πέρα από το συγκεκριμένο, ψιλολιώνω το τελευταίο των Sonata Arctica που αν και κάπως άνισο έχει ορισμένα πολύ δυνατά σημεία και το Pretty Reckless που είναι τίγκα στα ξέκωλα χιτάκια. Pun intended.

Νέο κομμάτι Trap Them, από τον επερχόμενο δίσκο “Blissfucker” που θα κυκλοφορήσεις στις 10/6.

Με γάμησε πατόκορφα λέμε…

Τι λες ρε φίλε, έπαθα πλάκα, πολύ καλοί. Θέλω λίγες ακροάσεις ακόμα για να καταλήξω αν είναι καλύτερο κι απο το A.C.T.

Καινούργιο Boris στις 17 Ιουνίου με σήμα τη γατούλα. Πρώτο δείγμα εδώ.

tracklist:
01 Melody
02 Vanilla
03 Ghost of Romance
04 Heavy Rain
05 Taiyo no Baka
06 Angel
07 Quicksilver
08 Siesta

Το κομματι είναι πολύ καλό.

8O8O8O8O

Τι πέταξε πάλι ο άνθρωπος;

[B][U]Blood Ceremony - Let it Come Down. New single 2014[/U][/B]

Βασιλιαδες

Αυτή η μπάντα τραβάει την ανηφόρα σταθερά. Τους βγάζω το καπέλο.