Είμαι κανονικότατος οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα και αν δεν είχα τόσο κόλλημα με τους οργανωμένους, θα είχα ήδη γραφτεί στους Blue vayeros (ενώ σε οργανωμένους του ΟΣΦΠ ούτε μία στο εκατομμύριο και μέλος μόνο αν αποφασίσω να πάρω διαρκείας).
Θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες… Γιατί τόσο αβαβά για τις αμφισβητούμενες του χθεσινού αγώνα?
Ο Βαρούχας έδειξε: 2 οφσάιντ του ΠΑΣ που είπε ότι δεν ήταν οφ σάιντ, το πέναλτυ που λέει το προφανές (ότι ο Κωσταντίνου κάνει φάουλ με το χέρι αφού κλέβει τη μπάλα σαν το Διαμαντίδη όπως μου είπε ο Led) και το ακυρωθέν γκολ που επίσης είπε ότι σωστά ακυρώθηκε. Με αυτά ασχολήθηκαν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι
Που το πρόβλημα μου? Σιγά τα ωά ρε σεις… Τα οφσάιντ του ΠΑΣ ήταν οριακά. Και τι έγινε αν δεν ήταν. Το ακυρωθέν γκολ, ακόμα και αν θεωρείται οριακός ο Οκκάς, ο άλλος, που πηδάει για κεφαλιά από πίσω και συμμετέχει στη φάση, σπρώχνοντας τον αμυντικό μας που πηδάει για κεφαλιά, είναι 1 μέτρο οφ σάιντ!!!
Τις κόκκινες του Ριβάλντο και του Μάριτς δεν τις σχολιάσε κανένας? Μα κανένας? :x :x :x
Ο Ρίμπο, στη φάση που είναι κάτω 2 παίκτες του ΠΑΣ, έχει χώσει αγκωνιά και δεν έχει πάρει ούτε κάρτα. Ο Μάριτς, όταν κάνει το σκληρό μαρκάρισμα και τρώει την κίτρινη, αφού την έχει πάρει χώνει κουτουλιά στον παίκτη του ΠΑΣ! Τι δηλαδή? Επειδή γυάλιζε το μάτι του δικού μας εκείνη τη στιγμή και δε βούτηξε τάχα μου τραυματίας, δεν έπρεπε να φάει την κόκκινη? Η πρόθεση μετράει! (αν ήταν έτσι και ο Καρεμπέ δεν πέτυχε ποτέ με μπουνιά τον Οκκά…)
Ή ο Ζεβλάκοφ ή ο Τοροσίδης, σε κάποια φάση, κάνει με τα 2 πόδια από πίσω τάκλιν, με το ένα ποδαράκι σηκωμένο ψηλά στο ύψος του γοφού και μόνο μπάλα δεν παίρνει… Αυτό ούτε καν στις αμφισβητούμενες. Τα οφ σάιντ μας μάραναν…
Βάζει το γκολ ο ΠΑΣ… Η μπάλα πηγαίνει στη σέντρα, ακόμα ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει γιατί δεν ήταν έτοιμες οι 2 ομάδες και ο Ριβάλντο κλωτσάει τη μπάλα πάνω στον Τόλιο (ο τερματοφύλακας μας) που γύρναγε από τους πανηγυρισμούς… Εκεί δόθηκε η μόνη κίτρινη σε παίκτη του Ολυμπιακού…
Αποκορύφωμα? 2ο ημίχρονο της παράτασης μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί και χτυπάνε τον Αντάντο (νομίζω ότι αυτόν χτύπησαν). 30,000 κόσμος το είδανε… Οι δημοσιογράφοι χθες στη ΝΕΤ το βράδυ, ούτε που τους ανέφεραν και σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο, μόνο σε συνέντευξη του Τόλιου το είδα γραμμένο…
Η πρόκριση ήταν μεγάλη και τη χαίρομαι παρά την αβάντα της ΝΕΤ στην ομάδα της οποίας τα τηλεοπτικά έχει. Αλλά ρε ΑΕΚτζήδες… Τόσο πόντιοι είστε? Οι κόκκινες σε αγώνα εξοφλούνται στον αμέσως επόμενο αγώνα, δηλαδή αυτόν του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ… Φωνάξτε λίγο!