Ωραίο ήταν ναι, ακόμα και χωρίς φάσεις.
Θεός ο τερματοφύλακας.
Ωραίο ήταν ναι, ακόμα και χωρίς φάσεις.
Θεός ο τερματοφύλακας.
Μαλακες τι επιανε χθες ο Οτσοα;;;Μονος του κρατησε στο μηδεν την Βραζιλια
Το κακό με τις ομάδες τύπου Μέξικο, Παραγουάη (1998)κλπ, είναι ότι ενώ είναι απίστευτα συμπαθείς για το πνεύμα που δείχνουν στους αγώνες, σπάνια φτάνουν μετά τους 16.
Ακόμα θυμάμαι την ψύχωση που είχα με την τεράστια μορφή Σιλαβέρτ ή τους πολεμισταράδες Μποργκέτι και Λουίς Ερνάντες (για τον Κουαντεμόκ τα είπαμε).
Πολυ καλη η Αυστραλια, ψιλοαδικο το αποτελεσμα μεχρι τωρα.
Αυτός ο ρομπεν εχει πάθει κριστιανοροναλντίαση ; Πάσα ποτε ;
Οντως πολυ ωραιο παιχνίδι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί ρε γαμώτο ομάδες σαν την Αυστραλία, Ιαπωνία, Ν Κορέα παίζουν τόσο καλή μπάλα αλλά δεν μπορούν να κερδίσουν ποτέ;
…με αυτήν την Ολανδία δεν είναι καθόλου περίεργο…για την ήττα της Αυστραλίας:):!:
Ο τυπος που σφυριζε χθες Βελγιο πρεπει να εξηγησει στους συναδελφους του ποτε πρεπει βαζουν τη σφυριχτρα στο στομα και ποτε οχι.Σεμιναριακο στραγαλισμα ο Τορτιγιας
Μα τι ωραιο παικτακι αυτος ο Memphis!
Για μενα ψιλοφουσκα ειναι(αναλογικα με τις προσδοκιες που εχουν δημιουργηθει).Η πρεμιερα κατα τη γνωμη μου ηταν κλασσικο ματς που λες ‘‘τους εκατσε’’, απλα πηγαν ολα σωστα.Σημερα κινδυνευαν επι 90’ απο τη πιο ατεχνη ομαδα του Μουντιαλ(πλην φουλ συγκινητικη)…μακροχρονια τους βλεπω μεχρι τους 8.Παντα τους συμπαθουσα, απλα κανω μια εκτιμηση τωρα που εχουν 2/2.
(Εντωμεταξυ του Βαν Περσι ενας αυστηρος διαιτητης το δινε και απευθειας κοκκινη αυτο το πραμα, στη καλυτερη 2η κιτρινη.Anyway)
Εγω σαν φαν αυτης της ομαδας εδω και μπολικα χρονια εχω να πω οτι αυτη την Ολλανδια
την χαιρομαι.Ειναι η εθνικη ομαδα της χωρας που η τελευταια της καταταξης φετος ειχε
44 γκολ.Δεν μου αρεσε η Ολλανδια που πηγε τελικο το 2010.Ηταν η πιο αχρωμη και
ξενερωτη που θυμαμαι.
Το ματς σημερα ηταν απολαυστικο.Εναλλαγες στο σκορ,πανω κατω η μπαλα,γκολαρες,
επιθετικο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες.Αμυνες για τα πανηγυρια και πανηγυρι στις
εξεδρες.Αυτα ειναι!
Edit : Οι Χιλιανοι σε ντου πριν το ματς.https://vine.co/v/MTzKr6lqzvH
Ε, καλα …δε φημιζοταν και ποτε για τον αλτρουισμο του.
Κριμα για την Αυστραλια, αντι να προηγηθει εκει που χανει ο αλλος το κενο τερμα (το οποιο ο σπηκερ το βρηκε εξυπνη ενεργεια :lol:) επνιξε ο αλλος το σουτ και καληνυχτα.
Ωραιο ματσακι το Αυστραλια-Ολλανδια δεν το περιμενα για πολλα με λιγα το ειχα
Η άμυνα της Ισπανίας τραγική …
πάμε μωρή ομαδάρα…
ρε ικερ αγορι μου, μεγα κριμα να πνιγεις πραματα ετσι… την κληρονομια σου
:bye:
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο τραγική η Ισπανία…
Σχετικά με το προηγούμενο ματς, παρόλο που η Ολλανδία είναι μία από τις ομάδες που υποστηρίζω σε αυτό το μουντιάλ, πολύ στεναχωρέθηκα για την Αυστραλία. Φοβερή εμφάνιση.
Ουτε ο Γκεκας ρε μπουσκετς !
http://en.wikipedia.org/wiki/Chile_national_football_team
τρολάρισμα στην wiki. (δεν ξέρω για πόσο θα μείνει)
Σπιτια τους οι Ισπανοι!!!Μπραβο ρε μαγκες Χιλιανοι
Έχω κλάσει στο γέλιο :!: