εμμ μα μόλις αυτό έκανες … :-k :-k :-k
Στεφανος Κορκολης (τι εισαι?εισαι το πελατακι μου?),Κωνσταντινα - Στους 4 ανεμους!
Με σκόρπισες ξανά στους πέντε (4) ανέμους
για μια φορά ακόμη με εκδικείσαι
να είσαι εδώ και όμως να μην είσαι
κι ενώ πως δεν θα φύγεις προσποιείσαι ? να
γίνεσαι άνεμος κι εσύ.
για μια φορά ακόμα με παιδεύεις
μ’ ένα τίποτα με συντροφεύεις
κι από το τίποτα τα πάντα κλέβεις ? και
γίνεσαι άνεμος κι εσύ.
Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω θα χαθώ
κι όπως θα φεύγω φως μου, θα σε ονειρευτώ
να μ’ αγκαλιάζεις κι εγώ να προσπαθώ
για μια φορά να σ’ αρνηθώ.
Θα σ’ αρνηθώ
Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω θα χαθώ
κι όπως θα φεύγω φως μου, θα ερωτευτώ
τους πέντε (4) άνεμους. Μ’ αυτούς θα ξεχαστώ
και δεν θα ξαναρθώ
τα χρόνια μου μαζί τους να ξοδεύω.
Αγκάλιασα κι εγώ τους πέντε ανέμους
κι απ’ ό,τι σε θυμίζει δραπετεύω ? και
γίνομαι άνεμος κι εγώ.
και τώρα πια μ’ αυτούς θα ταξιδεύω.
Λάτρεψα κι εγώ τους πέντε ανέμους
τις νύχτες τους φιλώ και τους χαϊδεύω ? και
γίνομαι άνεμος κι εγώ.
λοιπον το ματς δεν σηκωνει και πολυ αναλυση νομιζω. Ο Ολυμπιακος πετυχε αυτο που ηθελε και χρειαζοταν. Ενα (πολυ) γρηγορο γκολ!
Καπου εκει κοπηκαν τα ποδια των παικτων του Παναθηναικου για καποιο χρονικο διαστημα. Ισορροπησε το ματς στην συνεχεια και θα μπορουσε να ισοφαρισει στο β ημιχρονο.
Δεν το καταφερε γιατι δεν εχει τους επιθετικους κλασης που εχει ο Ολυμπιακος (βλεπε Κοβασεβιτς) οι οποιοι τα 2 τετ α τετ θα στα κανουν 2 (μπορει και 3) γκολ. Προς Παναθηναικους > αν χρειαζεστε 3 τετ α τετ για να βαλετε 1 γκολ, τοτε δεν θα κερδισετε ποτε τον Ολυμπιακο!!!
Μετα το 2-0, ο Παναθηναικος κατερρευσε, κακως κατα την γνωμη μου, και απλα ηταν τυπικη διαδικασια το υπολοιπο ματς. Ισως το τελικο 4-0 να αδικει τον Παναθηναικο, αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια αυτο…
Εκπληκτικες γκολαρες του Λουα Λουα και του Νιουνιεζ!!!
Γενικως τα 2 ματς που εγιναν αντικατοπτριζουν πιστευω την διαφορα των 2 ομαδων : ο μεν Παναθηναικος ειναι μια φιλοτιμη ομαδα, που τρεχει, προσπαθει, πιεζει, αλλα δεν εχει την ψυχραιμια/ ικανοτητα να τελειωσει τις φασεις. Χρειαζεται 5 ευκαιριες για να βαλει ενα γκολ.
Ο Ολυμπιακος ειναι σαφως καλυτερη και πιο ποιοτικη ομαδα, αφου στην κακη του μερα δεν χανει/ χανει δυσκολα, ενω σε μια καλη του μερα σου πεταει 3 και λες τι εγινε ρε παιδια :!:
χεχε καλά τα λες χαίρομαι που υπάρχουν και ψύχραιμοι οπαδοί … =D> =D>
δεν ειμαι οπαδος :!:
απλα ειναι τα πραγματα, το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη που ειπε και ενας παραπανω!
χαχαχαχαχαχα - καλό
ρε σεις τι πλάκα έχει ακριβώς να τα χώνετε στον 14χρονο δατς γουάη ?
Δεν πηγαινε στον thats why…
Συγχαρητήρια στο γαύρο για τη νίκη-πρόκριση:wink:
Δεκτό και το οπαδικό παραλήρημα,αλίμονο,4 στον αιώνιο είναι αυτά8)
Προς “παναθηναϊκούς”
οι ίδιοι παίκτες είναι που “πάτησαν” το γαύρο την Κυριακή,που έκαναν περήφανους τους οπαδούς με την παληκαρίσια εμφάνιση του πρωταθλήματος.Ο ίδιος προπονητής.
έφαγαν 4 και έχασαν,αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει,δεν έγιναν.και δεν είχαν γίνει και μετά την Κυριακή.
αυτό το “τη μια θεοί,την άλλη πουλημένοι” είναι εμετικό.
ξανά μπράβο στους γαύρους αν και…το 1ο και το 4ο γκολ δεν ξαναμπαίνουν.
το 2ο και το 3ο ήταν παιδικά λάθη.
όχι,αυτό δε μειώνει τη νίκη:wink:
άντε να γιουχάρετε τώρα την ομάδα στη λεωφόρο και να θυμηθείτε το μπάσκετ που έχετε παρατήσει.
μπορεις να μιλας στον ενικο…ελευθρα,ε στα πρωτα ποστ ειπα οτι ο γαυρος επαιξε καλυτερα αλλα οχι για 4-0(πηγαινε δες το)αλλα μετα που αρχισαν οτι επρεπε να ταν 6-0 και τετοια ξεσπαθωσα
Μπορεί να ακουστεί λίγο υποκειμενικό, αλλά έχω την εξής απορία:
Μήπως - λέω μήπως - το σκορ είναι πλασματικό για τον Ολυμπιακό; Μόνο εγώ είδα ότι βάλαμε 4 και χάσαμε άλλα 4 σε απίστευτες ευκαιρίες;
Γιατί δηλαδή άξιζε λιγότερα και όχι περισσότερα ο ΠΑΟ;
Θα μπορούσα να καταλάβω τι λέτε αν τα γκολ έμπαιναν στο 91’, το 92’ και το 93’, αλλά το 3ο γκολ μπήκε στο 63’! Μισή ώρα δηλαδή πριν τη λήξη του παιχνιδιού!!! Για τι πλασματικό αποτέλεσμα μιλάμε λοιπόν;
Ο δατς γουαι τωρα θα σου απαντησει για τον αγωνα που εγινε λιγο πριν την Αλωση της Πολης.Περιμενουμε λοιπον…
τι να σου πω αμα σου απαντησω οπως θελω θα χουμε προβληματα///
Τί απόδοση δίνανε στο χθεσινο 1 στο στοιχ.??
θα σου αναφερω ενα προσφατο ματς…1965 θυμσαι τι ειχε γινει…οργια υπερ του γαυρου
Είναι πριν τη χουντα για αυτό…
O Ολυμπιακος νομιζω οτι δεν ειναι ποτε στο στοιχημα
ναι λογω του μεγα κλεφτη
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Για πες ρε δατς γουαι εσύ που θυμάσαι τι είχε γίνει?
Γι’αυτο εδω μιλαμε?