Κύπελλο ποδοσφαίρου ω ρε

δατς γουάη έλεος όμως ε

πανω στα νευρα μου το πα για την καταγωγη…αλλα πανηγυριζε σαν οπαδος αλλα αχ ναι ο λεμονης ειναι οπαδος οχι προπονητης οπως πολλοι απο τους προπονητες του γαυρου

εντάξει αν ζούσες τότε πάω πάσο :smiley:

τι να κανω αφου 8 γκολακια δεν εχει βαλει οτε ο γαυρος σε μας,παω να δω λιγο την 7 της γιουβε στον γαυρο να ηρεμησω

εγώ αν χάναμε πάντως με 4άρα θα σκεφτόμουν να πάω στη δουλειά μου… εδώ με ζαλίσανε για την κυριακή… δεν πειράζει όμως… ακόμα με αυτά θα ασχολιούνται αύριο… Με πούρα αυριο στη δουλειά χαχαχ… :lol:

σε φάσεις πάμε να ξεχάσουμε ότι είσαι 16. αλλά μετά γράφεις κάτι επικό σαν το παραπάνω…

ελλαδα,αθηνα,νεο ψυχικο ναι αστειο ηταν τωρα πρεπει να γελασεις,γελα

16,5… αντε βαρεθηκα να μιλαω για το κυπελλο… τσελσι γερα και γαμα τα μ----ια

γιατι δεν βλέπεις και το ματς του 1931 ρε συ?? αντε νάνι τώρα…

ετσι μπράβο… ο Μοντε θα με πει γραφικό αν πω ότι πριν απο βάζελος εισαι αντιολυμπιακός…

μονο που εχεις τον αλητη στο αβαταρ σου τι να σου πω(τετιοι αθλητες σε εκφραζουν)α ρε μποβιο που σας χρειαζετε,δεν εχω τελειωσει το γαλα μου…οταν θα παω

Δεν με εκφράζουν αθλητες καταρχήν (με εξαίρεση μάτζικ, λάρυ μπιρντ και αιρ τζόρνταν) . Το αβαταρ το εχω εξαρχής…

ναι μιλας που ολα τα συνθηματα του γαυρου ειτε παιζει με την κωλοπετινιτσα ειτε με την παναθα βριζουν την παναθα,ασε που ειναι και κλεμμενα…και ναι ρε φιλε ειμαι βαζελος στα καλα και στα κακα και χαιρομαι που δεν ειμαι γαυρος,αμα εχεις δικιο= για κατι δεν σε νοιαζει τι θα πει ο αλλος,α και γω επειδη ειμαι γραφικος…τελειωνει το γαλα…εχεις τον ατζα νμα τριβεο το πουλι του στον κυριακο ελεος ομως ε

Δειτε ποσο μεγαλη την εχει…

Την εχει ακομη πιο μεγαλη…

Γελαει γιατι την εχει μεγαλυτερη…

Τσαντιστηκε γιατι απο τους 3 προηγουμενους την εχει πιο μικρη…

ο τορο δεν εχει καθολου ολα κατω ηταν και εκλειγαι οπως και ο σισιτς

καλά κάνεις και είσαι περήφανος…κάνεις δεν σου δίνει αδικο σε δάυτο… για τα κλεμμενα συνθήματα τι να πω… μάλλον ζω σε άλλη χώρα, όχι ότι με νοίαζουν κίολας…

το γάλα με λιπαρα 4% ετσι?? Καλή χώνεψη…:stuck_out_tongue:

Καταρχάς αυτός που έβαλε τα 4 γκολ στο 8-2 του 1931 δεν λεγόταν Μελλίσης αλλά Μεσσάρης. Κατα τα άλλα φίλε That’s Why δες τα προηγούμενα ποστ σου αν προκαλούν ή όχι και άσε τον Άντζα ήσυχο. Όχι να βρίζουμε και μετά να αποκαλούμε τον Άντζα “αλήτη” επειδή είχε βάλει κάτω τον Κυργιάκο.

Δηλαδή ο thats why, φίλαθλος του ΠΑΟ, θέλει να μας πει οτι εκείνη την Τετάρτη (ή Τρίτη) θα είναι με την Τσελσι.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.

πινω σκονη ακομα ξερετε τι ειναι το πιο γελιο οτι η ανθρωποτητα εχει σοβαρα προβληματα και εμεις αντι να κανουμε χαβαλε φωρτονουμε
…αντε χαλαραααααααα