Αυτό με την Κόστα Ρίκα και την Αγγλία μάλλον “μαθηματικό” είναι…
Και το πρωτο γκολ ξεκινησε απο ξεκαθαρο λαθος του Τζεραρντ και μετα κατεληξε σε λαθος ολης της αμυνας που 6 εναντια σε 2 κοιταγανε τις εξελιξεις
@ChrisP
Ναι, κοίτα, κι εγώ λέω ότι η Αγγλία θα μείνει έξω τελικά (γιατί απλά, έτσι γίνεται ρε παιδί μου, είναι απλά… η Αγγλία), αλλά σαν σενάριο δεν το λες και εξωπραγματικό.
O Σουάρες δεν είναι παικταράς.
Είναι υπερπαίκτης. Οτι και ο Φορλάν το 2010.
Ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο κάθε ομάδας που αγωνίζεται.
Το πάλεψαν οι Άγγλοι, έχουν ποιότητα αλλά όχι προπονητή να διαχειρίζεται τις καταστάσεις.
Ε, ντάξει τώρα, υπερβολές. Σιγά την ομαδάρα ξέρω γω. Μάλλον σας μπέρδεψε το απίστευτο χάλι της Ουρουγουάης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Εγώ σας λέω ότι η Αγγλία την έχει και θα την πάρει. Απλά μάλλον δε θα της αρκέσει.
Σκορτζ απορώ πού ακριβώς την είδες την ποιότητα στους Άγγλους. Ειλικρινά.
Είσαι μηδενιστής απέναντί τους. Δεν έχουν και τόσο κακό σύνολο. Έχουν βέβαια και τσουρουκάδες, αλλά έχουν και ποιότητα. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι είναι λίγοι για καταστάσεις Μουντιάλ. Έχουν δύο παίκτες με προσωπικότητα (ούτε έναν παραπάνω) κι αυτοί είναι προς το τέλος της καριέρας τους.
Ξαναβλεπω το φαουλ του Γκοντιν και ηταν ξεκαθαρα δευτερη κιτρινη που χαριστηκε.
Αυτη η Αγγλια ειναι ενα ξενερωτο πραμα, δεν αξιζει να περασει
Αυτο.
Αλλα μετα απο αυτον εδω ακολουθει το χαος
Ρε Gerard δεν πας να τραγουδησεις και συ? Απορω γιατι σε βαζει μεσα.
έλα να γεμίζουν τα αεροπλάνα για ευρώπη από βδομάδα…
Βρηκε ο Μανιατης εισιτηριο?
Eκ πρώτης όψεως όλοι λέγανε ότι το ρόστερ τους ήταν το χειρότερο που κατέβασαν εδώ και πολλές διοργανώσεις.
Αγωνιστικά όμως δεν τα πήγαν άσχημα. Οι νέοι παίκτες όπως ο Στάριτζ, Χέντερσον και Στέρλινγκ, Μπέινες (αυτός ήταν πιο ψημένος αλλά πολύ καλός παίκτης και δυσεύρετος) όλοι από ομάδες της Λίβερπουλ δηλαδή έδωσαν φρεσκάδα.
Ο Ρούνει παίζει καλά, ο Τζέραρντ απλά πιστεύω χαραμίζεται εκεί πλέον. Είναι η δουλειά του και η φυσική του θέση μεν αλλά εγώ θα τον έβαζα πιο μπροστά. Οπως τον είχε ο Μπενίτεθ το 2009 με τον Τόρες.
Εγώ με τον όρο ποιότητα καταλαβαίνω αυτό που λέμε “ξέρει μπάλα”, ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει μια καλή ατομική προσπάθεια σαν τον συνδυασμό υπερπάσας Καβάνι - κεφαλιάς-διαβήτη Σουάρες στο πρώτο γκολ. Αυτό είναι ποιότητα.
Από την Αγγλία ξεχωρίζω προφανώς Ρούνει, που όμως κι αυτός δεν στηρίζεται στην ποιότητα. Στον τσαμπουκά και στα δυνατά του πόδια στηρίζεται και από κει και πέρα κάτι λέει ο Στάριτζ και ίσως ο Στέρλινγκ (αν και το σουλούπι του είναι για γέλια). Ο Τζέραρντ έγραψε τίτλους τέλους με τη μαλακία που έκανε με Τσέλσι, πλέον είναι αόρατος στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για τον Ολυμπιακό.
Ενταξει, ποιοτητα δεν ειναι μονο αυτο γιατι μιλησες για 2 απο τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο αλλιως τη γαμησαμε ολοι οι υπολοιποι, ειναι σπεσιαλ. Ο Μπεινς παραειναι καλος για Ολυμπιακο, οχι δεν κανει
Δεν κλανει μία μπροστα στον Μπονγκ.
Προσπαθησε να κρατησει καποιες ισορροπιες ο διαιτητης, ωστοσο ναι, εκει οντως του χαριστηκε.
Μπονγκ!
Κλασσικο “πολιτικαλ” διαιτητικο σφυριγμα η φαση του Γκοντιν που μαζι με Σουαρες και την αμπαλιαση του κεντρικου αξονα της Αγγλιας εκρινε το παιχνιδι
Τime for the world to be dazzled again by the Greek πχοιοτητα (εδω κολλαει η λεξη Κρισπυ)
Αυτο να φανταστω προεκυψε απο τα φιλικα και τα 2 ματς στο Μουντιαλ;;; :roll:
Γεια σου ρε Κατσουράνη που δεν βγαίνεις απο την 11αδα με τιποτα. Ηγέτη !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από τα δύο ματς στο μουντιάλ, δε χρειάζονται καν τα φιλικά.
Τέλειωσε ο παιχταράς σου, καπούτ, φινίτο λα μούζικα, ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ :!: