samis
January 17, 2008, 11:55pm
Therion:
E παιδια,κυπελλο ποδοσφαιρου ειναι το τοπικ ε?Ωραια.
Και ο Ηρακλης στους 8 μετα τη νικη του 1-0 επι του νιονιου,με γκολ του Μαλαγκενιο(χαχαχα).
χτες πέρασε ο ατρόμητος με 10 μέσα στον αστερα 8O
ποιοι αλλοι περάσανε??
βλακας οποιος βριζει νεκρους ,βρηκαμε κοινο σημειο
Cozy
January 17, 2008, 11:57pm
Χαχα, όσο αμίλητος είσαι στην πραγματικότητα, τόσο θάρρος παίρνεις πίσω από το πληκτρολόγιο…
Απειλές δε δέχεσαι, τεσσάρες σωρηδόν όμως :lol:
Therion
January 17, 2008, 11:58pm
Αρης,Ολυμπιακος,Ξανθη,Λαρισα,Ατρομητος,Ηρακλης,Θρασυβουλας και νομιζω εκκρεμει το Αγρ.Αστερας-ΟΦΗ.
Cozy:
Χαχα, όσο αμίλητος είσαι στην πραγματικότητα, τόσο θάρρος παίρνεις πίσω από το πληκτρολόγιο…
Απειλές δε δέχεσαι, τεσσάρες σωρηδόν όμως :lol:
αμα μου λεγες κατι παρομοιο και μπροστα μου σαφως και θα σου απανταγα απλα φεν ετυχε:wink: δεν φοβαμαι να μιλησω αλλα δεν μιλαω για μιλαω απα για να μιλαω…αμαθελεις ερχομαι να στα πω και απο κοντα…και διερωτουμαι τι θα κανεις???
samis
January 18, 2008, 12:02am
Therion:
Αρης,Ολυμπιακος,Ξανθη,Λαρισα,Ατρομητος,Ηρακλης,Θρασυβουλας και νομιζω εκκρεμει το Αγρ.Αστερας-ΟΦΗ.
αν ολά πανε σωστά… Ντουσαν-ΟΣΦΠ τελικό??
karvou
January 18, 2008, 12:04am
θα με πάρει τηλέφωνο, για να γελάσουμε παρέα?:lol: :lol:
πω γελασα παλι σε καλο σου με τα καλαμπουρια σου αλλα νυαξει ουδεμια απαντηση
tolkki
January 18, 2008, 12:08am
Φωτογραφια χτες απο το Καραισκακη!
Κατω απο τον Βελιτς και τον Μητσου υπαρχει το Νο 0
Λετε να ηταν προφητικο?:-k
Cozy:
Νυάου;
οχι νυαου αλλα νιαου ενταξει ηθελα να πω αλλα αστο
Μου είπαν να μπω να δω σόου και πραγματικά έχασα που δεν το είδα live!
Ρε Θοργκούλη έλεος, τι μαλακίες γράφεις;
Πάντα ο Κόκκαλης φταίει! Προχτές που σκόνταψα στο δρόμο, είμαι σίγουρος ότι αυτός με γκαντέμιασε! [-X
Επικό ποστ! :bow2:
επιμενω στον ανυπαρκτο [παγκο του ολυμπιακου,ο λιονελ θα κανει αλλα 10 χρονια για να βαλει τετοιο γκολ,ειδα τον κατα τα αλλα παιχταρα οπως λετε τοροσιδη να εχει γινει ενα με το γρασιδι αυτο το παιδι ειναι ολο κατω πεφτει συνεχεια τωρα πανω στο ματς ο οσφπ(οριστε στραγαλια φυστικια πασατεμπος)ηταν καλυτερος(πλασματικο το σκορ κατ εμε) και μπραβο του που νικησε…ειχα σταματησει να ασχολουμαι πολυ με μπαλα και ομολογω οτι αυτη η ομαδα εσχτα αμα ακομα δεν παιζει μπαλαρα μου αφηνει ελπιδες(ποστιγκα)αντιθετα ο ολυμπιακος ειναι υπερτιμημενος αμα εχει ομαδαρα επειδη περασε 16 τσου λου τοτε ο παναθηναικος ειχε υπερομαδα μεχρι προσφατα… αα και θα δουμε ποιος θα γελασει στο τελος…τελος να τονισω οτι και η παναθα θα μπορουσε να ειχε νικησει 4-0 την κυριακη αμα δεν ηταν ο ανοιχτοκωλης ο νικοπολιδης(καλος μαλακας οταν επειζε παναθα την εξυμνουσε και τωρα που πηγε στους λιμανιωτες ειπε οτι βρηκε εκει την οικογενεια του…ο λεμονης πανηγηριζε με τετοιο τροπο που εδειχνε την καταγωγη του
Mετά από τέτοιο ποστ πρέπει να ξαναγραφτεί από την αρχή η ιστορία του ποδοσφαίρου.
