Πιστευω οτι οποιος βαζελος ανοιξε το σποιλερ θα πονεσε πρααγματικα…
Βtw θα μπορουσε το σκορ να γινει 5-0 αν ο Μητρογλου (ο μονος παιχτης του Θρυλου που δεν τον παλευω με την καμια) δεν ειχε χασει ετοιμο γκολ στη τελευταια φαση του αγωνα… :blow:
προσεχε πως μιλας γιατι εγω σου μιλαω ωραια,αλλα τι ζηταω κατι οπαδοι σαν εσενα καταστρεφουν το ποδοσφαιροειμαι σιγουρος οτι εισαι απο τους βλακες τυπου τσουκαλα,παω να ρουφηξω το αυγο μου εσυ προσεχε μηντα καταπιεις:wink:
αυτο που δεν κανατε εσεις την κυριακη το κανουμε εμεις τωρα…χασαμε δικαια αλλα το ευρυ σκορ ειναι πλασματικο…δηλαδη ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει κανεις τι λεμε…?
τεσπα δεν χανω αλλο το χρονο μου…αμα υπαρχει κανενας αντικειμενικος γαυρος ας ποσταρει την αποψη του
κατσε ρε μεγαλε εσυ μου πες για αβγα και καρπουζια το ποσο αγαπας το ποδοσφαιρο φαινεται απο τι βλεπεις μονο ντερμυ οπως οι κυριουλες που βλεπαν γιουοι και ξαφνικα μαθαν μπαλα…κομπλεξικο ηταν τι δικο σου ποστ,ειπα οτι ο γαυρος νικησε δικαια αλλα το ματς δεν ηταν για 4-0 ευχαριστησου τωρα την νικη σου και τα λεμε του χρονου που θα ξαναχει ντερμμυ…ο