Τραγικο παιχνιδι το Ιραν-Νιγηρια ειχε δικιο ο crisp
…το πρώτο στο φετινό μουντιάλ:):!:
Στο 30ο δεπτερολεπτο η υsa, Εχει ξαναμπει τοσο γρηγορο γκολ στην ιστορια του μουντιαλ?
Ο κλινσμαν μεσα στην χαρα! Το γκολ της γκανας γαμησε επισης.
Aντεξα μεχρι το πρωτο ημ., αναλογικα το φηλινγκ ηταν στις 2,5 ωρες, 19 τρεχαλατζηδες και ενας που ξερει μπαλα (Μικελ)
Η αγαπημενοτερη μου στιγμη στο Μουντιαλ μεχρι στιγμης
κι αυτη
[SPOILER][/SPOILER]
Σίγουρα έχει βάλει ο χακάν σουκούρ στον μικρό τελικό με την κορέα το πιο γρήγορο… ήταν κάπου 15-20 δευτερόλεπτα… τώρα αν έχει άλλο πιο γρήγορο δεν ξέρω…
Αππαρεντλυ το αμερικανικο ηταν το 5το πιο γρηγορο στην ιστορια του Μουντιαλ.
Ετσι μουπαν οι σχολιαστες του bbc.
Οριστε
https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/the-rio-report/11-fastest-goals-scored-world-cup-065844205.html
στο γκάνα - ΗΠΑ ο κλίνσμαν για ποιό λόγο τραγούδαγε τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο?
Θα του άρεσε ο ρυθμός, μάλλον…
Epic kagourness :lol:
…μπα το έννιωθε και το τραγουδούσε…και μετά στο καπάκι θα τραγούδησε από μέσα του ένα Land Of The Free:p :!:
Ο Klinsmann τώρα με το μαύρισμα που έχει κάνει είναι σαν τον Kevin Costner
Eγω που δεν τραγουδω κανεναν υμνο (ουτε τον δικο μας) , ευχαριστως θα τον τραγουδουσα αυτον. Και πολλοι αλλοι μαζι μου! Δες εδω:
Τι παιζει φετος ρε σεις,παρα πολυ πεναλτυ, σχεδον σε καθε ματς και απο ενα.
Αυτός ο De Bruyne σήμερα απαράδεκτος. Η Αλγερία με στρατηγική Ότο Ρεχάγκελ κατέβηκε, έκανε και τη μαλακία ο Vertonghen μια χαρά τους έκατσε.
Να νε καλά κάτι φωστήρες σαν τον Vertonghen.
Το Βέλγιο σα να βαριέται να παίξει (μερικοί όχι όλοι, κάποιοι απλά δεν μπορούν)… Αν δεν ξυπνήσουν μερικοί στο δεύτερο, θα είναι ο ορισμός του anticlimactic.
Η μπαλα καθησε στο αφρο μια χαρα και πηρε ωραια τροχια :lol:
Εδιτ…να το και το δευτερο, καλη ομαδα το Βελγιο
Εδιτ 2…κι αλλη κεφαλια θανατηφορα, το αφρο κανει δουλεια ρε
Hazard + Mertens
Πολυ καλη φουρνια παιχτων και παλι μετα απο χρονια το Βελγιο, ειναι ικανο για καλα πραγματα, Fellaini και τα μυαλα στα καγκελα:afro: εμπρος στον ενδοξο δρομο που χαραξε ο μεγας Πωλ Μπραιτνερ και ακολουθησε ο Βαλντεραμα
ΜΟΝΟ ΑΖΑΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ :!: