ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Νυσαφι

Πραγματικα στην επίθεση δεν μπορουσε να παρει τον Καρέλη , τον Παπαδόπουλο , τον κλάους έστω τον βλαχοδημο ; Δηλαδή με γκεκα και τραυματία μητρογλου τι περιμένεις ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΟΧΙΙΙΙΙΙ

Ηδη εκανε φοβερη κινηση, απο την αλλη ρε ταγαρι στην εδωσε ο Κονε που κοιταγες γαμωτο

Μεγαλε Κατσουρ εγραψες παλι

Γεια σου βλάκα Κατσούρ. Τραγικε τύπε. Άντε πες στον διαιτητή καμια χριστοπαναγια τωρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ντε και καλά να δούμε γκέκα.

Και κατσούρ κυρίες και κύριοι. Ρισπέκτ.

Ελπίζω αυτό να ήταν το τελευταίο ματς του Κατσουράνη με την Εθνική

…μην ανησυχείτε…πορώθηκε ο Τοροσίδης:):!:

η μπάλα βρήκε δεν βρήκε στον Τζέραρντ, την στιγμή που η κεφαλιά προς τα μπροστά γίνεται με τον Σουάρεζ σε θέση οφσάιντ, δεν έπρεπε να σφυριχτεί; Και ας βρήκε στο επόμενο χιλιοστό στον Τζέραρντ

Τι οφσαιντ ρε γιδι (για του Γκεκα) μια φορα δεν βγηκε οφσαιντ στη ζωη του και του το δινεις την τρελα μου

Καλύτερα που το σφύριξε οφσάιντ, δεν είδαμε την τραγική κατάληξη μετά το τραγικό κοντρόλ…

Ποσο δικιο εχεις

κατσουρανη,καιρος να σταματησεις το ποδοσφαιρο…ουτε για αεκ στη β δεν κανεις μου φαινεται.

Απεβληθηκε και επιτελους καναμε καποια φαση,τζαμπα χωρο επιανε στο γηπεδο και αποσυντονιζε τους παικτες.

κατα τα αλλα ο γκεκας κανει βουντου,δεν εξηγειται αλλιως

Ποτέ μη λες ποτέ…
Δε μπορούσε άλλος να πάρει την 2η κίτρινη γ@μw… #-o
Και αυτά τα τζαπώνια τι πάσες βγάζουν ρε π04στΗ μου…
Γ@μω το honda, mitsubisi, mazda και δε ξέρω 'γω τι άλλο ! :!:

Η αποβολή του Κατσουράνη παίζει να αποδειχθεί σωτήρια εξέλιξη γι’ αυτή την ταλαίπωρη ομάδα. Και για το δεύτερο ημίχρονο, μη σας πω ακόμα και για το ματς με την Ακτή που ο Σάντος [U]δε θα έχει πλέον άλλη επιλογή[/U] απ’ το να βάλει άλλον στα χαφ (όποιον και να βάλει καλύτερος θα ναι). Είδες ειρωνικό που είναι το άθλημα ώρες-ώρες ε;

Ο ΚρισΠ είχε δίκιο που δεν πολυφοβόταν τους Ιάπωνες για απόψε. Μιλάμε για ΧΑΖΗ ομάδα, μυρωδιάδες, άσχετους, πώς το λένε. Όλες σχεδόν οι επιθέσεις τους είναι είτε από τον άξονα είτε από αριστερά. Κι έτσι η μαύρη τρύπα στα δικά μας αριστερά (courtesy of Holevas) σα να μην υπάρχει! Ντόμο αριγκάτο τρελά αγόρια, τη γλιτώσαμε τη δεύτερη σερί ξεφτίλα.

Υ.Γ.: Πλέον τα ανέκδοτα με τον Κατσουράνη έχουν γίνει από μόνα τους ένα ελληνικό ποδοσφαιρικό κλισέ, αλλά ρε μαλάκες, θα σκάσω αν δεν το πω: πείτε μου ότι πρόσεξε και κάποιος άλλος ότι σ’ εκείνη τη βιντεο-παρουσίαση των ομάδων, ο Κατσουράνης είναι ο μόνος που γυρνάει να κοιτάξει την κάμερα με καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων σε σχέση με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα το σταύρωμα των χεριών στο στήθος να κοπεί στη μέση :!:

+1
και περνάει στον επόμενο παίκτη πριν προλάβει καλά καλά να γυρίσει…

Το παιχνίδι θυμίζει αδιάφορο ματς προκριματικών του Euro .

Η κεφαλια εγινε επικινδυνη γιατι βρηκε τον Ιαπωνα μη χτυπιεσαι παιχταρα μου

H γιαπωνεζικη προφορα του Σπυροπουλου τι σας λεει;;; :smiley:

Yπάρχουν στιγμές που τα σφυρίγματα είναι πιο πολλά κι απο αγώνα πόλο…

oτι ειναι ο καλυτερος σπικερ εβερ ακομα και αν μιλαγε σουαχιλι