Ο Μπουσκετς ειναι το μεγαλυτερο βυσμα μετα τον Φρεντ
Για πες …
Sent from my iPhone using Tapatalk
:blink:
Τι να πω ρε γαβ γαβ. Με το κάζο της Ισπανίας εννοώ!
Αααααα γιατι ο αλλος έλεγε για trollια στο wiki και επειδή δεν το είδα , έλεγα μήπως ηταν αυτο.
Σε μένα δεν ηταν αντιπαθητική η Ισπανία αλλα καιρός ηταν αυτη τουλάχιστον η φουρνιά να χαιρετήσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τόσο δυνατή η Χιλή φέτος;
Γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος?
Για να δουμε Βραζιλιανοπουλα!
Θα γελασετε στο τελος?
Υπαρχει περιπτωση αυτοι να παιξουν με Χιλη συμφωνα με τις διασταυρωσεις?
Τέλειωσε η αλογοτροφή μάλλον.
[SPOILER]Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εννοώ ότι αδίκως πήραν ό,τι τρόπαιο πήραν. Όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοιο επίπεδο όλοι κάτι τσιμπάνε. Απλά στην περίπτωση Ισπανία α) οι ίδιοι παίκτες παίζουν τεράστιο αριθμό αγώνων σχεδόν ασταμάτητα από το 2008 και β) το στυλ παιχνιδιού τους ήταν ασταμάτητο pressing. Ήταν εμφανές και στα δυο παιχνίδια ότι ήταν ΖΝ μέσα στο γήπεδο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο.
Αυτό που πραγματικά είναι άξιο απορίας είναι τι έπαθε ο Ντιέγκο Κόστα (αλογοτροφή τέλος ή πήρα τη μεταγραφάρα και στο μπούτσο μου;) και κυρίως ο Κασίγιας.[/SPOILER]
Κατά τα άλλα,
Matador is Proud
Ο Ντιέγκο Κόστα στο τέλος της χρονιάς είχε σερί μυικούς τραυματισμούς. Είναι φανερό ότι δεν πατάει καθόλου καλά στο γήπεδο. Επίσης αν καταλαβαίνω όσους γουστάρουν τον τρόπο παιχνιδιού του (και εμένα μου αρέσει άλλωστε), νομίζω ότι έχει πάρει κάμποσο hype παραπάνω απ’ όσο πραγματικά αξίζει. Καλός φορ αλλά ουσιαστικά με μία μεγάλη χρονιά (τη φετινή) στο βιογραφικό του.
Δεν πέτυχα ποιον θα πετάγανε έξω αλλά το point της πρόβλεψης επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.
No more tiki tiki taka taka !
Vamos toupa toupa !
Ο Ντιέγκο Κόστα για μένα δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού (αυτής) της Ισπανίας και γενικά δεν είναι για ανοιχτό παιχνίδι.
Ταιριάζει ιδανικά σε ομάδες τύπου Ατλέτικο, Τσέλσι, Γιουβέντους που παίζουν πολύ σφιχτά.
Κατά τ’άλλα Αλόνσο, Κασίγιας απαράδεκτοι, ο Τσάβι δυστυχώς πάει στο Κατάρ και γιατί να πας εκεί και όχι MLS που είναι ανερχόμενο τουλάχιστον και Τόρες είναι το απόλυτο μηδέν.
ναι… διασταυρώνονται οι όμιλοι τους… 1ος από τον έναν με τον 2ο από τον άλλο… άρα αν η βραζιλία βγει 1η και η χιλή δεύτερη, την έχει αποκλείσει την σελεσάο…
τεράστια αρχίδια αυτή η ομάδα…από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό σαν σκυλιά… πρώτα θα πεθάνουν και μετά θα χάσουν…
:lol::lol:
Eγω εκλαψα με την περιγραφη… “Vicente Del Bosque does his best to stay at the WC2014 , by trying to get on the Chile bus.” :lol:
Δεν το πιστεύω και πολύ πια, αλλά…
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ!!!
Eτσι ειναι οταν πρεπει να παιξουν συγκεκριμενοι παιχτες (για την “προσωπικοτητα” τους και τον ρολο στα αποδυτηρια) και οχι οι πιο φρεσκοι και φορμαρισμενοι, κατι σαν τη δικη μας Εθνικη, αυτοι μας πηγαν αυτοι πρεπει να παιξουν.
Πολυ απλα καποιοι παιχτες κλειδια που παιρνανε τα τροπαια παλια ειναι πια σε κατασταση ντεφορμαρισματος/ελλειψης κινητρου κλπ κλπ, 6 χρονια για μια ομαδα ειναι αρκετα να κανει τον κυκλο της.
Σε αυτο το τουρνουα οπως σε καθε τετοια διοργανωση θα προχωρησουν οι πιο “υγιεις” ομαδες και σχετικα νεανικες, καθως και οι πιο “πεινασμενες”, προσθετεις και την τυχη και το αστρο καποιων μοναδων και κρινεται η κατασταση.
Η Ισπανια θα επρεπε να παρουσιασει καποια νεα προσωπα σε αυτη τη διοργανωση και διαλεξε να μην το κανει, μονο ο Ινιεστα φαινοταν στην σωστη κατασταση αλλα εξαφανιστηκε και αυτος στο ναυαγιο, εδω ο Τσαβι παει για συνταξη στο Καταρ και διαλεξε ο ταβερνιαρης να ξεκινησει παλι με Τσαβι στον πρωτο αγωνα, ειπαμε κατι σαν τα δικα μας ενα πραμα χωρις να συγκρινω τελειως τα μεγεθη ε.
Κατα τα αλλα διαβαζω οτι εμεις ασχολουμαστε με εναν τσακωμο στα αποδυτηρια και τις κλασσικες Ελληνικες μαλακιες, δεν εχω ιδεα τι εγινε μεταξυ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακου γιατι δεν εχω παρακολουθησει Ελληνικο πρωταθλημα, θα το παλεψω παντως να μεινω ξυπνιος και ελπιζω να βοηθησει λιγο το παιχνιδι να μην κοιμηθω αμεσως.
epic typo is epic
Ας μην πούμε τι έχει κατακτήσει ο συγκεκριμένος “ταβερνιάρης”, έτσι;
για πειτε, το αποψινο πως το βλεπετε; εγω βλεπω νικη της ιαπωνιας