Αγγίζει την τελειότητα!
προσεχε πως μιλας γιατι εγω σου μιλαω ωραια,αλλα τι ζηταω κατι οπαδοι σαν εσενα καταστρεφουν το ποδοσφαιροειμαι σιγουρος οτι εισαι απο τους βλακες τυπου τσουκαλα,παω να ρουφηξω το αυγο μου εσυ προσεχε μηντα καταπιεις::
Έτσι! Σκάστε όλοι κι εγώ μαζί!
73-38, 1-4, 6-1, 3-0… and so on…
Εδώ έχoυμε να κάνουμε με κλασσικό βάζελο: Πανηγυρισμοί με ξένα αρχίδια… yeah!
tolkki:
Δειτε ποσο μεγαλη την εχει…
Την εχει ακομη πιο μεγαλη…
Γελαει γιατι την εχει μεγαλυτερη…
Τσαντιστηκε γιατι απο τους 3 προηγουμενους την εχει πιο μικρη…
RESPECT
με κανεις και κοκκινιζω τζουτζουκε μου…δεν θυμαμαιμ πρωταθληματα αλλα νοικιαζω απο το βιντεο καλμπ πορεια 95-6 τηβ εχω δει ολη πριν 3 χρονια…//…///…//.//.//././και εγω αμα σου φερω τον πατερσ μου θα σου πει κατι αναλογο ,καταλαβες τι σημαινει οτι δεν εχω ζησει πολλα πρωταθληματα οτι δεν μπορω να εκφερω γνωμη
Mιλώντας σοβαρά τώρα, φάσκεις και αντιφάσκεις…
Κακέ Ζαφείρη.:ban:
nihilist:
Όταν λέω εγώ μπαν στους καθυστερημένους…
Επί του αγώνος, αποδείχθηκε άλλη μια φορά η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός σε μία κακή μέρα, με κακή αγωνιστική απόδοση πολύ δύσκολα χάνει (για Ελλάδα μιλάμε πάντα ε ).
Αντίθετα ο βάζελος στην κακή του μέρα ρουφάει αβέρτα και γίνεται ρόμπα. Συνηθισμένα πράματα θα μου πεις…
Συνυπογράφω
Gigatron:
Μου είπαν να μπω να δω σόου και πραγματικά έχασα που δεν το είδα live!
Ρε Θοργκούλη έλεος, τι μαλακίες γράφεις;
Πάντα ο Κόκκαλης φταίει! Προχτές που σκόνταψα στο δρόμο, είμαι σίγουρος ότι αυτός με γκαντέμιασε! [-X
Επικό ποστ! :bow2:
Mετά από τέτοιο ποστ πρέπει να ξαναγραφτεί από την αρχή η ιστορία του ποδοσφαίρου.
Αγγίζει την τελειότητα!
Έτσι! Σκάστε όλοι κι εγώ μαζί!
73-38, 1-4, 6-1, 3-0… and so on…
Εδώ έχoυμε να κάνουμε με κλασσικό βάζελο: Πανηγυρισμοί με ξένα αρχίδια… yeah!
RESPECT
Mιλώντας σοβαρά τώρα, φάσκεις και αντιφάσκεις…
Κακέ Ζαφείρη.:ban:
Συνυπογράφω
να προσεχεις που υπογραφεις κατα τα αλλα βαριεμαι να λεω τα ιδια στο τελος της χρονιας θα δεις ποιος θα κλαει
tolkki
January 18, 2008, 1:14am
Θα κλαει αυτος που κλαει καθε χρονια!
Αλλα δε νομιζω να θυμασαι και πολλα απο το αμμεσο παρελθον.Πηγαινες δημοτικο τοτε και επαιζες με Τζι Αι τζο!
Την τσαπού και την υπογραφή ξέρω πάντα που τις βάζω, έννοια σου.
Απλά κούλαρε γιατί το παράκανες.
κουλαριστος ειμαι…νομιζω οτι δεν το παρακανα
ον τοπικ ατρομητος χαλαρα το κτπελλο
ενώ με τον ολυμπιακό πάνε πάντα μαζί …:lol: :lol: :lol: :lol: