Καλα αράξτε. Μία μετονομασία σε καλύτερες κυκλοφορίες κ απογοητεύσεις της χρονιάς και είναι μιά χαρά τόπικ.
Χωρίς σειρά:
Neal Morse
Black Lab
Arcade Fire
Saliva
Radio Moscow
Waterboys
The Good, The Bad & The Queen
Pain Of Salvation
Travis
Dolores O’Riordan
Tori Amos
Manic Street Preachers
Marillion
The National
Wilco
Interpol
Per Gessle
Editors
ακόμα ρε cozy να εκτιμήσεις τους of montreal?
Χα, όλο το ξεχνάω, έχουν μαζευτεί τόσα για άκουσμα! Πάντως άκουγα το Battles (εσύ δεν το είχες προτείνει;) προχθές το οποίο αν και όχι πολύ στα γούστα μου, είναι πολύ μπροστά!!8)
Λοιπόν, βάζω τώρα Of Montreal!
Πάρα πολλές οι καλές κυκλοφορίες… Ένα σωρό οι δίσκοι που μου άρεσαν πολύ. Oι δίσκοι όμως που έλιωσα περισσότερο και με άγγιξαν/πώρωσαν περισσότερο είναι οι εξής:
Symphony X-Paradise Lost
Therion-Gothic Kabbalah
3-The End Is Begun
Εγω φετος δεν εχω ακουσει πολλα καινουρια, αλλα το Here Come The Waterworks των Big Business μπηκε κατευθεια στη λιστα με τα αγαπημενα μου. Απο κοντα και το καινουριο Jesu…
Για βοήθα λίγο, τι στυλ είναι οι Big Business; Να το τσεκάρω;
Θα τους ελεγα heavy rock. 70’ς με συγχρονο ηχο. Θυμιζουν Mastodon αλλα χωρις να παιζουν τοσο τεχνικα. Τσεκαρε αν σου αρεσουν τα βαρια ακουσματα. Επισης ο τραγουδιστης “σκιζεται” σε αρκετα σημεια αλλα εχει συναισθημα…
Ωραία μουσική αλλά τα φωνητικά είναι too much για τα λούτρινα αυτιά μου
Πάντως δεν τους φαίνεται από τις φωτογραφίες και το όνομα ότι παίζουν έτσι! Χώνουν γερά!
Βασικα βρες το κομματι I’ll Give You Something To Cry About. Επος και τα φωνητικα εκει δεν καφριζουν…
Συμφωνω στα παραπάνω, (κάποια απο αυτά τα έχω ξαναπεί μαζί και Modest Mouse) εκτός απο το The Good, The Bad & The Queen το οποίο με απογοήτευσε ολοκληρωτικά.και είναι κρίμα γιατι ήταν πολύ ελπιδοφόρα συνεργασία (παλι Blur βλέπω…)
Aφησα εξω το dodheimsgard. Nα πεσει φωτια να με καψει.
+Dodheimsgard - Supervillain Outcast λοιπον.
πωπω το χα καιρο και τωρα το πηρα χαμπαρι!!!
Pink Cream 69 - In10sity
Τα δέκα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής
Dream Theater
Pain Of Salvation
Symphony x
Neurosis
Paradise Lost
Candlemass
Mekong Delta
Porcupine Tree
Aghora
Rush
Μachine Head - The Blackening
Paradise Lost - In Requiem
Saxon - Inner Sanctum
Rotting Christ - Theogonia
Mayhem - Ordo Ad Chao
Behemoth - The Apostacsy
Municipal Waste - The Art Of Partying
WASP - Dominator
Candlemass - King of The Grey Islands
Entombed - Serpent Saints/The Ten Ammendments
Dodheimsgard - Supervillain Outcast
+Obituary - Xecutioner’s Return
εχω λιωσει απο χτες το νέο Om. τρομερος δισκος. καναν το 2 στα 2 τα παλικαρια (και το πρωτο τους αλμπουμ ηταν καλο αλλα οχι τοσο).
Φοβερο album.
Το ακουγα και εγω χθες το βραδυ, μακαρι να διαρκουσε περισσοτερο.
Symphony X-Paradise Lost
Dream Theater-Systematic Chaos
Kamelot-Ghost Opera
Nightwish-Dark Passion Play
Therion-Gothic Kabbalah
Pain of Salvation-Scarsick
Firewind feat Tara Teresa-Breaking the Silence (ο Ελληνάρας Gus G γ***ει και δέρνει στην κιθάρα).
νεα προσθηκη
blotted science - the machinations of dementia (τα κυτταρα καιγονται ενα ενα και αργα αργα…α ρε jarzombek!!!)
ORDO AD CHAO. ΤΕΛΟΣ.