Το ιδιο σκέφτηκα και εγω αλλα μπορει τελικά να κανει την έκπληξη και να βάλει τον σαμαρη.
Οσο για την επίθεση ειναι που ειναι σκατα και έπρεπε να εχει παρει τουλάχιστον εναν επιθετικό ακομα αλλα εστω και ετσι βάλε ρε κακομοίρη Σαμάρα κορυφή και στα πλάγια τον λαζαρο.
Δεν γίνεται με Γκεκα γαμω την τρέλα μου.
Αυτή η Εθνική έχει πάνω από 10% πιθανότητες να κάνει 2 μεγάλα ρεκόρ σε μουντιάλ. Πρώτον, να προκριθεί στους 16 έχοντας βάλει μόνο 1 γκολ και μετά να αποκλειστεί με την μεγαλύτερη ήττα σε μουντιάλ ever :lol:
Καλά, μη το γελάς για τον Κατσουράνη. Εγώ όταν είδα πως οι 3 αλλαγές ήταν πάλι Γκέκας, Σαλπιγγίδης και Καραγκούνης δεν πίστευα τα μάτια μου. Το μόνο που μένει να δούμε σε αυτή την Εθνική είναι να μπει να παίξει και το άλλο το βίσμα ο Φώτσης.
Εχει καταργηθει η καρτα για θεατρο or something;;; Επειδη οσα ματς εχω δει, υπηρξαν απειρες περιπτωσεις που εκβιαστηκαν πεναλτι, δε βγηκε καμια καρτα και ισως γι’ αυτο να 'χαμε καπως παραπανισια πεναλτι ως τωρα.
Καλή όλη η κριτική που κάνουμε, αλλά ας μην είναι επιλεκτική. Πόσοι από εσάς κράζατε στο πρώτο ματς επειδή δεν ξεκίνησε με φετφατζίδη; Μαζί κι εγώ. Και τελικά το παιδάκι αποδείχτηκε απίστευτα λίγος. Τόσο χαμένο παίκτη από το γήπεδο λίγες φορές έχουμε δει -και μάλιστα σε ρόλο που έχουμε απίστευτα ανάγκη. Μερικές φορές, όταν έχεις να επιλέξεις απ’ το τριτοκλασάτο πανέρι, φαίνεται ότι κάνεις λάθος επιλογές, αλλά ο κόσμος δεν βλέπει τι υπάρχει πιο κάτω, οπότε καλό να κρατάμε και μια πισινή. Αυτά σαν food for thought. Στο ματς με την Ακτή, προφανώς δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε ελπίδες γιατί οι μόνες φορές που κάνει καλά ματς η εθνική είναι όταν πεισμώνει ή είναι με την πλάτη στον τοίχο. Καθαρά ομάδα ψυχολογίας. Δεν λέω ότι θα κάνουμε καμιά ματσάρα, αλλά με παθιασμένη άμυνα και μερική τύχη, ένα γκολάκι μπαίνει. Έστω και από τον Γκέκα που κάνει κάκιστο μουντιάλ, έχει κακή τεχνική, αλλά τόσα χρόνια φορτώνει γκολ σε όποια ομάδα και αν παίζει.
O μόνος που άνοιγε το παιχνίδι με κάποια πάσα της προκοπής (όχι κάτι σούπερ, αλλά έστω μια προωθητική πάσα σε ελεύθερο συμπαίκτη με κάποιο χώρο μπροστά του) στο κέντρο ήταν ο Φέτφα.
Εγώ από την άλλη, ο μόνος που είδα να βοηθάει στην οργάνωση του παιχνιδιού, να ζητάει μπάλες, να βρίσκεται σε διάφορα μέρη του γηπέδου, έστω και στοιχειωδώς, ήταν ο Κονέ. Μέχρι να κουραστεί, βέβαια.
Και το λέω ενώ πιστεύω στον Φετφατζίδη. Έχει αναμφίβολα καλύτερη τεχνική κατάρτιση από κονέ. Στο θέμα ψυχολογίας, σταθερότητας και ποδοσφαιρικής ευφυίας δεν ξέρω πώς τα πάει.
Δεν διαφωνώ για τον Κονέ, το έγραψα και πιο πάνω ότι σκίστηκε γενικά.
Αυτό που είπα είναι ότι ο μόνος που πέρασε στον Κονέ (ή όποιον άλλον) 2-3 πάσες σωστά, δηλαδή όχι πάνω στα πόδια του άλλα μερικά μέτρα πιο μπροστά την ώρα που ο Κονέ (η όποιος άλλος) έχει λίγο χώρο για να κινηθεί και να αναπτύξει μια αντεπίθεση (αφού αυτό το ποδόσφαιρο παίζουμε) είναι ο Φετφατζίδης. Τις σάπιες πάσες όλων των υπόλοιπων δεν τις κάνουμε ούτε σε κατεστραμμένες ρόκιν τιτανομαχίες.
Το ξέρω ότι ο Φέτφα δεν είναι σταθερός και ότι ανα διαστήματα χάνεται, αλλά προτιμώ έναν τέτοιο παίκτη που μπορεί να κάνει 5 σωστές/έξυπνες πάσες σε συμπαίκτες του στο κέντρο και ίσως 1-2 κάθετες στο φορ, από τον οποιονδήποτε ξυλοκόπο είναι συνέχεια μέσα στο ματς αλλά κάνει διαρκώς βλακείες.
ισως εμενα να μου φαινεται πιο αστειο γιατι ξερω τον τυπο που το εγραψε στο facebook, πως μιλαει κλπ, αλλα δε γινεται να μη το μοιραστω. εγραφε και ενα καλο για τον καραγκουνη αλλα οι περιγραφες ειναι που το κανουν ξεχωριστο
Κατσουρανης αστοιχειωτος και [B]λυτρωτικος [/B]οταν εφαγε την κοκκινη. Γκεκας [B]κλασσικος τσοπανοβοσκος, ειδε χθες λιβαδι και ετρεξε[/B] οσο μπορουσε (απτο 65 και μετα αμφιβαλλω να ετρεξε πανω απο 2 χλμ). Σαμαρας [B]αδικαιολογητα πουλαρι με περικεφαλαια,[/B] ολο το βραδυ περασε δυο παιχτες, [B]ο ενας μαλιςτα τον λυπηθηκε και τον αφησε. [/B]Παπασταθοπουλος [B]ανηλεης[/B], καταφερε σε πολλες φασεις να πουλησει την μπαλα τριπλαρωντας σαν το ροναλντο μπροστα απτο ΙΔΙΟ μας το τερμα.
Υ.Γ.: Ο προπονητης μας ο κυριος Σαντος αντιπροσωπευει μεγαλειωδως τον ελληνα κλαρινογαμπρο, με [B]ανοιχτο πουκαμισακι και ξεκουμπωτο το σακακι, με την προβατοτριχα να αναδυεται απο μεσα.[/B]
Νομιζω οτι αυτη η μαλακια το “Στη Βραζιλια Ηρθα” ειναι στα 5 πιο ενοχλητικα πραγματα που εχω δει/ακουσει στο Παγκοσμιο Ποδοσφαιρο. Πιο ενοχλητικο -μεταξυ αλλων- απο τις Βουβουζελες και απο τον Κατσουρανη.
Στο ημιχρονο κοιμηθηκα σιγουρος οτι θα χασουμε αφου ειχαμε μεινει και με δεκα αλλα αυτοι οι Ιαπωνες πρεπει να ηταν πολλοι αχρηστοι τελικα.Απο Ακτη θα μαζεψουμε αρκετα παντως