Εκει που πας να το παιξεις μουρη ρε φιλε καθως μιλας και παπαρολογεις κι ενω εχεις εντυπωσιασει τους παντες, αμολας μια ατακα, την ατακα της βραδιας. Κι εκει που περιμενεις ο αλλος να τρελαθει, παγωνει και σε κοιταει σα να εισαι ο ΕΤ. Εχεις μολις πεταξει μεγαλη μαλακια και το ξερεις. Αρχιζεις τα “εχμ, εχμ, εχει κρυο σημερα” και τις αλλες τυπικουρες ενω μεσα σου σκεφτεσαι ποσο καλυτερα θα ηταν να το βουλωνες. Μη σκας. Ελα γραφτο εδω για να γελασουμε μαζι σου και σου υποσχομαστε οτι θα νιωσουμε πολυ καλυτερα.
Χμμμ ειναι λιγο ασχετο με αυτο που λες αλλα σχετικο με τον τιτλο του τοπικ.Γενικως ειμαι ανθρωπος που παντα λεει αυτο που σκεφτεται (και ποτε αυτο που νιωθει).Εχω το κακο ελλατωμα δλδ οταν καποιος μου λεει παπαριες που δε με ενδιαφερουν σκεφτομαι δυνατα “Στα π@π@ρι@ μου” ή οταν καποιος με γραφει οταν του μιλαω ή απλα δεν ακουω σκεφτομαι παλι δυνατα "Στ’@ρχιδι@ σου ειπες?"Γενικως δε μπορω να σκεφτω απο μεσα μου 8)
βλακιες λεω παντα! αλλα μια χαρακτηριστικη που με στιγματισε ηταν η εξης
ειμαι με μια κοπελα εξω(εγω φολα καψουρης) κ προσπαθω να την ψησω.(πολυ ανχος κ τα σχετικα) ε κ σε μια φαση πεταω την υπερτατη βλακεια:
" ξες εισαι ενα βαθυ τουνελ"
](,) ](,) #-o [-o< :-({|= :-#
Μου θυμισες το ανεκδοτο “Αντε γ@μισου κι εσυ κι ο γριλος σου” :lol: :lol: :lol:
x2
Αν δεν πεις τις δικές σου θανατηφόρες ατάκες Led δεν έχει νόημα να πει κανείς… :lol:
τέτοιες ατάκες λεγαν και οι χίππηδες υπο την επήρρεια ουσιών! Μπράβο! είσαι σε καλό δρόμο
ον τοπικ τωρα
γενικά λεω αυτο που σκέφτομαι. και αν κρατιέμαι πολλές φορές ειναι για χάρη των περιστάσεων…
όσον τωρα αφορά τις κοτσάνες, είχα πετάξει πολλα πολλα χρόνια πριν μια που ακόμα την θυμάμαι. παίζαμε zenga (εποχές σχολείου νομίζω, η όταν τελείωσα…καπου κει) και μόλις ειχε βγει το zenga με τις ερωτήσεις. λέω και γω:
“αχα…και καλά αυτό το zendy ειναι πολύ trenga”…
που να τανε και ρεγγα…τρομάρα μου…εμπερδεύθη η γλώσσα με αποτέλεσμα να γελάνε οι άλλοι για κανα 10λεπτο… :oops: :oops: :oops: :oops:
bluezlick αμαν! :lol:
Εγω μια φορα αντι να πω θα Φαω ψωμι, ειπα κατι αλλο που αρχιζει απο ψ… :oops: :oops: :oops:
1 ) Πείραζα έναν φίλο μου που δεν μας έβγαλε έξω στην γιορτή του λέγοντας τον τσιγκούνη ( και άλλα διάφορα…) και αφου με είχε αφήσει να παραληρώ για κανα 20 λεπτο , μου πετάει το θεικό…“αφού ρε χαζή είναι το μνημόσυνο του πατέρα μου…”
2 ) συζήτηση με μία φίλη μου…
(εγώ—> ) " Γιατί είσαι με τα μούτρα κάτω??"
“πάω λάρισα αύριο”
“πως και έτσι?”
“ρε χαζή από εκεί είναι οι δικοί μου”
“οικογενειακές υποχρεώσεις δλδ… :lol: , υπομονή!!”
“ναι μωρέ , είναι η γιαγιά μου με το ένα πόδι στον τάφο…”
" ](*,) "
__Μικρέ (η) Cloud, don’t worry!! Εχει συμβεί και σε μία φίλη μου αυτό, χαχα!
__Μάλιστα το είπε μπροστά στη μητέρα της! Κάναμε πρόβα και υποτίθεται πως της έχουν κάνει μάγια και λέει και έλεγε συνέχεια μία φράση τύπου “λι-λι, το ψωμί” και αυτή φαντάζεσαι τι είπε… :lol: :lol:
__Η καϊμένη είχε γίνει κατακόκκινη και εμείς γελούσαμε κανα 5λεπτο… Αχ βρε κορίτσια, πού είναι το μυαλό σας…; :roll: :lol: :oops: 8O :lol:
__Εγώ είχα πει το εξής θεϊκό… :oops:
__Βλέπω τηλεόραση. Είμαι μόνος στο σπίτι και με έχει πιάσει πείνα. Τι θα φάμε; Πίτσα. Ε, παίρνω τηλέφωνο στην πιτσαρία και ενώ παράλληλα βλέπω τηλεόραση (κάποια μεσημεριανή σειρά του Σαββατοκύριακου θα ήταν) λέω στον τύπο στο τηλέφωνο:
“Γεια σας, θα ήθελα δύο ΠΙΠΕΣ… [παύση του θανάτου] εεεεΕΕ!! Πίτσες-πίΤΣΕς!!!”
__Αστε, μεγάλο ρεζιλίκι! Λέω στα γρήγορα “δύο με απ’ όλα” που μένω κλπ και το κλείνω… Πω-πω, ρεζίλι γίναμε λέω… οπότε μέσα σε δευτερόλεπτα χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού μου. Είναι απο την πιτσαρία -φυσικά δε με πήραν στα σοβαρά και παίρνουν και καλά για ξεκάρφωμα να ρωτήσουν “εε, μας πήρατε πριν τηλέφωνο;” Ναι τους λέω (με τα μούτρα κάτω) “Α, γιατί δε θυμόμαστε αν είπατε πως θέλετε και πιπεριές” ερώτηση για ξεκάρφωμα και καλά… Τέλος πάντων…
__Πάλι καλά που τις έστειλαν και ο ντελιβεράς δεν με στραβοκοιτούσε (ή χειρότερα, να με γλυκοκοιτούσε!) ή που δε με ρώτησαν στο τηλέφωο αν θέλω και… “χωριάτικο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ”… 8O :lol: :lol: :lol:
γενικα εγω εχω το ελλατωμα να πεταω συνεχεια και καλα ατακες(βλ. τσαντλερ).
βεβαια, οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ πετυχημενες μεχρι που μπορει να γελαμε για 5 λεπτα.
ημουν μια φορα ομως στην ταξη (προπερσι), και ηταν η μερα που γιορταζε ο σταματης. μπαινει λοιπον πρωτη ωρα η καθηγητρια και λεει “δεν εχουμε κανα σταματη εδω , ε?”
και πεταγομαι εγω ο μαλακας, και αναφερομενος σ’ενα “ζαβολιαρικο” παιδι λεω:
“ο ερωτας (ετσι τον λενε) γιορταζει κυρια, γιατι απ’το πολυ σταματα θα τον πουμε σταματη”…ΣΙΩΠΗ…ΣΙΩΠΗ… ](,) ](,) ](*,)
για να δουμε…εχετε πει μεγαλυτερη κρυαδα?
