Κύπελλο ποδοσφαίρου ω ρε

E ε ε και ο παοκ ειχε βιασει 4-1 τον παο πριν μερικα χρονια,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ουτσα ουτσαααα!
Ξεκολλαμε.

γαμωτο δεν το ειδα το ματς … αλλα 4 :lol: :lol: :lol: αυτο δεν ηταν ματς …ΤΣΟΝΤΑ :!: :!: :!:

[SIZE=“7”]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ [/SIZE]

Οι μικρές ομάδες όταν παίζουν καλά φέρνουν χ. Οι μεγάλες ρίχνουν τεσσάρες και βουλώνουν τα στοματάκια Νικολογιανναίων, Γκότζων και λοιπών γραφικών…

Να τι παθαίνει όποιος αμφισβητεί το ποιος είναι ο κυρίαρχος στη χώρα μας και όποιος βιάζεται να βγάλει έξω τη γλώσσα ala Gene Simmons.

Τα κεφάλια κάτω λοιπόν και αν θέλετε να ξαναμιλήσετε κάντε το σε κανένα χρόνο πάλι.

Τι έγινε ρε thats why; Χάσαμε το μέτρημα; Μας αποτελείωσαν οι “πεθαμένοι”; ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ; ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;

Καταφέρατε για 3 μέρες να έχετε καλύτερη ομάδα από εμάς. Συγχαρητήρια. Εδώ και 10 χρόνια δεν το έχει κάνει καμία άλλη στην Ελλάδα 8)

Συγγνώμη που σας χαλάσαμε την επέτειο πάντως.

Τέλος: Αν τα αποτελέσματα κρίνουν έναν προπονητή, τι άλλο θέλετε ποια για να παραδεχτείτε το Λεμονή; Δηλαδή μόνο αν πάρει το Τσου Λου θα πείτε καλή κουβέντα;

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Μαγική εικόνα. Ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να κερδίσει. Έκανε 10 τελικές προσπάθειες και έβαλε 4 γκολ, ενώ ο ΠΑΟ έχασε κοτζάμ τετ α τετ του Σαλπιγγίδη. Το σκορ θα μπορούσε πολύ άνετα να ήταν 1-5, γιατί αν το έβαζε ο Σαλπιγγίδης μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κατέρρεαν. Επίσης κάκιστος ο Κάκος. Αυτό είναι ένα ματς που μπορούμε να μιλάμε για τη διαιτησία, γιατί δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Τοροσίδη και αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Ο ανύπαρκτος Ολυμπιακός για άλλη μία φορά κέρδισε.

Ο Κοβάσεβιτς δε φάνηκε σε όλο το ματς και όπως σε όλη τη χρονιά, ήταν τόσο κωλόφαρδος που του έκατσε η φάση και σκόραρε. Δηλαδή έλεος. Πόσο κωλόφαρδος είναι αυτός ο παίκτης? Ο Ολυμπιακός, έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν έχει πάγκο, αφού δίχως Λεντέσμα, Στολτίδη σε όλο το β’ ημίχρονο έκανε μόνο μία φάση με μακρινό σουτ του Λούα Λούα. Και το γκολ του Νούνιεζ, άτεχνο και τυχερό. Τυχερό, γιατί για παράδειγμα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, μόνο ο Ριβάλντο έχει τη τεχνική να βάλει τέτοιο γκολ. Δε μπορεί τέτοια τεχνική να έχει μέχρι και ένας από τους παγκίτες (του ανύπαρκτου πάγκου) του φετινού Ολυμπιακού…

Επίσης ο Λεμονής είναι για τα μπάζα. Η ομάδα του δεν έχει το πρέσινγκ του ΠΑΟ ή τα συμπεράσματα της ΑΕΚ. Μην κοιτάτε το γεγονός ότι η ομάδα αυτή μοιάζει να έχει μια σπάνια ικανότητα στο να γυρνάει τα παιχνίδια (Βέρντερ+Λάτσιο έξω, Ρεάλ έξω, ΠΑΟ το Σάββατο, Ηρακλής πριν από λίγες αγωνιστικές, κλπ). Τυχαίο είναι, όπως τυχαίο είναι ότι από εκεί που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κλειστεί από τον (ΠΑΝΤΑ) ανώτερο αντίπαλο τους, κάνει ο Ολυμπιακός 2-3 αντεπιθέσεις και κάνει σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα.

Το κύπελλο ας το πάρει ο Άρης και το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Δε με νοιάζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι του χρόνου να παίζω Champions League. Η επόμενη δεκαετία είναι πάλι κόκκινη. Εμείς σας το είπαμε, εσείς δεν ακούσατε. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω…

[SIZE=“7”]4-0[/SIZE]

Ολο το νοημα του ποστ συνοψιζεται απλα σε αυτη την προταση :slight_smile:

Δυστυχως η μεγαλυτερη αληθεια γραφτηκε απο γαυρο…:frowning:

Δεν ξερω αν ειμαι περισσοτερο θλιμμενος για την καταντια του ΠΑΟ ή τσαντισμενος με ο,τι εχει γινει…

Κατα τη γνωμη μου το σημερινο παιχνιδι δεν ηταν ιδιο με αυτο της Κυριακης. Την Κυριακη ο ΠΑΟ ηταν πολυ καλυτερος και επαιξε πολυ καλυτερη μπαλα απ’οτι ο ΟΣΦΠ σημερα αλλα δεν μπορεσε να φτασει σε επιβλητικη νικη (ουτε καν νικη…) λογω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ των επιθετικων του…

Σημερα ηταν ενα πολυ πιο ισορροπιμενο παιχνιδι τουλαχιστον μεχρι το 2-0 (το 3-0 εγινε στην αμεσως επομενη φαση λογω του χαρακτηρα που δειξανε οι παικτες του ΠΑΟ οι οποιοι αντιμετωπισαν την ολη κατασταση διχως ιχνος πανικου…).Ε, μετα καταρρεεις ακομα και αν εισαι η Μπαρτσελονα. Κατα τη γνωμη μου ηταν περισσοτερο θεμα συγκυριων το οτι φτασαμε στο 4-0. Θα μπορουσε ανετα να ειχε τελειωσει και 2-1…

Αλλα πιλακαρακια μου εσεις που φορατε το Τριφυλλι και δεν ντρεπεστε που υπαρχετε, οταν χανεις με 2-0 κανονικα πισμωνεις, μπαινεις μεσα μασωντας σιδερα και φευγεις απο το γηπεδο με ματωμενη τη φανελα για να το κανεις 2-2. Δεν καθεσαι σαν αδερφαρα του ελεους να φας αλλα 2… Και γω μπορει να ειχα την ιδια αντιδραση με σας αν ημουνα εκει μεσα γι’αυτο ομως καθομαι σπιτακι μου και δεν παιζω μπαλα στον Παναθηναϊκο. Γιατι ξερω οτι δεν μπορω, οτι δεν μου αξιζει. Αν λοιπον νομιζετε και σεις πως δεν μπορειτε ξερετε τι να κανετε. Αλλα τι να κανετε και σεις, εδω το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι…

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Λοιπόν, για να ευθυμήσουμε και λιγάκι από ανταπόκριση που είχα μέσα από το γήπεδο, σε μια φάση ο Καραγκούναρος πλησίασε αρκετά κοντά στο πλάγιο άουτ κι ακούστηκε το εξής συγκλονιστικό:

“Τράβα και γ@μήσου ρε αισθησιακέ!”(Γιου νόου, Αννίτα Πάνια κλπ…) :lol: :lol: :lol: :lol: [/SIZE][/FONT]

Εντάξει, ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Ο Τάκης δεν μπορούσε να κάνει δύο φορές το ίδιο λάθος. Ανέβασε Τόρο στο κέντρο και ξαφνικά φάνηκε πως αν ένα πράγμα ήταν πλασματικό στα δύο παιχνίδια, ήταν το εξωπραγματικό κέντρο του ΠΑΟ την Κυριακή…
Ο ΟΣΦΠ έπαιξε σήμερα όπως έπρεπε να παίξει και την Κυριακή: Δυνατά στην αρχή και μετά στο περίμενε… Αυτό το παιχνίδι ξέρει καλύτερα και χάρη σε αυτό έχει κάνει φέτος τις μεγάλες νίκες.

Ο ΠΑΟ σήμερα έχασε για δύο λόγους: Υπέρμετρη αισιοδοξία / υπεροψία και Πεσέιρο. Μα όσο χάλια και αν έπαιξε ο Ολυμπιακός την Κυριακή, είναι δυνατόν να πιστεύεις πως τον έχεις άνετα μέσα στην έδρα του; Είναι δυνατόν να μπαίνεις με 3 επιθετικούς; Ούτε η Ρεάλ δεν βάζει 3 φορ σε τέτοια παιχνίδια…

:lol: :lol: :lol:

Επίσης φώναζε όλο το γήπεδο

“Κόκκαλη, Κόκκαλη σε παρακαλώ, φέρε το Γκούμα στον Ολυμπιακό”

:lol: :lol: :lol:

Επίσης μεγάλη στιγμή και τα “όλε” στο τέλος του αγώνα. Μπορεί και η μόνη φορά που θα τα ακούσουν ξανά φέτος οι παίκτες του ΠΑΟ :stuck_out_tongue:

Και συνθηματάκι επίκαιρο και ωραίο:

ΠΑΟ Γ***ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ Π***Α ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! :smiley:

Ώπα ρε Πειραιώτη!

Εμείς εδώ λέμε το άλλο το σχετικό με γαμίσια και προσκυνήματα.

περα απο τη πλακα τωρα . παρολου που δεν ειδα το παιχνιδι . πιστευω οτι η διαφορα δυναμικοτητας ειναι αυτη που εκανε στο σκορ . ο ολυμπιακος οσο και να λενε οι “αντικειμενικοι” το μακρι τους και το κοντο τους … εχει δωσει πολλα λεφτα φετος για να γηνει μια καλη ομαδα , και οχι για την ελλαδα βεβαια .
λυπαμαι πολι που βλεπω σιγα σιγα τον παναθηναικο να γηνετε ολο και πιο μικρη ομαδα λογω του εγωισμου ενος ατομου που κραταει ομηρο μια ομαδα και ενα ολοκληρο λαο μιας ομαδας . γενικα οπως ειπε και ο θοργκαλ το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και πρεπει να το κοψει καποιος συντομα γιατι τα χειροτερα ερχοντα , και δεν νομιζω οτι συμφαιρει ουτε τους μεν ουτε τους δε .

τεσπα καλα ξεμπερδεματα .

@ Τζίγγερ: :har: :lol3: :har: :drunk: :bye:

@ Γκούμας: Tι τις ήθελες τις δηλώσεις την Κυριακή; Δεν σου αρκεί που το όνομα σου έχει περάσει στην ποδοσφαιρική ιστορία ως το μισό συνθετικό της λέξης “Γκουμομπασινάδες” που περιγράφει την μεγαλύτερη γενιά λουζεράδων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Θέλεις να προσθέτεις και άλλες συντριβές στο βιογραφικό σου; Δεν παραδειγματίζεσαι από τον Καραγκούνη που δήλωσε την Κυριακή “φέραμε ισοπαλία με μία μεγάλη ομάδα που έχει προκριθεί στις 16 καλύτερες της Ευρώπης”;

@ Nικολογιάννης: Tην Κυριακή ήξερες να μας πεις ποιά πιστεύεις πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, απόψε γιατί δεν σε ακούσαμε;

@ Κάκος: Πως νοιώθει αλήθεια ένα μέλος της θύρας 13, με συμμετοχή σε εκδρομές στο παρελθόν,όταν βρίσκεται στο χόρτο σε μία τέτοια βραδιά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει;

πάντως, ήταν καλή η διαιτησία του Κάκου. Εμένα τουλάχιστον απόψε μου άρεσε. Σφύριζε σπάνια και αν είναι λίγο πιο διακριτικός στη συμπεριφορά του με τους ποδοσφαιριστές (και όχι, σε φάση “σκάσε ρε λούλη, εγώ είμαι ο άρχοντας του αγώνα και εσύ δε θα μιλάς”) θα αγγίζει το άψογο.

Οι πλάγιοι όπως πάντα στην Ελλάδα ήταν κακοί…

[SIZE=“7”]4-0[/SIZE]

Εμενα αυτο που με “χαλασε” στο ματς ηταν το…

[SIZE=“7”]4 - 0[/SIZE] που θα το ηθελα…[SIZE=“7”]6 - 0[/SIZE]

Για μένα, ο Λεμονής απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ένα όνομα δεν κάνει τον προπονητή, αλλά η ψυχή, η πίστη και πάνω από όλα το χτίσιμο της ψυχολογίας στην ομάδα. Ο Τάκης έμαθε από τα λάθη της Κυριακής, τα διόρθωσε, εμψύχωσε τους παίχτες, και πήρε το παιχνίδι. Απλά πράγματα. Το ποδοσφαιρο είναι απλό, δεν είναι πυρηνική φυσική.

Ο Παναθηναικός, μετά από μια επιβλητική εμφάνιση την Κυριακή όπου όντως αδικείται από το 1-1 ,πίστεψε ότι θα μπει μέσα και θα πατήσει τον Ολυμπιακό. Και καλά του χρώσταγε η μοίρα ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Ο Πεσέιρο από ότι φαίνεται δεν έκανε κάτι για να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία στα αποδυτήρια.

Μετά ο Ολυμπιακός πίεσε… Αναμενόμενο. Και ήρθε το 1-0. Εκεί ο Λεμονής έδωσε χώρο στον Παναθηναικό, κουράζοντας περισσότερο τους ήδη κουρασμένους παίχτες του και χτυπώντας στην κόντρα. Στο 2-0, τα πάντα τελείωσαν. Μετά ήταν απλά θέμα που θα σταματήσει το κοντερ.

Γνώμη μου: αφήστε τα ιστορικά του 1930 και τη Γιουβέντους και στρώστε την ομάδα σας. Πόσες ευκαιρίες θέλει ο Ολυμπιακός για να βάλει 4; 5-6. Πόσες ο Παναθηναικός; Πάνω από 10-12.

Όταν δεν έχεις παίχτη να τελειώσει τις φάσεις σε στυλ Κοβασεβιτς, όταν δεν έχεις κινήσεις από τα πλάγια, όταν δεν έχεις σταθερό παίχτη στα μπακ σα τον Άντζα και όταν δεν έχεις παίχτη της κλάσης του Γκαλέτι, πως διάολο θα πάρεις το παιχνίδι; Με τον Σαριέγκι ή με το Γκούμα ή με τον τραυματία Καραγκούνη;

Δώσαμε 20 εκατομμύρια για μεταγραφές… Εσείς δώσατε 5. Μετά φταίει ο διαιτητής, το χορτάρι, η μπάλα, η Γιουβέντους και η δεκαετία του 30.

Δεν έγινε ο Παναθηναικός υπερομάδα την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός ήταν χώμα. Και σήμερα αποδείχθηκε αυτό,αν και θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί ο προπονητής σας πιο νωρίς. Μην ανησυχείτε, ο Ολυμπιακός θα κάνει τη γκέλα του, θα περάσετε πρώτοι στο πρωτάθλημα και όλα θα ξεχαστούν... Μέχρι την επόμενη σφαλιάρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Αυτά παθαίνει όποιος αμφισβητεί τον επι μια δεκαετία δυνάστη του.
Γυναικείο βόλλεϋ πάλι!

:bye: 1
:bye: 2
:bye: 3
:bye: 4

αυτό !!

Δεν θα κατσω να απαντησω στον thats why

[SIZE=“6”]4 - 0[/SIZE]

Λοιπον,εχτες δικαια νικησε ο ολυμπιακος,αξιοποιησε τις φασεις και τα ΛΑΘΗ της αντιπαλης αμυνας,ενω ο παναθηναικος ηταν σε κακη μερα και δεν ειχε καμια σχεση με αυτον που ειδαμε την κυριακη.