Ζητούνται μουσικοί στη Θεσσαλονίκη

Αναζητώ άτομα που ασχολούνται με τη μουσική και που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα πράγματα και να πειραματιστούν με τον ήχο, τα μηχανήματα, την ηχοληψία, το μουσικό θέαμα, τον συνδυασμό εικόνας και ήχου, τα λόγια και το σχήμα του συγκροτήματος γενικά.

Αν ενδιαφέρεστε, πρέπει να έχετε διάθεση για δουλειά, ανοιχτό μυαλό και να μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό το project εβδομαδιαίως. Το ιδανικό είναι να παίζετε περισσότερα από ένα όργανα, να έχετε θεωρητικές γνώσεις μουσικής και να μπορείτε να τραγουδήσετε. Κάποια εμπειρία με την ηχοληψία/mastering βοηθάει επίσης. Ακόμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε αν ενδιαφέρεστε και ασχολείστε με την εικόνα/βίντεο και τον συνδιασμό τους με τη μουσική.

Στόχος αυτού του project, γιατί πρόκειται περισσότερο για project και όχι για συγκρότημα, είναι η δημιουργία ενός νέου concept για μουσικά σχήματα, ο πειραματισμός με τα διαφορετικά είδη μουσικής, ο διάλογος πάνω στη μουσική και την ηχοληψία και αργότερα η παραγωγή πρωτοποριακού και ποιοτικά άρτιου υλικού.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η ενασχόληση με αυτό το project είναι εθελοντική και προσωπική και δε σκοπεύει σε οικονομικό όφελος. Είναι καθαρά μια προσπάθεια για την δημιουργία νέου μουσικού υλικού και τον πειραματισμό, σε μια εποχή που τα μουσικά είδη έχουν σταθεροποιηθεί και σπάνια έως ποτέ εμφανίζεται κάτι καινούριο.

Μπορεί να επιτύχουμε ή να αποτύχουμε αλλά σημασία έχει ότι μπορεί να παρασύρουμε περισσότερα άτομα να πειραματιστούν και να ξεφύγουν από το μουσικό κατεστημένο. Το κάθε άτομο που θα επικοινωνήσει, θα προσφέρει κάτι, από πλευράς εμπειριών.

Όσον αφορά στις ηλικίες, τα άτομα που θα επικοινωνήσουν, θα πρέπει να είναι από 18-19 μέχρι 28-29 χρονών το πολύ, ανεξαρτήτως φύλου.

Ζητώ υπεύθυνα άτομα, που θα πάρουν αυτή την προσπάθεια στα σοβαρά και θα προσθέσουν και τις δικές τους ιδέες. Σε αυτό το σχήμα, όλοι θα συμμετάσχουμε ισότιμα. Επικοινωνήστε μαζί μου μόνο στο e-mail μου (projectnewmusic@mail.com) γράφοντας σε ένα μήνυμα το όνομά σας, την ηλικία σας, την ενασχόλησή σας, τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να συμμετάσχετε, τα μουσικά είδη με τα οποία ασχολείστε και τα όργανα που παίζετε ή τις ερωτήσεις σας.

Η γνώση αγγλικών είναι απαραίτητη.

Σας ευχαριστώ.