Κύπελλο ποδοσφαίρου ω ρε

yep όπως θα έπρεπε να είναι την κυριακή το σκορ αν δεν ήταν οι βάζελοι once again χαζογκόληδες :P:P

Thats why μια ερώτηση μόνο:

Πώς ένιωσες στα 2 απανοτά καρφώματα;

Τέλος.

Bασικα πως ενιωσε μετα απο το ασχημο γκολ του ανυπαρκτου Νουνιεζ

[SIZE=“10”] 4[/SIZE]-[SIZE=“7”]0[/SIZE]

θα παντουσα δεοντως αλλα …ενιωσα α ναι οπως οταν ενιωσες εσυ οταν ο ζαλαγετα(αμα θυμαμαι καλα)σου καρφωσε το 7 μεσα απο 7 αμυνομενους…πιες μια σεβεν απ στην υγεια μου ρε

Οταν σου λεει μια γκομενα οτι τον εχεις μικρο ζητας τα @@ του κολλητου σου για να την απαυτωσεις?

Πω ρε γαμω τα κομπλεξ γαμω.
Ρε ο βαζελος εβαλε τα 7 στον γαυρο?
ΟΧΙ.
Προς τι η χαρα ΟΕΟ.

ρε ο βυντρα εχει βαλει κατα καιρους γκολαρες τι σημαινει οτι ειναι θεος ο νουνιεζ τι εχει κανει φετος…ναι σωστα ρε τιποτα

Εδω θα συμφωνησω.
Ο Βυντρα εβαλε γκολαρες σε ανυπαρκτους και οχι σε εμενα.
Ο Νουνιεζ κι αυτος σε ανυπαρκτους εβαλε γκολαρα :wink:

Ναι ρε αγοράκι αλλά κι εσύ έχεις φάει 2 φορές 5αρα λευταία, μια από Manchester και μια από Barca, οπότε δε σε παίρνει και τόσο.

που να ξερω ρε το θα λεγα ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο σε μενα,αλλα ακομα και αν θα εβλεπα τι θα κανα παντως οχι αυτο που ειπες

ποιος σου ειπε οτι ειμαστε μονο βαζελοι???

ειμαστε και αντιολυμπιακοιι:evil::stuck_out_tongue:

ναι ρε αγορακι αλλα εγω εχω κανει πολλα περισσοτερα απο σενα στην ευρωπη…και λεγατε αμα δεν το παρεις το τσου λου δεν λεει τιποτα η πορεια…τωρα παρε την πορεια γιατι σιγα μην περασεις την τσελσι εγω εφτασα και σε τελικο και σε ημιτελικο εσυ μεχρι 8 και εκλειγες για τον ανεμο…αραγε θυμασαι το συνθημα 98 -99 για γιουβε-γαυρο τολκι ο βυντρα εχει βαλει γκολαρα στην αρσεναλ

Όταν λέω εγώ μπαν στους καθυστερημένους… :roll:

Επί του αγώνος, αποδείχθηκε άλλη μια φορά η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός σε μία κακή μέρα, με κακή αγωνιστική απόδοση πολύ δύσκολα χάνει (για Ελλάδα μιλάμε πάντα ε :p).
Αντίθετα ο βάζελος στην κακή του μέρα ρουφάει αβέρτα και γίνεται ρόμπα. Συνηθισμένα πράματα θα μου πεις…

μεγαλη χαρα…γιατι μου την σπανε οι γαυροι

χωσε να εκτονωθεις παλικαρι ελευθερα

Από τα γραφόμενα καταλαβαίνω το εξής: Βάζελοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Μόνο αντι-ολυμπιακοί…

Ο άλλος ρούφηξε 4, και λέει ιστορίες για αγρίους, γιούβε, ματς του '31 κλπ. Ότι να 'ναι όμως…

ας ειμαστε ρεαλιστες.οσο γινεται τουλαχιστον.ο αγωνας ηταν ιδιος με την κυριακη,μονο που ο ολυμπιακος αξιοποιησε τις ευκαιριες.πανικοβληθηκαμε και εμεις μετα το δευτερο και δεν μπορουσαμε να παρουμε τα ποδια μας.τωρα η πλακα μεταξυ παναθηναικων και ολυμπιακων παντα θα γινεται.

σιγα το πραγμααπο το κυπελλο αποκλειστηκαμεετσι κι αλλιως για το ουεφα παμε:p :-s

Πολυ απλα ειναι τα πραγματα. Ο Ολυμπιακος ηταν ανωτερος ωστοσο η διαφορα των δυο ομαδων δεν ηταν τοσο μεγαλη οσο αντικατοπτριζει το τελικο σκορ. Τι το κουραζεται ολοι τωρα??

Πολυ ωραιο το γκολ του Νουνιες και γκολαρα αυτο του Λουα Λουα.

αμα σεις ολα τα ποστ εκανα και αντικειμενικη κριτικη στον αγωνα…

Κύριε αντικειμενικέ δατ’ς γουαι, σε όλα τα ποστ λέτε για τον ολυμπιακό και τη γιούβε, και το ματς οσφ-παο το 1453.

Να θυμηθώ κάτι 4-1 στη λεωφόρο, ή τα έχουμε ξεχάσει?