Αφου με την χαμένη εξεταστική με βλέπω να μένω στα Χανιά μονίμως όλο και κάτι μπορώ να κάνω…[/quote]
ok TOLLKI,… :lol: :lol: :lol:
Εμείς σήμερα θα έχουμε στο τραπέζι τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια, τονοσαλάτα με ζυμαρικά ( κοχύλια ) και κόκκινη σως , ( για κρεατικό ) τσιγαρίδες , και σαν επιδόρπιο κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό που θα συνοδεύεται με παγωτό σοκολάτα και σαντυγί… 8)
Εμείς σήμερα θα έχουμε στο τραπέζι τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια, τονοσαλάτα με ζυμαρικά ( κοχύλια ) και κόκκινη σως , ( για κρεατικό ) τσιγαρίδες , και σαν επιδόρπιο κέικ με ρευστή σοκολάτα στο εσωτερικό που θα συνοδεύεται με παγωτό σοκολάτα και σαντυγί… 8)
Χρόνια πολλά και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα!
Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν, αν και εδώ που τα λέμε έχεις πολλούς οπαδούς εδώ σαν η επίσημη μαγείρισσα του Rocking!!!
(μιλάμε παιδιά για απίστευτο γλυκό.Θα μου αρκούσε να τρώω μόνο αυτό κάθε μέρα!!! Αν ο Αδάμ και η Εύα είχαν τέτοιο γλυκό, τότε θα ήμασταν ακόμα στο παράδεισο και θα είχαμε και ζάχαρο!!!)
Δε μου λες και εμένα τίποτα παραπάνω, γιατί είμαι κουτσομπόλης και δεν κατάλαβα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]
Έχεις δίκιο που δεν κατάλαβες αλλά… αν σου πω παραπάνω… θα μείνω απροστάτευτη κι εκτεθειμένη στην οργή του Led!! Μπορώ να σου πω πάντως ότι τον απείλησα και κατάλαβε πολύ καλά… :twisted: