ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

…γενικά, χάλια παιχνίδι…αλλά ο βαθμός, έτσι όπως ήρθε, είναι καλός…αν είναι μάγκες ας κερδίσουν το Γιάγια και την παρέα του…για να μην τους αδικήσω, απόψε έδειξαν μια μαγκιά, με δέκα παίκτες τόση ώρα…έστω κιαν οι άλλοι είσαν άμπαλοι:):!:

srsly???

το “καλο” ειναι οτι αν κερδισουμε(λεμε αν) την ακτη ελεφαντοστου δεν υπαρχει περιπτωση να μη προκριθουμε διοτι η ιαπωνια δε παιζει να κερδισει την κολομβια.οι ανθρωποι ειναι πραγματικα μυρωδιαδες με ολη την εννοια της λεξεως

οποτε τωρα ειναι η ευκαιρια να κλεψεις τις εντυπωσεις,ποσο μαλλον τωρα που θα μαστε χωρις κατσουρανη

αυτος ο χοντα ειναι οντως honda δεν ειναι τυχαιο το ονομα του

Απ’ τη στιγμή που ο Κατσουράνης αποβλήθηκε, η Ελλάδα όντως απέκτησε (σχετικό και όχι απόλυτο) αριθμητικό πλεονέκτημα: από 10-12 στα πρώτα 40’, σε 10-11. Δεν είναι και λίγο :!:

Πέρα απ’ την πλάκα, αυτός ο βαθμός της Εθνικής αντικειμενικά αντιστοιχεί σε άθλο και μπράβο στα παιδιά που κράτησαν το μηδέν μέχρι το τέλος. Αν και - ας το ξαναπούμε - δεν είναι μόνο δικό τους κατόρθωμα, αφού βοήθησε πολύ και ο αντίπαλος. Special thanks στον σινιόρε Τζακερόνι που κοιμόταν όρθιος στον ιαπωνικό πάγκο και δεν έκανε καν και τις τρεις αλλαγές. Όσο για τη δουλειά με την αριστερή πλευρά μας, οι σαμουράι ξύπνησαν και την πήραν χαμπάρι γύρω στο… 75’ κι άρχισαν να φορτώνουν από δεξιά (με αποτέλεσμα ο κακομοίρης ο Χολέβας στα τελευταία λεπτά να έχει ένα ύφος εντελώς “I’m busted” :razz:), αλλά τελικά είχαν ήδη χάσει πολύυυ χρόνο. Ας πρόσεχαν.

Εν όψει τελευταίας αγωνιστικής, apparently σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό η Ελλάδα με νίκη με 2 γκολ διαφορά επί της Ακτής περνάει στους 16. :stuck_out_tongue: Εγώ βέβαια, το δηλώνω ξεκάθαρα, θα είμαι με τους Ελέφαντες του Μεγάλου Ντιντιέ, του Γιάγια και του Ζερβίνιο, γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ανάγκη από τέτοιους παίκτες, αλλά επειδή δεν υπάρχει μεγάλη τρολομάδα από την Εθνική, ποτέ δεν ξες τι γίνεται. :stuck_out_tongue:

Εντυπωσιακά ηλίθια ομάδα η Ιαπωνία. 5 ώρες συνεχόμενα να παίζανε ακόμη δεν θα βάζανε γκολ με τίποτε. Κάτι που το ξέραμε. Αυτοί το τερμάτισαν.

Μπράβο στην Εθνική, αλλά την παράσταση νομίζω την κλέψανε οι αντίπαλοι.

Γιατί να θέλουμε νίκη με 2 γκολ διαφορά;

Όντως, tidus, μπερδεύτηκα, γράψε λάθος! Και με μισό γκολ περνάμε. Χαχα δε γίνεται αυτό. Αν η Ελλάδα βάλει γκολ με καμιά στραβοκλωτσιά που λέει ο λόγος, θα μείνουν έξω απ’ την επόμενη φάση ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Γιάγια Τουρέ και στους 16 θα ξαναπαίξει ο Κατσουράνης.

Ε όχι. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αυτό :!:

Να σου πω τι εύχομαι; Τι βλέπω στα όνειρα μου; Θα στο πω.

16 με Ιταλία και να βλέπω 90 λεπτά να ξεκωλιάζει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αντρέα Πίρλο τον κωστή τον κατσουράνη :!:

Ακούγεται όντως δελεαστικό :lol: Αλλά από μόνο του δεν αρκεί να μου αλλάξει γνώμη. Στους 16 απέναντι στην Ιταλία ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί η Ακτή. Πρέπει να είναι εκείνη που θα έχει την ευκαιρία, εκείνη που θα το παλέψει. Να δούμε τέλος πάντων και ποιός την έχει μεγαλύτερη ρε παιδί μου.

εξω ισπανια + εξω αγγλια(λογικα) + ανεβασμενες οι ‘δευτερες’ ομαδες απο Λατινικη + ωραιο θεαμα γενικως = μια χαρα μουντιαλ

και απειρο ρισπεκτ στις ψυχωμενες λατινοαμερικανικες ομαδες τυπου Χιλη/Παραγουαη

επισης οι ομαδες απο Αφρικη απλα δεν το εχουν = φυσικα προσοντα ναι , κορμια με δρασκελισμο ναι , αλλα στον παραγοντα μυαλο/ψυχη/παθος δεν με πειθει καμια τους = ειναι απλα το διακοσμητικο στοιχειο (insert random ατακα για Μαυρη Ηπειρο = μελλον της μπαλας)

θα δουμε ματσαρες λογικα.σουπερ.

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

Το βύσμα του Φρεντ που ανέφερε κάποιος πιο πάνω δεν πιάνει μία μπροστά στο βύσμα αυτού του τύπου. Φαντάσου τώρα εμάς που ήμασταν (λέω ήμασταν γιατί ο Φαν Χάαλ σιγά μην κρατήσει τέτοιο κελεπούρι) αναγκασμένοι να βλέπουμε αυτόν τον τσουρουκά βασικό στη Γιουνάιτεντ.

Για το δικό μας το ματς τι να πει κανείς, τα 'χετε γράψει όλα. Γιατί δεν πήρε άλλο σέντερ φορ γαμώ (έστω τον Κλάους ξέρω ‘γω) κι είμαστε αναγκασμένοι να τρώμε στη μάπα ακόμα τον Γκέκα με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο; Επίσης, ο Σαμαράς και στη Σέλτικ εξτρέμ παίζει; Τόσα χρόνια αυτό το πράγμα που έχουμε περιπατητή σ’ αυτή τη θέση (αργό εξτρέμ, έτσι; μεγαλοφυές, παγκόσμια πατέντα) δεν το 'χω καταλάβει. Τεχνική έχει (οκ μπορεί να ‘ναι πιο αργός από ριπλέι αλλά κοντρόλ έχει), ψηλός είναι, γιατί δεν παίζει περιοχή; Χειρότερος απ’ το Γκέκα αποκλείεται να 'ναι. Το ότι ακόμα παίζουμε με εξτρέμ το Σαλπιγγίδη στο 2014 με ξεπερνάει.

Ευτυχώς που δεν σκαμπάζουν και πολλά οι Ιάπωνες και τη γλιτώσαμε φτηνά.

Πρωτο ποστακι στο τοπικ σε ενα Μουντιαλ που παροτι ειμαι πιο πηγμενος στην δουλεια απο ποτες, εχω καταφερει να το παρακολουθησω περισσοτερο απο καθε αλλο, σχεδον στο 90%, ακομα και τα ματς στις γαλαταδικες (αγαπημενες μου) ωρες.

Πολυ καλο μεχρι τωρα το τουρνουα, Βραζιλια κλασσικα φρου-φρου και αρωματα, ιπταμενη Ολλανδια, για Ισπανια τον δρομο τον ειχε δειξει η παρακμη του τικι-τακα εδω και μια 3ετια, η Αγγλια απο ποδοσφαιρομανα θα εξελισεται σε εθνικη Ελλαδος των '90s, Ουρουγουαη σταθερη αρρωστια, μετριοτατη Αργεντινη για αλλη μια φορα, ανυρπακτοι Αφρικανοι, συμπαθητικες Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια αλλα δεν βλεπω καμμια τους να φτανει τελικο.

Τοσα χρονια θελω να βγαλω τα ματια μου μπατονετες βλεποντας τον κιολας να καθιερωνεται στην βασικη 11αδα της Γιουναϊτεντ. Οπως σωστα ειπε και παρακατω ο Leviathan ο μεγαλος Φαν Χααλ θα τον στειλει σε καμμια West Brom, Norwich ή Ipswich πακετο με κατι αλλους αστειους που εχουμε να ησυχασουμε.

:thumbup:

Και νομιζα οτι εχω ανακαλυψει την Αμερικη σκεφτομενος το επι χρονια. Μεγαλη αιλυνοικει εφευρεση το αργο εξτρεμ.

Θα κοιμηθει κανενας θεος και θα περασουμε και προπονητες ανα την υφηλιο θα καινε τα UEFA Pro πτυχια τους.

Μεγαλη Ουρουγουαη, Σουαρεζ και σκονη και θρυψαλα. Φοβερη ασιστ Καβανι που παγωνει για μισο δευτερολεπτο κανοντας προσποιηση μεχρι ο Σουαρεζ να ερθει σε καταλληλη θεση. Στο δευτερο βαρεσε κανονια που μικροι λεγαμε “μπουμ”. “Οχι μπουμ ρε στον τερματοφυλακα απο το ενα μετρο!”

Κατσου τοσο αργος που δεν μπορουσε να περασει ουτε αυτο το 15 τους σταματημενο.

Δεν μπορουσε να περασει ουτε σταματημενο Konno…

O Γκεκας ειναι τεραστιος, θελω να συνεχισω να τον βλεπω, εχω κολλησει, γινεται να μπει και στο επομενο παιχνιδι; Θα χαθει η μαγεια αυτης της Εθνικης αμα κανεις μαγκιες μιστερ Σαντος ξανα με πειραματα τυπου … (βαλτε οποιον Ελληνα σεντερ φορ θελετε), εδωσε ξανα μαγικες στιγμες. Το συστημα βελη-γκεκα πρεπει να συνεχιζει να συναρπαζει τον πλανητη.

