Να την χαιρομεθα

ΠΩΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ???

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

Αφου με την χαμένη εξεταστική με βλέπω να μένω στα Χανιά μονίμως όλο και κάτι μπορώ να κάνω…[/quote]

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ok TOLLKI,… :lol: :lol: :lol:

Εμείς σήμερα θα έχουμε στο τραπέζι τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια, τονοσαλάτα με ζυμαρικά ( κοχύλια ) και κόκκινη σως , ( για κρεατικό ) τσιγαρίδες , και σαν επιδόρπιο κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό που θα συνοδεύεται με παγωτό σοκολάτα και σαντυγί… 8)

βλακείες και σήμερα… :frowning:

Εμείς σήμερα θα έχουμε στο τραπέζι τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια, τονοσαλάτα με ζυμαρικά ( κοχύλια ) και κόκκινη σως , ( για κρεατικό ) τσιγαρίδες , και σαν επιδόρπιο κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό που θα συνοδεύεται με παγωτό σοκολάτα και σαντυγί… 8)

βλακείες και σήμερα… :([/quote]

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

ααααα…πλιιιιιιιζζζζ…να ρθω; ε; ε; ε; :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

[quote=“Angmar”]

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

ααααα…πλιιιιιιιζζζζ…να ρθω; ε; ε; ε; :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

έλα :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

εισαι πολυ καλή…

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

8O =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

Πάω να τσακωθώ με τη μαγείρισσα του σπιτιού μου!!! :x :x :x :x :x

Χρόνια πολλά και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα!
Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν, αν και εδώ που τα λέμε έχεις πολλούς οπαδούς εδώ σαν η επίσημη μαγείρισσα του Rocking!!!

thank u!!!

:smiley:

Ok ευχηθικαμε στην αγαπητη και μοναδικη Rangel ολα ομορφα και ωραια…ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΦΑΜΕ? :lol:

όποιος έρθει θα φάει! :lol:

(ουπς… καθυστερημένο… :oops: )

Ως καθυστερημενο κι εσυ…

όποιος έρθει θα φάει! :lol:[/quote]
Παίζει να μου το στείλεται με courier…

μεσα στην ευγένεια εισαι και συ. ουστ! :stuck_out_tongue:

Ένα θα σου πω: φτερό.

Ένα θα σου πω: φτερό.[/quote]

Δε μου λες και εμένα τίποτα παραπάνω, γιατί είμαι κουτσομπόλης και δεν κατάλαβα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ Rangel (+Bloody_Angel)

Πότε θα ξαναφάμε γλυκό? =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

(μιλάμε παιδιά για απίστευτο γλυκό.Θα μου αρκούσε να τρώω μόνο αυτό κάθε μέρα!!! Αν ο Αδάμ και η Εύα είχαν τέτοιο γλυκό, τότε θα ήμασταν ακόμα στο παράδεισο και θα είχαμε και ζάχαρο!!!)

Ένα θα σου πω: φτερό.[/quote]

Δε μου λες και εμένα τίποτα παραπάνω, γιατί είμαι κουτσομπόλης και δεν κατάλαβα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]

Έχεις δίκιο που δεν κατάλαβες αλλά… αν σου πω παραπάνω… θα μείνω απροστάτευτη κι εκτεθειμένη στην οργή του Led!! :frowning: Μπορώ να σου πω πάντως ότι τον απείλησα και κατάλαβε πολύ καλά… :twisted:

Καλά ρε… Τον Led φοβάσαι? Αυτόν αν τον γαργαλήσουμε θα τον βγάλουμε εύκολα εκτός μάχης!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

την Πέμπτη πάλι! :lol: :lol: :lol: :lol:

Σατανικό… :smiley:

Ο πειρασμός ο ίδιος!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Την Πέμπτη είναι Τσικνοπέμπτη βρε!!! Άμα φάμε σοκολάτες, θα καούμε στην κόλαση!!!

(Μήπως έχει κανένας καμιά καλή ταβέρνα με λαδόκολλα να προτείνει??)