ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Τα παντα εχει κατακτησει ο ταβερνιαρης, ειναι ωραιος τυπος γενικα, ειπαμε τελος εποχης, το οποιο συνηθως γινεται με αυτο τον τροπο και οχι ως προιον προβλεψης και προνοητικοτητας

Ιαπωνια με κανα 3αρι τεμαχια μαλλον

Δε χάνει σήμερα η Ελλάδα.

Οι Ιαπωνες στηριζονται στο αδιακοπο τρεξιμο, αν ακολουθησουμε εστω και λιγο με καποιους φρεσκους παιχτες μπορει και να εχεις δικιο, αν ομως φαμε παλι νωρις γκολ θα γινουν τα ιδια παλι χαλαρα

…πιστεύω ότι το 0 θα το κρατήσουμε στην άμυνα, και ότι θα κάνουμε αρκετές φάσεις…την μπάλα στα δίκτια δεν ξέρω ποιος θα βάλει:):!:

To μοναδικο αποψινο ματς ειναι το Αγγλια-Ουρουγουαη.

Συμφωνω με τον αποπανω

Και αυτό εδώ ανάμεσα σε Ακτή και Κολομβία θεωρητικά μπορεί να προκύψει ματσάρα. Βέβαια το ότι γίνεται μεσημέρι μάλλον είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Ο Βυντρα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αφήστε την Ελλάδα ρε, εδώ γίνεται ματσάρα.

Αυτή η Ακτή είναι ό,τι να ναι σε ανάπτυξη (κλασσική αφρικάνικη ομάδα) αλλά έχει απίστευτη ποιότητα για τα δεδομένα του ομίλου - και όχι μόνο, θα λεγα. ΠΡΕΠΕΙ να περάσει πρώτη.

εγω βλεπω οτι η Κολομβια εχει παρα πολυ καλους παιχτες.
Ο Γιαγια Τουρε κουραστηκε να παιζει τοση ωρα μονος στο κεντρο.
Ο Ζερβινιο εβαλε γκολαρα!!!

Το αντίθετο θα έλεγα, πλην Τουρέ (που όμως δείχνει να είναι σε κάκιστη κατάσταση) και Ζερβίνιο αυτής της Ακτής της λείπει η ποιότητα και το αντισταθμίζει με ένα κάπως πιο μυαλωμένο παιχνίδι.

…πρώτη-δεύτερη, λογικά θα περάσει:):!:

Άσχετο αλλα αυτές οι κολλητές εμφανίσεις της puma ειναι τραγικές …

τελικός.-

αν απορησε κανεις με το κλαμα του Ντιε

παλλικαρι. και τα νευρα που ειχε μεσα στον αγωνα ελαχιστα ηταν, αλλοι θα ειχαν φυγει στο 2’ για τακλιν στο νεφρο

Θελει πολυ δύναμη αυτο που εκανε το παλικάρι ! Κουραγιο.

Μα πώς είναι δυνατόν να παίζει βασικός στην Αγγλία ο Γουέλμπεκ;
Μιλάμε για έναν Μάρντι Κόλινς (στην καλύτερη) του ποδοσφαίρου,

ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!

Και ποιον να βάλει απο αυτούς που εχει ; Τον τσαμπερλειν ; Γουιλσιρ ;

Κανέναν.

10 παίκτες > 10 παίκτες + Γουέλμπεκ