ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Κάφρος alert ! Χαχαχαχα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

o γουιλσιρ πως ακριβως ειναι χειροτερη επιλογη απο τον φρεσκο πριγκιπα του μπελ αιρ?

υπάρχει ένα μικρό θέμα με τον τερματοφύλακα της Ουρουγουάης ε

Είδα μόλις διαφήμιση με τον Χαριστέα να λέει “οι άμπαλοι ας πάνε αλλού” ή με πείραξε το λουκάνικο που έβαλα στη σάλτσα για τα μακαρόνια;

Με τετοιον προπονητη μην περιμενεις καλυτερες επιλογες.
Παρεπιπτοντως ωραιο γκολ εχωσε η Ουρουγουαη.

Ποιος προπονητής ρε, εδω μιλάμε ότι η αγγλία παράγει τέτοια ποσότητα ΞΥΛΩΝ που τα βαφτίζουν ποδοσφαιριστές που κανονικά θα έπρεπε να σταματήσει δια παντός η αποψίλωση του αμαζόνιου.

Παιχταρα μου.Παιχταρα μου.Αυτα ειναι γκολ!

Xαριστηκε στον Ουρουγουανο Λοραν Μπλαν η δευτερη κιτρινη, παλι καλα γιατι θελουμε παιγνιο στα ισα, το εχωσε ο κωλοπαιδαρας εστω και οχι πληρως ετοιμος, ο Καβανι παιζει πολυ πισω στο πρωτο αλλα δουλεψε, ο Ρουνη θυμισε λιγακι Γκεκα σε μια φαση και οντως ο Γουελμπεκ ειναι λιγο τσουρουκι, το κεντρο της Αγγλικης αμυνας ασταθες πολυ για τετοιο επιπεδο, μεγαλη μορφη ως κυματοθραυστης ο ογκολιθος Αρεβαλο

Έπρεπε να έχει τελειώσει με τον καβανι Θα το γυρίσει η αλβιονα λέω εγώ.

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Για μενα ο καλυτερος στον κοσμο, 2 στα 2 σημερα και ανετοιμος, ο Κεηχιλ παλι εχασε τον παιχτη οπως εχασε και Μπαλοτελι

XΡΥΣΕ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

ήταν οφσάιντ; δεν είδα καλό replay

Ναι ρε μπαγκς μπανι γαμω τη λατρεια μου.

αιωνιε νομιζω οτι αφησαν τη φαση επειδη η κεφαλια προς τα πισω αγγιξε σε αγγλο και δεν ηταν απο καβανι. αν ηταν ομως απο καβανι, παρολο που η κινηση του σουαρεζ ειναι παρα πολυ γρηγορη, με freeze ειναι μπροστα ξεκαθαρα

Oχι, η μπαλα πηγε απο Τζεραρντ, δεν με ενδιαφερει καθολου, μεγαλη στιγμη για αυτον τον παιχταρα, φοβερο παιχνιδι και απο τον ετερο παιχταρα Καβανι που επαιξε τελειως για την ομαδα και ο 19χρονος Χιμενες εδειξε στοφα μελλοντικου μεγαλου αμυντικου

Όχι, μόλις επιβεβαίωσαν αυτό που είδα, η μπάλα βρήκε στον Τζέραρντ.

Χαίρομαι που έγινα ρόμπα στην πρόβλεψη.

Παίζω να μπει γκολ 10 δευτερολεπτα πριν μπει το 2-1…

Ο Λουίς Σουάρες είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Μετάνιωσα που δεν έβαλα την Αγγλία στο πολλ… Very aggloi…

Aμα το παρουμε, θα παντρευτώ…:D… θα βρω μαμά του κρίμσον…χαχα

Ηταν ασιστ του Gerard στον Σουαρεζ, ουτε στην Λιβερπουλ δεν του κανει τετοιες ασιστ!
Μετα απο Ισπανια παει και η Αγγλια. Οτι επαιξε ηταν στο πρωτο ημιχρονιο με Ιταλια.

Μη βιάζεσαι, γιατί η Αγγλία έχει ακόμα ελπίδες και μάλιστα όχι απ’ αυτές που λέμε “μαθηματικές”.

Πάμε:
Νίκη Ιταλίας με Κόστα Ρίκα -> νίκη Αγγλίας με Κόστα Ρίκα την τελευταία αγωνιστική με 2 γκολ διαφορά -> ήττα Ουρουγουάης από Ιταλία -> η Αγγλία περνάει ως 2η στη διαφορά των γκολ!

Αν η Ουρουγουάη πάντως σ’ ένα τέτοιο σενάριο πληρώσει την ήττα από Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα, θα είναι πολύ φτηνός αποκλεισμός.

:lol3: :lol3: :lol3: