Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!

Σημερα καταλαβα οτι δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για τιποτα…Σχεδον για τιποτα…Μπορεις να λες “ναι ρε το κανω αυτο” και μπορεις με απλο τροπο να εξηγεις τους λογους για τους οποιους το κανεις. Μπορεις να υποστηριζεις ολες σου τις πραξεις και ολες σου τις θεωριες, φτανει να ξερεις τον τροπο. Βασικα δε θελει τροπο, ουτε τρικ. Θελει απλα να εισαι αληθινος. Στην αρχη μπορει να ειναι καπως δυσκολο αλλα αν το κανεις ξανα και ξανα μετα το συνηθιζεις. Και ετσι μαθαινεις να εισαι ειλικρινης και να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου και τις πραξεις σου. Σημερα επισης καταλαβα οτι μπορεις να απαντας σε ολες τις προσβολες που σου ριχνει καποιος, οχι απαραιτητα με προσβολες, αλλα με εξυπνο τροπο που να κανει αυτον που σε προσβαλει, να παρει ενα μαθημα. Να καταλαβει καποια πραγματα, να μετανιωσει που σε προσεβαλε και να ζητησει και συγγνωμη! Ενω αμα τον βρισεις, το γαμας περισσοτερο το θεμα και μετα δε μαζευεται. Αν και πολλες φορες αξιζει να βρισεις καποιον (και γτ οχι να τον πλακωσεις στο ξυλο) που σε προσβαλει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να κατσεις με τα χερια σταυρωμενα! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

μπραβο

Καλά τα λέει ο ανήσυχος.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Παλι καλα που το γραφεις αυτο το τελευταιο γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα.

φυσικά.
του λες πάνω στην ένταση, αλλά με ήρεμο τρόπο, "ασα λεν, μεω αχ βαν, εφο ιδ ας ες"
αυτός αναρωτιέται τι σκατά ήταν αυτό που είπες , και εκεί του δίνεις μια με ένα τούβλο στο κεφάλι.
πάντα πιάνει!

Συμφωνώ!! Εγώ για παράδειγμα σήμερα πήγα να παίξω τον 4ο αγώνα πλει-οφ στον 2κ13 και ξεκινά το ματς με 9-0 λάθη και 4-0 επιθετικά ριμπάουντ σε 7 λεπτά αγώνα (νέο αρνητικό ρεκορ για μένα). Το Θεώρησα προσβολή των δημιουργών του παιχνιδιού στο πρόσωπο μου και τσαντίστηκα… πολύ, πάρα πολύ. Στην αρχή πήγα να πετάξω το gamepad στην οθόνη αλλά είπα δεν αξίζει… είναι ακριβή η οθόνη. Μετά σκέφτηκα απλά να πετάξω το gamepad από το παράθυρο αλλά είπα δεν αξίζει… είναι ακριβό και αυτό το γαμήδι. Τελικά απλά έσπασα τα ακουστικά που ήταν παλιά έτσι και αλλιώς και ήθελαν αλλαγή. Αλλά κυρίως το έκανα επειδή δεν μπορούσα να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια όπως πολύ σωστά είπες. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!

τι λέτε ρε :""")

Πες μας το περιστατικό που έγινε σήμερα και σε έκανε να αρχίσεις το θέμα

Άστο Κυριάκο, δεν ξέρεις από ανήσυχο!

:oops:

Τι κοκκινίζεις ρε Κυριάκο. Μην ψαρώνεις από “παλαίουρες” ρε!

[SPOILER]Πε και παι τώρα. Νουμπά.[/SPOILER]

XAXAXA :lol:

γιατι με λετε ανησυχο;;

αυτός είσαι αφού

δεν αντεδρασε σωστα

κι εσυ που το ξερεις;

Ρε μην κατηγορείτε κόσμο αν δεν ξέρετε ποιός είναι. Αν ήταν ο ανήσυχος, θα είχαμε την IP του αφού. Tο παλικάρι ο defactoguy δείχνει μια χαρά άτομο.

Defactoguy, μην νοιάζεσαι ρε, σε έχουν μπερδέψει με τον πλέον καθυστερημένο των ίντερνετς, επειδή και αυτός άνοιγε θρεντς όλη την ώρα με ένα σωρό μπαναρισμένα account του. Πάρε εδώ να γελάσεις με το άτομο που έχει IQ ρολό κουζίνας και θα τα δικαιολογήσεις τα παιδιά: https://twitter.com/anisixosblogaki :lol:

+2 πόντους επειδή χρησιμοποιησες το αφού στο τέλος μιας πρότασης.

μανε με κατεστρεψες!
ριχνω μια ματια και εκει που λεω οτι ο anisixos αρχισε τα ναρκωτικα,βλεπω
ενα TROGLOI και μονο :’)

Ρε συ εδώ αυτό αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον…:-k

Μάνε 87 είσαι σίγουρος πως ο ανήσυχος δεν κάνει παιχνίδι μέσω καμίας εφαρμογής μαϊμουδέματος ΙΡ, τύπου hide my ass κλπ. ;