Κύπελλο ποδοσφαίρου ω ρε

Πιστευω οτι οποιος βαζελος ανοιξε το σποιλερ θα πονεσε πρααγματικα…
Βtw θα μπορουσε το σκορ να γινει 5-0 αν ο Μητρογλου (ο μονος παιχτης του Θρυλου που δεν τον παλευω με την καμια) δεν ειχε χασει ετοιμο γκολ στη τελευταια φαση του αγωνα… :blow:

[SIZE=“5”]Π***** ΠΑΛΙ *ΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ,ΟΕ :!: :vibrate: :bounce: [/SIZE]

ελα τωρα αστα αυτα…ρουφα το αυγο σου κ μη μιλας…

επιτελους εβαλε γκολ ο Νουνιεζ μπας κ καταλαβει το ζωο ο Λεμονης τι παιχτουρα ειναι…:roll:

κάλη χώνεψη απόψε το λοιπον… :stuck_out_tongue:

ρε μιλάτε? ακόμα στην κυριακή μείνατε. μια ευκαιρία σε όλο το ματς κάνατε.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ω ΡΕ.

η νοοτροπια του γαυρου!! δεν βγαζεις ακρη…ο αλλος ο καημενος εχει να μας νικησει 2 χρονια και λεει : πουτσα ΠΑΛΙ πουτσα…καλα…

προσεχε πως μιλας γιατι εγω σου μιλαω ωραια,αλλα τι ζηταω κατι οπαδοι σαν εσενα καταστρεφουν το ποδοσφαιροειμαι σιγουρος οτι εισαι απο τους βλακες τυπου τσουκαλα,παω να ρουφηξω το αυγο μου εσυ προσεχε μηντα καταπιεις:wink:

αχωνευτα ειναι…

Αντε :bye: ρεεεεεεε…

[SIZE=“5”]ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑ… :lol3: ΠΟΝΕΣΕ… :bleh:[/SIZE]

ολοι ματζικ τωρα και αυριο πρωταθλητη…

γιατι εβαλες τασο παντο για αβαταρ???

τουναντιον…βλεπω ποδοσφαιρο αλλα οποτε μ κατσει…κ μονο ντερμπι κ σημαντικους αγωνες…
αλλα δεν μπορω να βλεπω ανοησιες κ κομπλεξικα posts…
ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΣΑΤΕ! ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:!:

καταρχήν εσυ θυμίσου τι χαζά έλεγες μετά το ματς με αεκ που νικήσαμε 1-0.Συμφωνώ εν μέρει, αλλά 4 τεμάχια είναι αυτά… ότι θες λες μετά :wink:

η διαφορά φάνηκε. Αν εμείς βρεθούμε σε κακή μέρα, δεν μπορείτε να μας ξεφτιλίσετε, σε αντίθεση φυσικά με μας, που δεν χάνουμε ευκαιρία…

Ματζικ δεν πιανω αλλα τωρα που το λες θα παρω αυριο Πρωταθλητη να ριξω λιγο γελιο (ε,δεν ειναι να τις παιρνουμε σοβαρα κατι τετοιες εφημεριδες)…

Πρωταθλητη εχω παρει αλλη 1 φορα στη ζωη μου… :wink:

αυτο που δεν κανατε εσεις την κυριακη το κανουμε εμεις τωρα…χασαμε δικαια αλλα το ευρυ σκορ ειναι πλασματικο…δηλαδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει κανεις τι λεμε…?
τεσπα δεν χανω αλλο το χρονο μου…αμα υπαρχει κανενας αντικειμενικος γαυρος ας ποσταρει την αποψη του

κατσε ρε μεγαλε εσυ μου πες για αβγα και καρπουζια το ποσο αγαπας το ποδοσφαιρο φαινεται απο τι βλεπεις μονο ντερμυ οπως οι κυριουλες που βλεπαν γιουοι και ξαφνικα μαθαν μπαλα…κομπλεξικο ηταν τι δικο σου ποστ,ειπα οτι ο γαυρος νικησε δικαια αλλα το ματς δεν ηταν για 4-0 ευχαριστησου τωρα την νικη σου και τα λεμε του χρονου που θα ξαναχει ντερμμυ…ο

Εσυ εισαι απογονος των ΕΛ δηλαδη και αυτος κοινος θνητος ?

ρε γμτ γιατί φάγατε 4. θα μας πρήξουν πάλι. πφφφ. δεν είδα το ματς πάντως κ δεν ξέρω τπτ.αλλά αν τρως 4 μάλλον έπαιξες χάλια

αφήστε τους χαρακτηρισμούς,ε

αυτο που λες δεν μου λεει κατι τι να χασω 1-0 τι 6-0…α 1931 παο - οσφο…8-2 με 4 τεσσερα γκολ του μελλιση:wink:

Ρε μάγκες, μετά από 4-0 βγαίνετε και σκούζετε. Χωρίς πλάκα. Πού ζείτε.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: