ελα ρε ο αντζας σε καθε ματς κανει και απο 10 κωλοδαχτυλα ετσι για το καλο…και μην μου πεις οτι του βριζουν την γυναικα ολοι ξερουμε τι ειχε γινει,ειπα να ηρεμησω και με αναψες
Ποσα πρωταθληματα και κυπελλα του βαζελου θυμασαι (και εχεις ζησει) μαναρι μου?
4 στο χαλαροοοοοοοοοοό . Α ρε Μήτρογλου έπρεπε να βάλεις και το 5ο…
ναι σαφως γιατι να πω ψεμματα…αντε γεια με τον τακη τσουκαλα
με κανεις και κοκκινιζω τζουτζουκε μου…δεν θυμαμαιμ πρωταθληματα αλλα νοικιαζω απο το βιντεο καλμπ πορεια 95-6 τηβ εχω δει ολη πριν 3 χρονια…//…///…//.//.//././και εγω αμα σου φερω τον πατερσ μου θα σου πει κατι αναλογο ,καταλαβες τι σημαινει οτι δεν εχω ζησει πολλα πρωταθληματα οτι δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Κωλοδάκτυλα έχει κάνει και ο Κυργιάκος και τόσοι άλλοι. Όταν ένα ολόκληρο γήπεδο σε βρίζει δεν το θεωρώ παράλογο να αντιδράσεις. Και αυτό ισχύει για τους παίκτες όλων των ομάδων.
στα 4 και ας ειναι 14…
ρε φιλε αεκτζης ειμαι,αλλα ελεος δηλαδη…
πιο κλασσικο παραδειγμα ελληνα οπαδου(οχι φιλαθλου)απο εσενα δεν μπορω να σκεφτω#-o
Μιλαμε τα 2 μας.Ασε τον μπαμπα στην απ’εξω.
Η 4αρα σε ζαλισε και δεεεεε ξερεις τι λες.
Το κλεισατε το μαγαζιιιιιιιιιΙ?
Περιμενω φωτο του ρουντη με ξουρισμενο κεφαλι.Ειπε οτι απο 3-0 και πανω θα το εκανε.Δεν του ζηταω κατι παραπανω λογω 4αρας.
δειχνει την ποιοτητα του σαν ατομο…δεν ειδα κανεναν να κανει ολη την ωρα κωλοδαχτυλα στο κατω κατω αμα εχει @@ ας τ ο κανει φανερα οχι που το κανε και ειπε οτι ξυναταν ε??
αφου εμπιστευεσαι την ομαδα σου δηλωσε εδω και τωρα οτι αμα χασετε το πρωταθλημα θα αφησεις τα μαλλια σου κατσαρα
Δυσκολο γιατι Μαιο μπαινω στρατο.
Αλλα αν γουσταρεις βαζουμε στοιχηματακι βαρβατο
ολα αυτα ειναι αποψεις δηλαδη…πες μου σε τι διαφωνεις ομως???
ειμαι μεσα για το βαρβατο…ενημερωσε με
προφανως δεν έχεις ύπνο… εγώ θα κοιμηθω ευχάριστα απόψε… εσυ σκέψου την αυριανή μέρα στο σχολέιο και φυσικά μην ξεχάσεις να αναφερθείς στο ματς του 1931 και στην 7αρα της γιουβεντους.
Στον όγκο…Λαμπάδα… Τέλος
επική συζήτηση
δατς γουάη ελεοέλεος όμως
μπορεί 1 να πει τι ακριβώς έγινε στο ματς πέρα από “τους σκίσαμε” κτλ ?
εδιτ : πάω για ύπνο. όποιος βρίσει πόντο. αύριο όμως
ετσι οπως τα λες ΗΔΟΝΗ
Οτι ακριβως εγινε την Κυριακη με αντιστραμμενους ρολους.
Η διαφορα ηταν οτι εκμεταλευτηκαμε στο επακρο τα λαθη της αεραμυνας του βαζελου
τι ελεοελεος θα σου πω εγω τι εγινε γαυρος γκολ νωρς μετα κατοχη χωρις ευκαιριες 2 ημιχρονο παει να κανει τι 1-1 σε δυο φασεις η παναθα δεν γινετα αλλα αντιθετως βαζει 2 ο γαυρος καπακι ασυνενοησια στην αμυνα 3-0 μετα ειχες τελειωσει
Επιτελους ειδα ολοκληρο ματς και οχι με διακοπες απο στρημινγκ και γουαηρλες και τετοια.
Η αμυνα του ΠΑΟ ηταν αστεια,η επιθεση το ιδιο.Εκανε μια φαση απο λαθος του Αντζα και πηγε να κανει κατι φασεις με ατομικες προσπαθεις του Ποστιγκα που κατεληξαν στο τιποτα ομως.
Ο Ολυμπιακος δεν ηταν τρομερος,αλλα ηταν καλυτερος και αξιοποιησε τις περισσοτερες ευκαιριες (και δωρακια) που του δοθηκαν.Δικαιη νικη.
Διπλαρα και του Ατρομητου επι του Αστερα ε.Με 10 παικτες κιολα.