Βιβλια αυτοβοηθειας

διαβαζετε βιβλια αυτοβοηθειας; του τυπου “πως να γινεις ευτυχισμενος, πως να ξεπερασεις το αγχος, πως να ξεπερασεις την καταθλιψη, πως να γινεις πλουσιος, πως να κανεις νεους φιλους” κτλ. σας βοηθανε; ποια ειναι η γνωμη σας γι’ αυτα; εχω διαβασει καμποσα τον τελευταιο καιρο.

έβγαλες καμιά άκρη;

Πήρα ένα μια φορά. Για χρόνια το είχα απέναντι στο γραφείο μου για να πείσω τον εαυτό μου να το διαβάσω. Αυτή η αυτοκαταπίεση με άγχωσε και τα τελευταία χρόνια νομίζω πως ζει θαμμένο στον κήπο του σπιτιού μου για να μη το ξεσκονίζει η μάδερ μου τσάμπα.
Πάνω από τον τάφο του έπαιξα μήλα και κυνήγησα κωλοφωτιές.

εγο εχο παρι ενα που λαιει ποσ να γραφισ καλα ελλινικα χορισ πολι διαβασμα. μιλαμαι με εχι βοιθισι τραιλα!!

φιλε μην anisixeis καθολου,ειμαι βιβλιοφαγος και εχω ενα καρο προτασεις.
λεω να αρχιζεις να διαβαζεις χρυσηιδα δημουλιδου.ειναι μεγαλη χαρτογραφος της ανθρωπινης ψυχης.αφου μια φορα που διαβαζα, χαθηκα και τρομαξα να βρω τον δρομο.

δεν υπαρχει μεγαλυτερος χαρτογραφος της ανθρωπινης ψυχης απο τον συγγραφεα αρναουτογλου…

δεν ξερω δεν εχω διαβασει.επεσε στα χερια μου ενα καλοκαιρι στη τζια, αλλα μου φανηκε βαρυ και πηγα για ψαροντουφεκο.εξισου καλα λογια εχω ακουσει και για μαλελη.

ναι, είναι βγαλμένο μέσα από τη ζωή
Επίσης, για τους βουλιμικούς- ανορεξικούς.

Έντιτ, μια σημαντική προσθήκη highly recommended το αριστούργημα μπεστ σέλερ της Γιάννας Αγγελοπούλου. Πηγές μου λένε ότι θα βγει σε όλα τα περίπτερα για την ακριτική Ελλάδα.

troloLOL!!! :p:p:p:p:p:p:p:p

defactoguy, προτείνω αντί να ανo;iγεις νέο τόπικ κάθε φορά, να πηγαίνεις στο “Βαριέμαι, γράψτε ό,τι να’ναι” και να ποστάρεις εκεί τα κείμενα σου. Το Podium δεν είναι για τα topics που ανήγεις. Πρώτον δεν είναι θέματα πολιτικού/κοινωνικού περιεχομένου και δεύτερον, όπως βλέπεις, δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Για αυτό και δε σου απαντάει κανείς σοβαρά.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν άλλοι χρήστες παλιότερα που έγιναν ban από το φόρουμ γιατί έκαναν αυτό το πράγμα.

Έχω διαβάσει το “Γίνε προξενήτρα του εαυτού σου”