ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

ρε σεις κατέβηκε απτο γιουτιούμπ το βιντεάκι πουρουπουπού/τσόχου με τις βροχές-εφέ και τα λοιπά :frowning:

υπάρχει καμία (μικρή) περίπτωση να το έχει κάποιος από άλλη πηγή;

Αυτό που χάρηκα με τη Βοσνία είναι πως από την ώρα που έφαγαν το γκολ μέχρι και το τέλος του αγώνα έπαιζαν λες και νίκαγαν 1-0, άντε και 0-0 να ήταν. Πλάνο και χαρακτήρας.

Μεγάλη αγάπη στον Κέιχιλ της Αυστραλίας που πρέπει να βάρεσε όλη την 11άδα της Χιλής σε ανύποπτες στιγμές.

Απαράδεκτη Αργεντινή, απαράδεκτη Ουρουγουάη, απαράδεκτη Βραζιλία.

Το μόνο που ήθελα είναι ένα Μουντιάλ που να μην κυριαρχήσουν οι Ευρωπαίοι. Σαν ποιότητα εννοώ, δε μου λέει κάτι να το πάρει η Βραζιλία καρότσι από τη ΦΙΦΑ.

Ας μην παραπονιέμαι όμως, τουλάχιστον βλέπουμε μπάλα. Και μάλλον θα υποστηρίξω Ολλανδία πλέον.

Πες μου ότι αυτό που έγραψες στην παρένθεση το έγραψες ειρωνικά.

Κατά τα άλλα Φαν Χαλ & Andrea Pirlo προς το παρόν. Α, και Δημήτρης Σαλπιγγίδης - Φάνης Γκέκας.

Grosso αλογοτροφή σε εκείνο το Μουντιάλ. Την επόμενη χρονιά στην Ιντερ δεν μπορούσε να περάσει ούτε τον Μανώλη Δερμιτζάκη.

Mη ξαναπει κανεις για Γκεκα, εδω και ο Κεντιρα εχασε γκολ σε κενη εστια :stuck_out_tongue:

Αμα το πανε τοσο γρηγορα το παιχνιδι οι Πορτογαλοι θα αλειψουν το βουτυρακι στο γερμανικο ψωμι

Μια χαρά καθαρό πέναλτυ μου φάνηκε εμένα, γιατί σκούζουν στη νεριτ;

Να δουμε που θα σταματησει σημερα η ομαδαρα

Μια ζωη μαλακας ο Πεπε

Αιωνιε μαλακα και τζαμπα μαγκα Πεπε.Μπουλο,μακαρι να μη σε ξαναδουμε να πατας γηπεδο ποτε.

…τώρα με παίκτη παραπάνω…στην 5άρα8O :slight_smile: :!:

αντε γεια πεπε, καλο μπανιο

Ρίχτε ισόβιο μπαν απ’ το ποδόσφαιρο στον υπάνθρωπο να πούμε :!:

Κλασσικος Πεπε για αλλη μια φορα κρεμασε την ομαδα του οχι οτι θα το γυρναγε η Πορτογαλια αλλα τωρα παει για ταλιρο η υποθεση

Απίθανος μαλακας. Όλη την χρόνια ηταν οκ και σημερα αποφάσισε οτι κράταγε τα νεύρα του όλη την σεζόν. Απαράδεκτος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

…καλά πια και το να κράτήσει η Πορτογαλία το σκορ σαυτά τα επίπεδα, είναι ένας μεγάλος άθλος:):!:

Δε σταματάς εύκολα ένα πάντζερ. Καθαρό το πέναλτι ή τουλάχιστον καθαρότερο απ’ όσα έχουν δοθεί μέχρι τώρα, να πάει να γαμηθεί ο Πέπε και οι σκατομαγκιές του και πάμε για τα καλύτερα.

Ωπ, να 'το και το τρίτο. :smiley:

Όχι το έγραψα βασιζόμενος στο ότι θυμόμουν πως τα 90’ λεπτά ήταν από τα πιο βαρετά που έχω δει. Όταν έφτασε πια η παράταση παίζει και να έκανα βόλτες στο σπίτι που το βλέπαμε και να μην την είδα ολόκληρη.

Όσο για την Αργεντινή που λέτε, με πήρε ο ύπνος χτες γύρω στο 10’ οπότε δεν έχω άποψη για το ματς, αλλά και το '86 ούτε κάνα σουπερ ρόστερ είχε (πλην Θεού, άντε και Βαλντάνο) ούτε είχε θέλξει με την απόδοσή της στους ομίλους. Βέβαια τότε αρκούσε ένας τεράστιος παίκτης (ίσως και ο τεραστιότερος όλων) για να πάει μια ομάδα τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές.

Τσιρκο η Πορτογαλια,καταπληκτικη Γερμανια.

3-0 σας το ειπα παει για ταλιρο