Επιτέλους, στο δεύτερο ημίχρονο άλλη ομάδα εντελώς μόλις βγήκαν οι 2 της Τότεναμ. Και ο τρίτος έκανε το πέναλτι Αζάρ και Μέρτενς τρομεροί από τα άκρα.
ΣΚΑΤΑ στην οικογένεια Δώνη :!:
Βελγιο δυνατά για τελικό δε βλέπεις κανεναν!
Μετα τον καγκουρα χθες στανιαρα με τον θεουλη, εγω απο σημερα υποστηριζω Βελγιο, σηκωσε το μονος σου αγορι μου, με πορωσες
Διαισθάνομαι μία Μεξικάνικη απειλή τώρα.
You sense a sobrerance in the Force?
δε ξέρω, για το βραζιλία-μεξικό είμαι σε μεγάλο δίλημμα. :-k
Definitely. Η Βραζιλία ξεκινάει με Ramires.
καθαρα και μονο για το ποσοστό του Μεξικου αξιζει 2-3 ευρο…
εννοώ σουβλάκια ή πίτσα 8)
Ίσως, αλλά από την άλλη σκέφτομαι τα πιθανά σφυρίγματα που μπορεί να πάρει η Βραζιλία και τα μαλλιά που θα τραβάω (αν βέβαια το Μεξικό αποδειχθέι ικανό).
Edit: Pizza με πεπερόνι.
χμμμ όντως δύσκολο! φλιπ ε κοϊν
@metal89καλα σίγουρα αλλα αν δε παιξεις κατι τετοιο δεν αξιζει να ασχοληθείς καν με το ματς… Ακομα και το Χ ειναι πολυ καλο για μικροποσο…
Αλλα ο Θεοφιλόπουλος θεούλης !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάμε ρε Μεξικάρα :!:
Απολαυση να βλεπεις αυτο το παιδι τον Νευμαρ, oι Μεξικανοι tough motherfuckers as always
Άντε πήρε μπρος και στην επίθεση το Μεξικό. Πάμε γερά για την ήττα της Βραζιλίας!
Πάντως, άσχετα αν δεν έχει μπει γκολ και άσχετα αν δεν έχουν γίνει και πολλές φάσεις, είναι πολύ ωραίο ματς.
Ο Μπακόπουλος τι έχει πάθει και βλέπει συνέχεια κόρνερ; Ίσως βρήκε το ένα, ακούμπησε το άλλο… Όβερ 11 κόρνερ το έπαιξε;
Κίτρινη σαν το μαλλί του έδωσε στο πρώτο ημίχρονο στον αλβεζ ;
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Αγαπάω τρελούς αφανιάρηδες σε αυτό το μουντιάλ !!! 8) 8) 8) 8)
Μιλαμε για αφανα day σημερα, στηριζουμε. Ωραιο ματς, νταμαρι το δεξι μπακ του Μεξικου (μου διαφευγει το ονομα τωρα), πολυ ξυλο γενικα