Παρομοιο περιστατικο: Το καλοκαιρι οταν πηγαιναμε πειναγαμε στην παρεα πηγαιναμε και χτυπαγαμε κανα σουβλακι. οταν καποιος επαιρνε με κεμπαπ ολοι αρχιζαμε να λεμε μ@λ@κιες του στυλ “παλι πηρες με που**α αραπη ρε μλκ???”
Επειδη ομως αυτη τη βλακια την λεγαμε καθε συνεχεια, μια φορα ενας απο την παρεα οταν πηγε να παρει με κεμπαπ λεει στον ψηστη “ενα πουτσ… εεεεε… ενα με κεμπαπ!!!”
To αγορι μου μου ειπ οτι εφαγε μια ιον αμυγδαλου, και τον ρωτα: σκετη ή με αμυγδαλα?..
Το… ψωμι… το ειπα στον πατερα μου… :oops:
Ενω εσυ με τις πιπες??? Που τοχες το μυαλο σου??? Οεο? :lol:
Tα καλυτερα ειναι οποτε “γλωσσευω την μπερδα μου…”
Απολαυστε:
1.Ντομί με ψωμάτα…
2.Ο Ιωσής κ ο Ιησούφ…
3.Κολύ Παλό…(πολυ καλο…το λεω συχνα…):-k
4.Στίπι…(σπιτι…)
5.Ελα μωρε και συ τωρα,πραμάς σε κατι κολλάτα…(κολλας σε κατι πραματα) ](,)
6.Δαμαει κ Γερνει… :-s
7.Το καλυτερο…εχει παιχτει αντιλογια με μια φιλη μου κ της λεω σε καποια φαση:
#-o #-o [size=6] Α ΠΑ ΠΑΡΩ ΠΩΡΑ![/size] ](,) ](*,)
Το οποιο κ σημαινε “Ααα θα παρω φορα” [size=2]το ειπα κ απειλητικα[/size] :oops:
Μετα απο αυτη την ατακα σταματησε η αντιλογια…
Κάναμε Ιστορία της Τέχνης.
Συγκεκριμένα για τα αγγεία της γεωμετρικής περιόδου.
Η Καθηγήτρια λέει πως τα αγγεία είναι αναπαράσταση του σώματος του ανθρώπου. (μέση,κοιλιά,χέρια,κεφάλι)
Ε σε κάποια φάση μας δείχνει ένα αγγείο που ενώ ήταν μικρο είχε μεγάλο κοίλο μέρος… Ε και λέω και γω ‘‘Χα χα! Αυτό το αγγείο έχει μπυροκοιλια!!’’…
-Το κλασικο “Ποιος?” “Αυτος,1-0” το ξερετε ετσι?
Ε,ειχαμε μια φορα Ιστορια στην 3η Λυκειου και κατι λεγαμε για τους πρωθυπουργους.Σε μια στιγμη ελεγα εγω κατι για τον Καραμανλη.Και με ρωταει η καθηγητρια:“Ποιος Καραμανλης?”.Και απανταω (αυθορμητα) “Αυτος ο Καραμανλης”(εννοουσα τον Κωστακη).Απολυτη ησυχια στην ταξη.Καταλαβαινω τι μαλακια ειπα,ε ας την τελειωσω λεω.Και φωναζω,μαζι με τον διπλανο μου, “1-0!Χαχαχαχα”.
Η καημενη η καθηγτρια βεβαια δεν καταλαβε τι εννοουσα και γιατι γελουσαμε ολοι σαν χαζα,αλλα αρχισε κι αυτη να γελαει…
-Περσι στη σχολη ενας απο την παρεα επαιζε μεσα στο μαθημα με το κινητο και ενα παιδι πισω του τον τσιμπουσε κ τον ενοχλουσε.Του ελεγε να σταματησει,συνεχιζε αυτος,μεχρι που σε μια στιγμη τα παιρνει και ενω εχει σχετικη ησυχια στην ταξη φωναζει “Ρε σταματα θα κλασω!”.
Αυτο βεβαια δεν ηταν πολυ αστειο μετα,γιατι απο τη μια τα πηρε ο καθηγητης,ενω ενας αλλος βλακας ειπε θα του σπασει το κεφαλι γιατι δεν σεβεται λεει τους συμφοιτητες του(βεβαια ο φιλος μου ειναι Κρητικος,παιζει πολο και ειναι θηριο γενικα,αλλα ευτυχως δεν ειχαμε αιματα…)
-Αλλα μια απο τις κορυφαιες βλακειες την ειπε προσφατα μια κοπελα απο τη σχολη.Εχω ενα φιλο που ειναι απο Σερρες,και τον κοροιδευω και καλα οτι ειναι χωριατης και τετοια(στην πλακα).Αυτη τωρα δεν ξερω πως,αλλα σε μια στιγμη ρωταει:“Ρε συ εκει στις Σερρες που μενεις?Πολυκατοικιες εχετε?”
Το παιδι οδηγουσε εκεινη τη στιγμη κ εγω ημουν συνοδηγος.Ευτυχως και οι δυο ζουμε ακομα.
Η συγκεκριμενη εχει πει και αλλα,οπως:Ρωταω μια κοπελα που ο πατερας της ειναι ταξιτζης τι ταξι εχουν.Και πεταγεται:“Μα ολα τα ταξι ρε παιδια ιδια δεν ειναι?”
Οχι δεν εννοουσε οτι μοιαζουν.Νομιζε οτι ΟΛΑ ειναι ακριβως ιδια.
:roll: :–
Φροντιστήριο, 2α Λυκείου, διάλλειμα στην πλατεία…
Μια συμμαθήτρια μού τα 'χε πρήξει με κάτι μαλακίες της, οπότε καθώς προχωρούσαμε και συνέχιζε αφού την έγραφα, βλέπω μια καπότα κάτω και της λέω εντελώς αυθόρμητα: “Ρε Αγάθη πάλι έκλασες;!”
Φυσικά πέθαναν και οι 6 παρευρισκόμενοι στο γέλιο, ενώ η ίδια κοκκίνισε… :twisted:
φαντασου τις λεω χωρις να εχω παρει τπτ…
Έχω ζήσει το εξής κορυφαίο: είμαι βόλτα με μια φίλη μου και την κολλητή της, φοιτήτριες και οι 2 και ενταγμένες στην ΚΝΕ αλλά η κοπέλα φανατισμένη 100%! Και ενώ παλιότερα η φίλη μου μού είχε πει πόσο δικτυωμένη είναι η εν λόγω κοπέλα, σε στιγμή έμπνευσης(;!) και αφηρημάδας πετάω το κορυφαίο:
“Καλά δε σας πρήζουν τελείως στην ΚΝΕ;;;;;”
(Παγωμάρα.)
Το επόμενο δευτερόλεπτο συνειδητοποιώ το μεγαλείο της φράσης μου… :-# Η κατάσταση σώθηκε με πολύ διπλωματία: “Εννούσα… μπλα, μπλα, μπλα…”!!! Ουφφφ!!
Περπατάγαμε με μία φίλη μου σε μία πανέμορφη πόλη στο εξωτερικό…εκεί λοιπόν που χαζεύαμε τον κόσμο, τα στολισμένα μαγαζία…βρίσκουμε μπροστά μας έναν φίλο του μεγάλου της έρωτα, της “αρρώστιας” και φαντασίωσης…
Αρχισαμε να μιλάμε με τον νεαρό…και θέλοντας να μάθουμε νέα από τον Ερωτα της φίλης μου…τον ρωτήσαμε ευθέως τι κάνει κ που είναι…Έλα όμως που το όνομα του ήταν πολύ κοινό μέσα στην παρέα…(δλδ υπήρχαν και άλλα άτομα με το ίδιο όνομα)…
Έτσι λοιπόν έσπευσα να διευκρινήσω λέγοντας…"'Οχι τον ψηλό…τον κοντό"…
Μετά δεν ξέρω τι έγινε…αλλά έχω ακόμα έναν πόνο στο κεφάλι…