Ειμαι σιγουρος οτι ο Σαντος θα αποπειραθει να ξαναβαλει τον Κατσουρανη στο επομενο παιχνιδι, μπορει να του κανει τατουαζ χενας και να του φορεσει την φανελα του Κονε, οπως και να εχει θα παιξει και στο επομενο παιχνιδι, κατι θα βρει ο Πορτογαλος.

Ο πιθηκομουρης Μανιατης τα εχει παρει τοσο χοντρα που δεν τιμωρηθηκε η μαγκια του σε μια φαση που επρεπε να παρει κοκκινη και υποσχεται να αναπληρωσει τον αρχηγο Κατσουρ στη μαλακια αν οι αποπειρες του Σαντος να τον ξεκινησει αποτυχουν.

Ο Σαμαρας πηρε μονο μια κεφαλια απεναντι στους ενα και τιποτα και θελετε να τον κανουμε και σεντερ φορ, πολυ πεσμενος πια, παλια τουλαχιστον κρατουσε την μπαλα στο αντιποδοσφαιρο, τωρα ουτε αυτο.

Ο Φετφα δεν κανει για μενα, στις μονομαχιες οι Ιαπωνες φαινονταν Αλεβαρο (κοινως νταμαρια) μπροστα του

Ο Χολεμπας δεν ειναι αμυντικος ουτε κατα διανοια

Ο Καρα παιζει ακομα, σε μια επιστροφη προς το τελος του παιχνιδιου τον εδειξε κοντινο και τον λυπθηκε η ψυχη μου

Ο Σαλπιγγιδης δεν μπορει πια το παληκαρι

Κραταμε μονο Τοροσιδη, στιβαρο κεντρικο αμυντικο διδυμο που ειναι καλο για μονιμα αμυνομενη ομαδα, Κονε και Σαντος που εχει κανει θαυματα στον καταρτισμο αυτης θαυματουργης ομαδας, της μεγαλης τρολομαδας

καταρχάς ουρουγουαη ΡΕ :!:

Από το δικό μας είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και μετα με κατέβαλε η κούραση (γενικά σ αυτό το μουντιάλ έχω δει λίγα πράματα λόγω δουλειάς, α ρε εποχές :cry: )

και αυτό που είδα ήταν ένα απαίσιο θέαμα ξανά. Καλά τζάπωνες για γέλια μόνο. Και βλέπω το πρωί σε κάτι σάιτ " ατσάλινη εθνική" και μπλα μπλα και λέω τελικά μήπως πάλι έβλεπα άλλο παιχνίδι.

Κατσουράνης μόνο γέλιο πλέον.

α και κάτι μου λέει ότι θα κοιμηθεί ΠΑΛΙ ο Θεός με την Ακτή και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Ο Καβάνι δεν ακουμπάει καθόλου μπάλα, μόνο ο Τζέραρντ τη βρίσκει και ως γνωστόν από γύρισμα αμυντικού δεν υπάρχει οφσάιντ. Οι άλλοι βέβαια περίμεναν να τους βγάλει τη γραμμή του οφσάιντ για να σιγουρευτούν και έκλεισαν περιμένοντας τον Περικλή Βασιλάκη το βράδυ :lol:

Όλοι εσείς που πανηγυρίζετε για την κόκκινη του Κατσουράνη να δω τι θα λέτε μεθαύριο που θα ξεκινήσει Τζιώλη. :lol:

Σοβαρά τώρα, η εθνική Ελλάδας έχει χοντρό πρόβλημα όσον αφορά στο ταλέντο και τη δημιουργικότητα των μέσων και των ακραίων χαφ. Πραγματικά δηλαδή, βλέπω αυτόν τον Κονέ που είναι θεωρητικά το δημιουργικό χαφ μας, το παλικάρι τρέχει, σκίζεται, παλεύει, αλλά από μπάλα ελάχιστα πράγματα. Για τις επιθετικές αρετές του Γιάννη του Μανιάτη καλύτερα μην σχολιάσουμε.

Γενικά παίζει πλέον όποιο παιδάκι στι ακαδημίες δείχνει να ξέρει λίγο το τόπι είτε να τον κάνουν στόπερ είτε να τον στέλνουν σπίτι του.

επιτελους ειδαμε την εθνικη που αγαπαμε!!!

Μετά από όλα αυτά νιώθω μάλλον τυχερός που πήγα για μπύρες χτες το βράδυ και δεν είδα κυνικό, lethal μπιφτέκι Θεοφάνη και κόμμωση Marie Claire να παίρνει την άγουσα (για τα αποδυτήρια, ενώ κανονικά έπρεπε την άγουσα για την εξέδρα).

σωστος, αλλα φροντισε να μη χασεις το επομενο γιατι βγαινει ματς απ Χολεμπας - Ζερβινιο. Οση παρανοια μπορει να σου προσφερει το ποδοσφαιρο σε 90 λεπτα.