δεν φταίω ήταν αυτόματη αντανακλαστική αντίδραση… :oops: :oops: :lol: O:)
Αχααααααααααα…εσύ ήσουν δίπλα μου…σιγά σιγά αρχίζει να ολοκληρώνεται το παζλ… :twisted:
εγώ ήμουν δίπλα σου , αλλά δεν ξέρω ποιος πέταξε την πέτρα… πρέπει να πάμε πίσω να ερευνήσουμε τον τόπο του εγκλήματος… :roll:
εγώ ήμουν δίπλα σου , αλλά δεν ξέρω ποιος πέταξε την πέτρα… πρέπει να πάμε πίσω να ερευνήσουμε τον τόπο του εγκλήματος… :roll:[/quote]
ναι αλλά θα πρέπει να γίνει πλήρης αναπαράσταση του εγκλήματος :oops: :twisted:
εγώ ήμουν δίπλα σου , αλλά δεν ξέρω ποιος πέταξε την πέτρα… πρέπει να πάμε πίσω να ερευνήσουμε τον τόπο του εγκλήματος… :roll:[/quote]
ναι αλλά θα πρέπει να γίνει πλήρης αναπαράσταση του εγκλήματος :oops: :twisted:[/quote]
τότε θέλουμε 3μηνο ρε γμτ!
Καλά άμα σε χαλάει …
καθόλου δεν με χαλάει…
καθόλου δεν με χαλάει… :D[/quote]
Έλεγα μήπως…χαχαχαχαχαχα…
Οπότε το μόνο που μας λείπει…είναι να μας ακούσει ο Θεός και να μας στείλει τα ευρουλάκια.
τοτε να μας στείλει τα 50.000.000 που ζήτησες να πάρουμε και σπίτι… :oops:
Τα λογάριασα εγώ πριν τα ζητήσω
μαιστα.
λεπον
ακουστε ατακα:
μια κοπελα ειχε μπει στο αμάξι ενος φιλου μου. αυτη ειναι απο την θεσσαλονικη και ο φιλος μου εχει δεξιοτίμονο αμάξι.
του λεει αυτη: από που εισαι;
Λεει αυτος: απο την αθήνα.
λεει αυτη: όλα τα αμαξια στη αθήνα δηλαδη εχουν στα δεξιά το τιμόνι;;; ](,) ](,) ](,) ](,)
…αυτη πρεπει να ζουσε στον “πλανητη θεσσαλονικη”…ημαρτον.
αλλή ατακα.
κοπελα σε γνωστο μου.
-πως σε λενε;
-αλέξανδρο
-εισαι gay;;;
-(ξαφνιασμένος αυτος)…οχι…ΓΙΑΤΙ;
-επειδη ο μέγας αλεξανδρος ηταν…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλη ατακα
κοπέλα σε φίλες της:
-να ρωτησω…καποιες πετρες στη παραλία ειναι πιο μαυρες απο τις άλλες επειδη τις χτυπάει πιο πολύ ο ήλιος;;;
:? :? :? :?
έχω πάρει παραμάζωμα το γυναικείο φύλο…και το ωραίο ειναι οτι ειναι αληθινά περιστατικα… :lol: :lol: :lol:
Σπίρτα φίλες έχεις. :lol:
οντως…
οντως… :D[/quote]
δεν ειπα ότι ειναι φίλες μου.
απλά στους φιλους μου τα ειπαν…
Θεϊκο. Βασικα εννοουσα κατι τετοιες ατακες, σαν αυτην και σαν αυτες της Rangel. Τελος παντων, και τα τουβλα εχουν πολυ γελιο, οποτε θα πω κι εγω κανενα.
Συζητουσαμε με κατι συμφοιτητες για την ζωνη αγνοτητας. Και ρωταει μια συμφοιτητρια.
-Αυτο περιπου πως ηταν?
-Ε να, ηταν ενα μεταλικο πραμα σαν βρακι που το φορουσες στο πιπι και στον ποπο και κλειδωνε. Το κλειδι το επαιρνε ο αντρας σου κι εφευγε στον πολεμο.
-Ε καλα κι αν ηθελες να πας στον γυναικολογο τι εκανες?
Έπαιρνες τηλέφωνο τον κλειδαρά!
ή τον κερατά…χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
συζήτηση μεταξύ εμού και γνωστού μου…
-και δεν μου λές στην Σουηδία έχουν ταράνδους?
- ναι
- και να σε ρωτήσω τους καλλιέργουν τους ταράνδους?
-ναι τους πουλάνε σε ταρανδόσπορο και τους ποτίζουν καθε δυο μέρες και αυτοί μεγαλώνουν και μετα κατά τον Δεκέμβρη μαζέυουν την σπορά…
#-o
βασικά όντας σχολειόπαιδο κοτσάνες ακούω και λέω συνέχεια
θα αναφερθώ λοιπόν σε ατάκες φρέσκιας παραλαβής(εκ των οποίων μερικές σημέρινες-σπαρταράνε λέμε…)
4η ώρα αγγλικά:
-Έλενη σταμάτα πια…
-καλά σοβαρή είστε?
-άφού ακούω τη φωνή μου στο αυτί σου!
-οκ…
5η ώρα ιστορία΄
-ποιοσ εκστρατευσε εναντίον των Ελλήνων στη μάχη του Μαραθώνα?
- ο λεωνίδας
μετάφραση του sweet child oh’mine σε ω,γλυκό κορίτσι του μάη(της οποίας διεκδικώ τα πνευματικά δικαιώματα)
Ξεθαβω